Kafam çok karışık

tucemsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
1
0
26
26 yaşında ,3 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimi kaynanam ve kayinbabam yüzünden bitirmek istiyorum. İkisinin de birbirinden altta kalır yanı yok. Her şey nişan olana kadar çok güzeldi ne zaman nişanda eşya alınacak oldu o zaman yüzlerini görmeye başladım. Bu arada kendi babam hiç bir şekilde istemedi ama ben eşime güvendiğim için 5. Kez geldiklerinde babamı çok zorda olsa ikna ettim. Evimi dizerken kendi geçmişte aldığı halıları vermek istedi kullanirsin kullanırsın diyerek bende eşime söyledim o zamanları ve benim arkamda durdu. En basit olay buydu sonrası facia... Neymiş kayınbabamla su verdikten sonra başında beklememişim dönüp gitmişim evi supururken bir yeri on kere supurmuşum, bulaşık süngerini bir kez kullanıp atmişim vs şeyler her şeyi laf ettiler.( Hiç bir şekilde doğru değil)Bir kavga esnasında kaynanam sadece benimle iyi olsun istiyorum bencillikse bencillik dedi benden için ama hiç bir şekilde beni istemiyor ve sevmiyor Gelin'in güzelmiş diyenlere bende güzelim diyip çıkıyormuş hep kulağıma geliyor. Kendi kaynanasina iyi davranıyorum diye bana düşman oluyor. Kayınbabami çok dolduruyor. Aramızda ufak birsey konuşsak her şey onun ağzında oluyor. Eşim ise çok arada kalıyor onu huzursuz mutsuz etmek istemiyorum ama artık birçok yerden sonra bende dayanamıyorum. Annesinin dediklerini yaptıklarını anlattığımda bana hakveriyor ama bir tepki koyamıyor. Annesidir babasıdır saygım var oda eşimi sevdiğim için yoksa gram gözümde değerleri yok,bırakmadılar. Çanta aldim aynı çantayı saniyeler içinde bende bundan istiyorum diye tuttu aldı. Her seyime hevesleniyor! Önceleri eşimle sürekli kavga ediyorduk ne desem anlamıyor ben sucluymuşum gibi davranıyordu. Kavgalarimizin %80 i ailesi tarafından oluyor resmen. Bir tartışmada kayinbabam çocukları da yok boşansinlar demişti. Eşim hiç bir tepki göstermedi (ilk yılda) eşimin çok sevdiğim bir yakını araya girdi o yüzden gitmedim evden. Eşimin ailesi muhafazakar gibi görünüp aslında alakası olmayan cinsten değişik türler. Benim genel olarak uyumlu olduğumu soylerler ama ben bunlarla baş edemiyorum ve sırf ailesi yüzünden eşimi bırakmak istiyorum. Sürekli müdahale. Eskisine göre mesafe koydum artık sabrım kalmadı, söylediklerine pat diye cevap veriyorum yoksa kafayı yerim biliyorum. Sınavlara hazırlanıyorum evlendim diye kendimi hiç salmadım kendim için geleceğim için birşeyler çabalıyorum. Bu bile zorlarina gidiyor. Kaynanam aşırı derecede oğluna duşkun gibi görünüp aslında hiç bir şekilde düşkün olmayan gösteriş için sevgi gösteriyormuş gibi yapan birisi. Sürekli arkamdan konuşur ve hep bu bir şekilde karşıma çıkar. Her hafta gidelim isterler. Kendi aileme bırak her hafta gitmeyi ayda 2 kez gidiyorum çoğu zaman. Üstelik aynı mesafede oturuyorlar. Sırf ailesinin yüzünden eşimle ayrılmış olsam pişman olur muyum?

Son düzenleme:
E kocan nerde bu olaylar olurken, evde biblo görevi mi görüyor?
Kv, kp konusundan önce senin kocan yok ki ortada evli olsan ne yazar. Tüm aksiyon kocanın ailesi ile

Bu başlığı ayrılmak icin yazmamışsınız o belli..
Aradığınız cevabı da biliyor gibisiniz.
Sabır tükenmiş, bardak taşacak ve eşinizin ailesiyle görüşmeyi keseceksiniz
Yani bence böyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…