• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık ölüm tek seçenek olabilir mi acaba

kubramasal

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
142
-77
13
33
Kızlar merhaba şimdi size hayatımı anlatmış gibi olacağım ama anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazıp içimi dökmek istedim ben İstanbul’da yalnız yaşayan bir insandım annem öldü babam uyuşturucu bağımlısı bize zaten dedem bakıyordu Dedem çok ama çok zengindir gayrimenkul zengini babamdan daha genç ve daha dinçdır onun ablam okurken aldığı evinde kalıyordum Tek başıma yaşıyordum kira ödemiyordum ama ev öyle kötüydü ki dedemde kuş besler gibi Yani bana okuduğum dönem haftalık 200 TL yollardı ve fazlasını isteyince da git babanın yanında kal diyordu ama ben babamdan korktuğum için uyuşturucu içtiği için babamla kalamıyordum Neyse daha sonra bir adamla tanıştım o adamla evlendim Her şey harika bir dediğimi iki etmiyor kimseye muhtaç kalmıyorum benden 15 yaş büyük ben 30 yaşındayım o 45ama bu adamın Öfke kontrolü yok Sinirlenince defol git istemiyorum seni vs diyor Bambaşka bir insana dönüyor koluyla duvarları yumrukluyor kolunu kırdı geçen gün çok korkuyorum sabahın altısında dedemi aradım dedem de dediki gelinlikle girdin kefenle çıkarsın oradan beni rahatsız etme ben bu saatte uyuyorum dedi babam zaten uyuşturucu bağımlısı Daha önce kaldığım evde de halam oturmaya başladı halamın oğlu daha doğrusu bana evin fotoğraflarını attı o günden sonra dedikodumu yapmışlar sülalede kavga etti yine kaldı başımıza diye halam demişki ne olursa olsun dönemez artık benim çocuğum kalacak o evde Keşke annem yaşasaydı diyorum çok korkuyorum o da beyin kanamasından öldü sinirsel ben de kocamdan özür dilemek zorunda kaldım daha sonra oda pişman olduğunu söyledi Oturduk konuştuk sinirliyken bambaşka bir insana dönüştüğünü söyledim beni çok korkuttuğunu ama ben hala ona güvenemiyorum bir gün beni sokağa atar diye korkuyorum Çocuk sahibi olmak istiyorum eşimin Azosspermi var çocuğu olmuyor Tüp bebek tedavisine başlayacağız Hiç kimsem yok ailem yok bari bir çocuğum olsun istedim ama korkuyorum bir gün olur da eşim yine sinirlenip bambaşka bir insana dönüşür diye Şimdi çok iyi Ama piskolojim her şeyim Allak bullak oldu Yarın sabah evlilik terapisine başlayacağız kızlar eğer olurki ben boşanırsam ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekiyor eşim şu an dünya iyisi ben ona zerre kadar güvenmiyorum hiçbir güvenim kalmadı Geçenlerde rüyamda boynuma bir zincir bağlamışlar onu boynundan çıkarmaya çalışıyorum eşimi uyandırdım çıkarır mısın bunu boynumdan canım yanıyor diye Oda uyandı boynunda bir şey yok mu dedi ben de uyanık olduğum için boynuma baktım gerçekten bir şey yok rüyayla gerçek bile karıştı artık adet döngü saçma sapan bir hal aldı çok korkuyorum deli gibi korkuyorum ama korkularımı bir türlü anladığını düşünmüyorum özür dilemekle geçseydi keşke bazı yaralar ayrılsam boşansam gidecek yerim yok hiç evlenmeseydim mahvolacaktım zaten Anne de olmak istiyorum bir yandan da çalışmam gerekiyor galiba kendi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor kafam allak bullak..

Son düzenleyen: Moderatör:
Öfke sorunu olan asla güvenmediğiz ölüm korkusu yaşadığınız adamdan çocuk sahibi olmak istemeyin...
Boşanın...
Kendi ayaklarınız üzerinde durun... Çalışın dik durun kendi içsel ve psikolojik sorunlarınızı gerekirse destek alarak çözün.

Gördüğünüz gibi tek çözüm ölüm filan değil...

Ayrıca bugün kolunu duvara vuran ikinci koca konusu... Ey erkekler, duvardan ve kolunuzdan ne istiyorsunuz? 🤦

Böyle bir evlilikte çocuk dünyaya getirmeyi düşünmeyin. Bir işe girin çalışın, kendi ayaklarınız üstünde durun. Belki konforunuzu bozmaktan korkuyorsunuz ama böyle ömür geçmez. Kendi değerinizi bilin. Boşanmak da bir seçenek.

