- 6 Mart 2024
- 2.607
- 2.576
- 48
Yalnız bu şekilde bakmayın olaya tv telefon die her tv telefona bakan çocuk bu şekilde değil . Aile desteği önemli ergenliğe girdiği farkedildiği an piskiyatri yardımı alınmalı o çocuğa o durum anlatılmalı ki o kendınıde korumayı öğrenmeli çünkü birine zarar verme die öğretmıyorum ben şimdi erkek çocuğuma başkası da sana zarar verebilir diye söylüyorum . İnsanlar profesyonel yardım almayı çok zirvede görüyor ama bu bence olayın en başı ve en basiti .Benim tek çocuğum değil yani benimkiler neden bilmiyor böyle şeyleri yani (çok şükür)demekki bir yerde hata yapıyor diyorum ya video izlerken bile sesini kisarim bakmasinlar diye yada hep tenbihlerim iyiyi kötüyü aksine karşıdan geldi korumasiz yavruma
Yalnız ortamda kesinlikle bırakmayın kızınızla. Hatta mümkün mertebe görüştürmeyin. Kardeşiniz de aklı başında ise anlatın psikoloğa götürsün. Televizyondan internetten vs gördü denemek istiyor gibi anladım ben ama yine de onbir yaşında çocuk dört yasında birine bunu der mi bilemiyorum.Merhabalar hanımlar, acil!! direk konuya giriyorum.Kardesimin oğlu kızımı öpmüş daha doğrusu oğlan kızıma beni öp demiş bunu da bugün yani yaklaşık bir ay sonra tesadüfen öğrendi.Muhtemelen ekranlardan etkilenip böyle birşeyi çocuğuma uyguladı.Nasıl davranmam ne yapmam gerekiyor yani çocuğum henüz 4 yaşında onun oglunun yaşı 11 olucak çok kötü hissediyorum.(İçimde fırtınalar kopuyor)
HaklısınızYalnız bu şekilde bakmayın olaya tv telefon die her tv telefona bakan çocuk bu şekilde değil . Aile desteği önemli ergenliğe girdiği farkedildiği an piskiyatri yardımı alınmalı o çocuğa o durum anlatılmalı ki o kendınıde korumayı öğrenmeli çünkü birine zarar verme die öğretmıyorum ben şimdi erkek çocuğuma başkası da sana zarar verebilir diye söylüyorum . İnsanlar profesyonel yardım almayı çok zirvede görüyor ama bu bence olayın en başı ve en basiti .
Kızınızı gözünüzün önünden ayırmayın .. erkek çocuklarınızı da . Gecmıs olsunHaklısınız
Ben de dudağından öpsün istedi vs sandım. Normal sevgi belirtisi olarak öpmüş olabilir yanaktan normal öptıyse amaBugün çocuğum beni öperken bunu itiraf etti anne kuzenim beni suramdan öptü diye offf offff
Yalnız ortamda kesinlikle bırakmayın kızınızla. Hatta mümkün mertebe görüştürmeyin. Kardeşiniz de aklı başında ise anlatın psikoloğa götürsün. Televizyondan internetten vs gördü denemek istiyor gibi anladım ben ama yine de onbir yaşında çocuk dört yasında birine bunu der mi bilemiyorum.
Görüşmelerini istemiyorum dedimYalnız ortamda kesinlikle bırakmayın kızınızla. Hatta mümkün mertebe görüştürmeyin. Kardeşiniz de aklı başında ise anlatın psikoloğa götürsün. Televizyondan internetten vs gördü denemek istiyor gibi anladım ben ama yine de onbir yaşında çocuk dört yasında birine bunu der mi bilemiyorum.
