- 25 Nisan 2022
- 1.679
- 2.042
-
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Hafta sonları kendisi ile çıkıyoruz şehir içinde sürüyorum ama tek başıma hiç çıkmadım daha. Ama ilerde onu yapacağım zatenO zaman al arabayı ondan konu sahibi, gerekirse sürüş dersi al, kendin rahatçs git. Kocan senden uzak duruyorsa sende uzak dur. Çocuklar büyüsün, sen de işini gücünü ayarla bu asalağı koy kapının önüne. Evin maddi işlerine de fazla karışma, her ay eksiğe çıkıyorum diye elden para al. Çocuklarına birikim hesabı açtır. Bu adamın anladığı bu olur.
İki çocuğum var, ayrılsam ailem yok tek başıma iki çocukla hayat mücadelesi verecek gücüm yok.
Sen her şeyin altında bir şey arıyorsun diyecek cevabı biliyorum
Hafta sonları kendisi ile çıkıyoruz şehir içinde sürüyorum ama tek başıma hiç çıkmadım daha. Ama ilerde onu yapacağım zaten
Bundan sonra öyle olacakÖyleyse senin kadar o da ödesin.
bunu söyledim her şeyden bahane arıyodun kavga etmek için diyor beni manipüle etmeye çalışıyor. Benden 20 yaş küçük kız kaç yaşında adamım bana yakıştırdığın şeye bak diye üste çıkıyor.Kesinlikle abartmiyorsunuz. Yerinizde olsam ne mi yapardim sessizlige gomulur tek tek kanitlari toplar anasini aglatirdim. Ben kredi odeyecegim adam kadinlara servis yapacak yok oyle bir dunya. Esiniz cok net bir seyler karistiriyor.
Sigara kullanımı çok fazla var kilosuda çok. Aslında bakıldığında kimse dönüp bakmaz dersiniz ben ondan 12 yaş küçüğüm 50 küsür yaşında ama boğazından ne sigaradan vaz geçmiyor. Burun bandı denedik onlarda yapışmadı bile hiç faydası olmadı.Ortak edinilmiş eviniz, arabanız varsa kendinize bir düzen kurma ihtimaliniz olur belki diye ummuştum. Aldatıldığınızı ispatlarsanız ortak maldan pay almadan men ve tazminat hakkı da olabiliyor sanırım.
Evliliğinize devam edecekseniz; eşinize : "Yeter artık, ayrı gayrı yok; horlasan da aynı odayı paylaşacağız ve sen de doktor, burun bandı, fazla kilosu varsa verme, sigara tüketiyorsa azaltma vb çözümlerine başvuracaksın, böyle evlilik olmaz vb deyin.
Sigara kullanımı çok fazla var kilosuda çok. Aslında bakıldığında kimse dönüp bakmaz dersiniz ben ondan 12 yaş küçüğüm 50 küsür yaşında ama boğazından ne sigaradan vaz geçmiyor. Burun bandı denedik onlarda yapışmadı bile hiç faydası olmadı.
Nasıl bozayım adam odasını yemekhaneye çevirmiş. Şimdi salonda arsız arsız vidio izliyor. Gidip hesap sormamak için zor tutuyorumKuzum, zaten benzin vs çok yakıyor. Haftaiçi izin verme bundan sonra arabayla gitmesine. Toplu taşıma kullansın.
Birse iş yerine canım kocam yazılı çiçek sepetinden yazılı çikolata vs gönder. Ben senin yerinde olsam, iş yerine neler neler gönderir rezil ederdim bu herifi. Böyle alttan alttan o ortamını boz bunun.
Nasıl bozayım adam odasını yemekhaneye çevirmiş. Şimdi salonda arsız arsız vidio izliyor. Gidip hesap sormamak için zor tutuyorum
Beter olsunda işte yine bana zararAman bırak konu sahibi, horlasın dursun. Ağız diş sağlığı bozulur, dişleri çürür, ağzı kokar etrafındakiler kaçar. Ne iyiliğini düşünüyorsun bunun, bırak sürünsün.
Bundan sonra öyle olacak
bunu söyledim her şeyden bahane arıyodun kavga etmek için diyor beni manipüle etmeye çalışıyor. Benden 20 yaş küçük kız kaç yaşında adamım bana yakıştırdığın şeye bak diye üste çıkıyor.
Farketmedim dışarıdan alırYemek malzemelerini evden mi götürüyor?
Sigara kullanımı çok fazla var kilosuda çok. Aslında bakıldığında kimse dönüp bakmaz dersiniz ben ondan 12 yaş küçüğüm 50 küsür yaşında ama boğazından ne sigaradan vaz geçmiyor. Burun bandı denedik onlarda yapışmadı bile hiç faydası olmadı.
Rahat olsam bu saatte buraya yazmam inanınKıyameti koparmak için neyi bekliyorsunuz? Rahatlığınız sinirimi bozdu.
Adam elinden gelse tuvalete bile gitmeyecek kadar üşengeçHorlama nedenlerinin en başta gelen ikisine sahip eşiniz. Yatağınız onun kilosunu desteklemeye yetersiz kalıyor muhtemelen, boynu da tuhaf bir açı alıyordur yatarken. Bu da horlamasını arttırır. Yastığını değistirin, boynunu destekleyen, kafasının ağırlığıyla hemen düşmeyen bir yastık denesin. Sırt üstü değil de yan yatması da hafifletir horlamasını.
Çocuklarla, sizinle yürüyüşe çıkmaya teşvik etme ihtimaliniz var mı ?
Bak sennn,eşiniz çok iyi bir manipülatör. Aralarında bir şey olmasa bile kesinlikle yol yapıyor kendine.Madem bu kadar masum,neden yalan söylüyor o zaman?O şapkayı alıp......, neyse.Bundan sonra öyle olacak
bunu söyledim her şeyden bahane arıyodun kavga etmek için diyor beni manipüle etmeye çalışıyor. Benden 20 yaş küçük kız kaç yaşında adamım bana yakıştırdığın şeye bak diye üste çıkıyor.
Ben de onu düşünüyorum bakalımÇok uzun süre ayrı yattığınız için e arkadaşı olmuşsunuz. Adamda yeni şeylere yelken açmış son hız gidiyor. O soğukluk girmiş araya buradan döner mi bu iş bilemedim
Yok o öyle değil de:)Adam elinden gelse tuvalete bile gitmeyecek kadar üşengeç