Kafam çok karışık yardım edin lütfen ...

ilkbahar_papatyasi

Mevsimlerden ilkbahar, çiçeklerden papatya...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
37
93
Öncelikle merhaba siteye yeni kaydoldum başka içimi döküp fikir danışabileceğim yer bilmiyorum iyi ki böyle bi site var...

Kafamı karıştıran şu ki: şu an lisans bölümü okuyorum ama ne okumak 3 yıldır 1. Sınıfı zor geçtim lisede sayıdalcıydım heveslerim yüzünden sözel bölüm seçtim sonra pişman oldum... Dahası kazandığım okul şehir dışındaydı daha ilk yıl ilk haftalar da hastalandım daha doğrusu hastalığım tekrarladı her neyse... sağlık raporuyla kendi şehrimde bi okulda özel öğrencilik statüsü yle okuyorum ama okukun özel öğrencilik yönetmeliği değişmiş ve o yönetmelik le mezun olmam imkansız gibi... Sordurttuk filan bana geçerli olmayabilirmiş bu yeni yönetmelik yine de kafamda şimşekler çakmaya başladı....

3 yıldır 1. Sınıfı zar zor geçebildiğim bi bölümü daha ne kadar devam ettirebilirim gerçekten bilmiyorum. Yeniden sınava girsem çok yıl kaybım var ben 96 lıyım şimdi 2002 illerle başlarım hemen bu yıl sınava girip kazansam bile ve onlar beni abla gibi teyze gibi filan görücek daha fazla depresyona girmekten çok korkuyorum o şekilde...

Üniversiteyi tamamam birakmak ta istemiyorum sonuçta iş bulmayı bırak artık evlenmek için bile okumuş kişileri istiyolar yani ömür boyu ailemle yaşayamıyacağıma göre benim bi çıkış yolu bulmam şart oldu...

Şu an okuduğum bölümü zar zor bitiririm gibi hissediyorum ama şu özel öğrencilik meselesi çok korkutuyo beni bu kendi şehrimdeki okula devam edemezsem şehir dışındaki okula ailem yollamak istemiyo...

Şimdi bana öneri, fikir, nasihat, tavsiye, öğüt vs... Verebilicek olan var mı acaba? Çıkmazdayım...

Yaşim 26 evliyim Allah nasip ederse bu yil okullu olcam cok heyecan var ki sen bekarsin kim ne diyebilir. Unv den 70 yasinda bile mezun olan var. Hic bu detaylara takilmayin

Yaşim 26 evliyim Allah nasip ederse bu yil okullu olcam cok heyecan var ki sen bekarsin kim ne diyebilir. Unv den 70 yasinda bile mezun olan var. Hic bu detaylara takilmayin
Ailem bişey diyo malesef... Hala lise mezıniyetiyle iş bulabilicemi sanıyolar iş bulamazsanda evde otur kafasındalar. Yeniden sınava girmemi istemiyorlar bile... Hatta konu biz seni çok okuttuk artık evlen kocan okutsun a filan geldi ama ben istemiyorum evlenmek filan... Zatem benimle hiç kimse evlenmez ki.

Ailem bişey diyo malesef... Hala lise mezıniyetiyle iş bulabilicemi sanıyolar iş bulamazsanda evde otur kafasındalar. Yeniden sınava girmemi istemiyorlar bile... Hatta konu biz seni çok okuttuk artık evlen kocan okutsun a filan geldi ama ben istemiyorum evlenmek filan... Zatem benimle hiç kimse evlenmez ki.
Sinava gircegini soyleme

X