SağolunKızınızı gözünüzün önünden ayırmayın .. erkek çocuklarınızı da . Gecmıs olsun
Dudağından opmesini istemiş zatenBen de dudağından öpsün istedi vs sandım. Normal sevgi belirtisi olarak öpmüş olabilir yanaktan normal öptıyse ama
Bilmiyorum neden nasıl nerden öğrendi de böyle birşeye kalkıştı ve iki kardeş kuzenden sadece birisi (ben TV vs olarak algıladım ben bile safim düşünün artık)Yalnız ortamda kesinlikle bırakmayın kızınızla. Hatta mümkün mertebe görüştürmeyin. Kardeşiniz de aklı başında ise anlatın psikoloğa götürsün. Televizyondan internetten vs gördü denemek istiyor gibi anladım ben ama yine de onbir yaşında çocuk dört yasında birine bunu der mi bilemiyorum.
ardesiniz m.a.l mı ne yahu üzülme demiş bir de. Otursun da kendi üzülsün önlem alsın ruh hastasıÇocuğunun da farkında olmadan yapmış olabileceğini söylüyor inanılır gibi değil üzülme diyor birde
Net ve kesin bir ifadeyle uyardiğımı çok iyi anladı son mesajımdaGörüşmeyin 4 yaşındaki çocuk dudaktan öpülmez kimsede aklı başında ise bunu normal görmez şahsen kardeşim bana size gösterilen tepjkiyi gosterirse yapıştırın bı tane kardesime şiddete karşıyım ama konu çocuk belki o zaman dikkat etmesi gerektiğini terbiye vermesi gerektigini öğrenir bizde çocuk olduk bizlere dikkat edildi .Herşeyi öğreniyor taklit ediyor olmaz.Kiziniz çok ufak 4 yaş nedir daha.Asla normal bulmadım aile çocuğu güzel yetistirecek ondan öğrendi bundan öğrendi işin kolayina kaçmak madem çok etkileniyor ne izledigine kimlerle arkadaş olduğuna ve hareketlerine dikkat etsin kardesiniz çocuğununa.Boyle giderse çok uğraşır o çocukla
Eskilerden olurdu yani konuşulur halledilir alltan alttan abartilcak bişey yok demek istiyor (ah kardeşim şimdiki zaman eskisinden daha kirli daha ortadaK
ardesiniz m.a.l mı ne yahu üzülme demiş bir de. Otursun da kendi üzülsün önlem alsın ruh hastası
Kardeşiniz anlayacak biri ise onunla bu durumu paylaşın. Anlamayacak biri ise kesinlikle konuyu açmayın. Çocuğunuzu mutlaka uzak tutun. Çocuğunuz her gördüğünde rahatsız olacak ya da üzgünüm bir duruma maruz kalacaktır. Üzülmek de haklısınız.Merhabalar hanımlar, acil!! direk konuya giriyorum.Kardesimin oğlu kızımı öpmüş daha doğrusu oğlan kızıma beni öp demiş bunu da bugün yani yaklaşık bir ay sonra tesadüfen öğrendi.Muhtemelen ekranlardan etkilenip böyle birşeyi çocuğuma uyguladı.Nasıl davranmam ne yapmam gerekiyor yani çocuğum henüz 4 yaşında onun oglunun yaşı 11 olucak çok kötü hissediyorum.(İçimde fırtınalar kopuyor)
Konuştum zaten oda çocuğuyla konuşup uyarmış bana da o da farkında değildir tv vs etkilenmiştir demek istiyor bende görüşmelerini istemiyorum dedim çok net olduğumu anladıKardeşiniz anlayacak biri ise onunla bu durumu paylaşın. Anlamayacak biri ise kesinlikle konuyu açmayın. Çocuğunuzu mutlaka uzak tutun. Çocuğunuz her gördüğünde rahatsız olacak ya da üzgünüm bir duruma maruz kalacaktır. Üzülmek de haklısınız.
Sadece ve sadece uzak tutun.
Kesinlikle böyle birşeye asla müsade etmicem yani bildiğiniz oyunlar hoplama zıplama derken ne ara odaya gittin de çocuğa ki sende cocuksun da ama kafan çalışıyor öp beni diyorsn saçmalık!!Ergenlik çağına giriyor ve libidosu tavan bir erkek çocuğu ile kızınızı tek bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?