Kafam çok karışık?

nedesembilmiyorumm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
12
1
27
Herkese merhaba öncelikle yeni evli sayılırım 6 senede geçmişimiz var nasıl anlatıcağımı kelimelerimi nasıl seçeceğim konusu hakkında bi fikrim yok ama toplamaya çalışıcağım. Öncelikle evliliğimizin başından beri bi cinsellik yönünde ara ara olan problememiz vardı. Geçen gece yatarken birden aklıma kurt düştü ve telefonuna bakayım bir dedim ve bakmaz olsaydım 15-20 tane yabancı kadınlarla cinsellik ama bunu anlatamayacağım ama nasıl diyim metallica, satanist gibi tipler ve konu tam olarak cinsellikte değil gibi dini resimler tövbe estağfurullah ama cinsellikte bulunan ve anlayamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü açıkcası kendisi dinine bağlı bi insandır ben bazen düşünmeden konuşurum uyarır Allahtan korkar sonra ben onu kaldırdım şok oldu anlattı yani anlatmadı aslında ben zaten şeytana uydum vesveseye düştüm seninde düşmeni istemiyorum dedi bir kere görmüş ve merak etmiş nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten hala şoktayım ama saplantı gibi oldu diyor çok ağladı her baktığımda 4-5 kere abdest alıp tövbe ediyorum ama gene birden aklıma düşüyor diyor acaba büyü mü psikolojik mi araştırdım bişeyde bulamadım diyor bense içimde bir tarafım inanıyor bir tarafım inanmıyor ne yapacağım bilmiyorum bu tanıdığım bir insana anlatıp dertleşeceğim birşey de değil içimi dökmek istedim

"15-20 tane yabancı kadınlarla cinsellik ama bunu anlatamayacağım ama nasıl diyim metallica, satanist gibi tipler ve konu tam olarak cinsellikte değil gibi dini resimler tövbe estağfurullah ama cinsellikte bulunan ve anlayamadım"

İnan bizde seni anlayamadık

cinsellik yani resimlerden anladığım kadarıyla kadınlar dini kitapla çıplak resimler felan atmışlar öyle söyliyim hepsine çeviri yapıp okuyamadığım için yabancı yazıyordu
Eşiniz neye baktığında 4-5 kere abdest alıyormuş?
Eğer o resimlerden söz ediyorsa, bakmayıversin.
Bağımlı değilim, dudak tiryakisiyim mi diyor? Sizin neye bulaşmanızdan korkuyor?
Yahu siz nasıl marjinal hayatlar yaşıyorsunuz?

Hanım ablanın kocası Yabancı kadınların, satanist tipli kadınların cinsel içeriklerini izleyip araştırmış. Hanım abla ortalığı ayağa kaldırıp bu nedir necidir diye sormuş sonra tövbe Estağfirullah demiş. Oda vallahi vesvese şeytana uydum, şimdi de içinden çıkamıyorum hep bakasım geliyor. Sonra hemen 4-5 kere abdest alıyorum ama yine de bağımlısı oldum sanki demek istemiş. Bu arada siz akıl verin diye değil içini dökmek için yazmış boşuna boşan demeyin. 😂 türkçe meaili bu arkadaşlar.

Eşiniz neye baktığında 4-5 kere abdest alıyormuş?
Eğer o resimlerden söz ediyorsa, bakmayıversin.
Bağımlı değişim, dudak tiryakisiyim mi diyor? Sizin neye bulaşmanızdan korkuyor?
Yahu siz nasıl marjinal hayatlar yaşıyorsunuz?
Evet o resimlerden söz ediyor saplantı gibi oldu psikolojik diyor senide vesveseye düşürmek istemiyorum diyor vallahi hanımefendi marjinal değil bende ne yapacağımı şaşırmış şoktayım aklımda bi yere koyamıyor ne düşüneceğimi bilmiyorum

Herkese merhaba öncelikle yeni evli sayılırım 6 senede geçmişimiz var nasıl anlatıcağımı kelimelerimi nasıl seçeceğim konusu hakkında bi fikrim yok ama toplamaya çalışıcağım. Öncelikle evliliğimizin başından beri bi cinsellik yönünde ara ara olan problememiz vardı. Geçen gece yatarken birden aklıma kurt düştü ve telefonuna bakayım bir dedim ve bakmaz olsaydım 15-20 tane yabancı kadınlarla cinsellik ama bunu anlatamayacağım ama nasıl diyim metallica, satanist gibi tipler ve konu tam olarak cinsellikte değil gibi dini resimler tövbe estağfurullah ama cinsellikte bulunan ve anlayamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü açıkcası kendisi dinine bağlı bi insandır ben bazen düşünmeden konuşurum uyarır Allahtan korkar sonra ben onu kaldırdım şok oldu anlattı yani anlatmadı aslında ben zaten şeytana uydum vesveseye düştüm seninde düşmeni istemiyorum dedi bir kere görmüş ve merak etmiş nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten hala şoktayım ama saplantı gibi oldu diyor çok ağladı her baktığımda 4-5 kere abdest alıp tövbe ediyorum ama gene birden aklıma düşüyor diyor acaba büyü mü psikolojik mi araştırdım bişeyde bulamadım diyor bense içimde bir tarafım inanıyor bir tarafım inanmıyor ne yapacağım bilmiyorum bu tanıdığım bir insana anlatıp dertleşeceğim birşey de değil içimi dökmek istedim
Yine bir '' eşim dindar aslında Allah'tan korkar '' vakası daha. Demek ki değilmiş. Bugün bu cümleyi kaçıncı okuyuşum ben sayamadım. Aldatmak karakterle alakalı bir şey. Dini konulara girmek istemiyorum kesinlikle ama anlam veremiyorum Allah korkusu var aslında diye başlanmasına. Hepimizin Allah korkusu var ama işlediğimiz günahlarda var maalesef. Ayrıca eşiniz sizi yiyor bence.

Hanım ablanın kocası Yabancı kadınların, satanist tipli kadınların cinsel içeriklerini izleyip araştırmış. Hanım abla ortalığı ayağa kaldırıp bu nedir necidir diye sormuş sonra tövbe Estağfirullah demiş. Oda vallahi vesvese şeytana uydum, şimdi de içinden çıkamıyorum hep bakasım geliyor. Sonra hemen 4-5 kere abdest alıyorum ama yine de bağımlısı oldum sanki demek istemiş. Bu arada siz akıl verin diye değil içini dökmek için yazmış boşuna boşan demeyin. 😂 türkçe meaili bu arkadaşlar.
Adam dindar biri ve aldatması onun suçu değil asdfggh

Adam aldatmalara doyamamış, sizi yiyor şimdi de büyülendim mi nedir, elimde değil sanal seks yapmadan duramıyorum diye. 4-5 kere abdest dediği boy abdestidir.
Yemissiniz siz de zaten hikayeyi. Neden yazdınız ki buraya? Biz de yiyelim de kocanızı bu durumdan kurtarmanın yollarını mı arayalım. 😂

X