İlerde hiç şansım kalmayacak yaşım ilerliyor
Tamam diyelim ki her şey yolunda gitti, çocuğunuz oldu, adamdan boşandınız ve kendi gecimizini çok rahat sağlıyorsunuz. En güzel senaryo bu. Ama adam çocuğu illaki alacak? Görüş günleri olacak, yazın aylarca babada kalacak. O zaman bu denli sizi korkutan adama nasıl çocuğunuz için güveneceksiniz?

Anneniz bu uyuşturucu bağımlısı kocaya rağmen bu berbat yuvaya bir çocuk doğurmuş, yaşadığınız hayat ortada.
Neden siz de kendi berbat yuvanıza bir çocuk doğurup onu ziyan edesiniz ki agresif babayla? Size yapan ona yapmaz mı eziyetini?
Okul okumuşsun,kocan her zaman sinirli degil. Adamın sakin zamanlarinda ikna et, bir işe gri. İyi kötü bir miktar biriktir, sonra yaşadığın ilk olayda evi terket, o birikiminle yeni hayat kur. Zaten kocanın durumu da iyiymiş, birkaç seneye bosanirsin tazminat da alırsın. Bir şekilde yoluna bakarsın.
Neden çaren kötü dede,kötü koca ya da ölüm ki?

Bir iş bulup kendi paranızı kazanmaya bakın ki hayatınızın kontrolü sizin elinizde olsun. Daha yaşayamamışsınız ki hayatınızı ne ölümü Allah aşkına?

Eleştirmeyin eleştirmeyin deniyor ama gidip evlenmeye aklınız yetiyor da bir tarafınızı sıkıp okuyup çalışmaya neden yetmiyor?
Kendi hayatınız çok güzelmiş gibi bencillik içinde bir de çocuk istiyorsunuz. Kendinize bir oyuncak olsun diye. Siz ne sunabilirsiniz bu çocuğa? Yaşınız da küçük değil düzgün düşünemeyin. Gelip burada ajitasyon yapmayın, evlenme çaresini nasıl bulduysanız kendinize bir çare bulun. Bütün suç uyuşturucu bağımlısı babada, olmayan annede, bakmayan dede de değil mi? Sizin hiç aklınız fikriniz yok.

İlerde hiç şansım kalmayacak yaşım ilerliyor
Kalmasın kardeşim kalmasın, ben az çektim çocuk yapıp ona da işkence ediyim mi diyorsun? Herkes doğurmak zorunda değil. Maddi manevi yeterliliğiniz yoksa doğurmayacaksınız, aksi bencilliktir. Kendi zevki uğruna dünyaya canlı getirip ona da çektirmektir

Elinizde 2 seçenek var; 1. Ölüm 2. Tüp bebek, öyle mi?
Ya Allah aşkınıza neden bu kadar bencilsiniz, neden? İlla çocuğunuz olacak, onu da babası gibi psikopat edip rahatlayacaksınız değil mi?

Kadın sığınma evine gidin bir başınasınız, çoluk yok çocuk yok. Tek odada yaşayabilirsiniz. Çalışın, temizlik yapın, bir şeyler yapın. Ölümden vazgeçip bebek yapmayın. Kocanız olacak şuursuz değişmeyecek bebekle falan.

Ya gerçekten bugünüm güzel geçsin istiyordum morale ihtiyacım vardı bakmaz olaydım sinirlendim doldum. Enayiyiz biz çünkü değil mi?
Çok güzel gelirim var, düzenim var, yalnız yaşıyorum. Uzun zamandır köpek istiyorum ama çalışma hayatım yoğun, gelirim iyi olsa da köpek büyük sorumluluk yeter mi emin olamıyorum, duygusal olarak her zorluğuyla başa çıkabilir miyim güvenemiyorum gtüme. Senelerdir oturup düşünüyorum kafamda onun için uygun şartları sağlamaya çalışıyorum. Öte yandan bir başkası özene bözene, düzgün şartları yaratarak çocuk doğuruyor her türlü fedakarlıkta bulunup sonra sizin gibileri gelip pıt diye ay benim canım çekti, yalnız kalmayayım diye bencillik yapıp çocuk doğuruyor. Bizler yemin ediyorum enayiyiz. Üç beş kişi bu dünyayı güzelleştiremeyeceğiz sizin gibiler var oldukça.

Ölümlük bir şey yok ya. Tamam çok zor şeyler yaşamışsiniz ama toparlayabilirsiniz boşanmak daha iyi olur bence. destek almalısınız gibi tamam kolay gibi yazdım ama yapacak bir şey yok daha yaşanacak çok şey var yaşamalısınız

Back
X