Kızlar merhaba şimdi size hayatımı anlatmış gibi olacağım ama anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazıp içimi dökmek istedim ben İstanbul’da yalnız yaşayan bir insandım annem öldü babam uyuşturucu bağımlısı bize zaten dedem bakıyordu Dedem çok ama çok zengindir gayrimenkul zengini babamdan daha genç ve daha dinçdır onun ablam okurken aldığı evinde kalıyordum Tek başıma yaşıyordum kira ödemiyordum ama ev öyle kötüydü ki dedemde kuş besler gibi Yani bana okuduğum dönem haftalık 200 TL yollardı ve fazlasını isteyince da git babanın yanında kal diyordu ama ben babamdan korktuğum için uyuşturucu içtiği için babamla kalamıyordum Neyse daha sonra bir adamla tanıştım o adamla evlendim Her şey harika bir dediğimi iki etmiyor kimseye muhtaç kalmıyorum benden 15 yaş büyük ben 30 yaşındayım o 45ama bu adamın Öfke kontrolü yok Sinirlenince defol git istemiyorum seni vs diyor Bambaşka bir insana dönüyor koluyla duvarları yumrukluyor kolunu kırdı geçen gün çok korkuyorum sabahın altısında dedemi aradım dedem de dediki gelinlikle girdin kefenle çıkarsın oradan beni rahatsız etme ben bu saatte uyuyorum dedi babam zaten uyuşturucu bağımlısı Daha önce kaldığım evde de halam oturmaya başladı halamın oğlu daha doğrusu bana evin fotoğraflarını attı o günden sonra dedikodumu yapmışlar sülalede kavga etti yine kaldı başımıza diye halam demişki ne olursa olsun dönemez artık benim çocuğum kalacak o evde Keşke annem yaşasaydı diyorum çok korkuyorum o da beyin kanamasından öldü sinirsel ben de kocamdan özür dilemek zorunda kaldım daha sonra oda pişman olduğunu söyledi Oturduk konuştuk sinirliyken bambaşka bir insana dönüştüğünü söyledim beni çok korkuttuğunu ama ben hala ona güvenemiyorum bir gün beni sokağa atar diye korkuyorum Çocuk sahibi olmak istiyorum eşimin Azosspermi var çocuğu olmuyor
Tüp bebek tedavisine başlayacağız Hiç kimsem yok ailem yok bari bir çocuğum olsun istedim ama korkuyorum bir gün olur da eşim yine sinirlenip bambaşka bir insana dönüşür diye Şimdi çok iyi Ama piskolojim her şeyim Allak bullak oldu Yarın sabah evlilik terapisine başlayacağız kızlar eğer olurki ben boşanırsam ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekiyor eşim şu an dünya iyisi ben ona zerre kadar güvenmiyorum hiçbir güvenim kalmadı Geçenlerde rüyamda boynuma bir zincir bağlamışlar onu boynundan çıkarmaya çalışıyorum eşimi uyandırdım çıkarır mısın bunu boynumdan canım yanıyor diye Oda uyandı boynunda bir şey yok mu dedi ben de uyanık olduğum için boynuma baktım gerçekten bir şey yok rüyayla gerçek bile karıştı artık adet döngü saçma sapan bir hal aldı çok korkuyorum deli gibi korkuyorum ama korkularımı bir türlü anladığını düşünmüyorum özür dilemekle geçseydi keşke bazı yaralar ayrılsam boşansam gidecek yerim yok hiç evlenmeseydim mahvolacaktım zaten Anne de olmak istiyorum bir yandan da çalışmam gerekiyor galiba kendi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor kafam allak bullak..