Hepsini okuyorum. Eksik kalan yerleri size tekrar soruyorum. Siz parmağınızda sevgilinizin yüzüğünü mü takıyorsunuz? Ayrıldığınizi kimler biliyor? Aileler biliyor mu? Ayrılalım dediniz okey ama o kadar çok ayrıl barış yapmışsınız ki ciddiye alınmamış olabilirsinizBakın yukarıdaki yorumumu okumadınız ben hastanedeki kişiyle selamlaşma ve sosyal medya dışında görüşmedim hoşlandım demedim henüz ilişkim bitmeden böyle bir durumun içine girmedim. Ki benim karakterime uymayan birşey kendime hayret ediyorum nişanlım dediğim kişi için bir zamanlar ölüp bitiyodum ama bana yaşattırdıklarıda ortada ben hastanedeki kişiyle görüşmüyorum hoşlantı var evet doğru olmadığını biliyorum
Yüzük takılmadı aileler tanıştı sadeceNe ara nişanlamışlar anlamadım ben bu konuyu kız tarafı yüzük takılırsa geri dönüş yok demedi mi kararı bildircez demişlerdi
O zaman nişanlı sayılmazsınızYüzük takılmadı aileler tanıştı sadece
Babam yüzük takılırsa dönüş olmaz dediği için yüzük takılmadı, aileme olmayacağını söyledim ailemde karar senin kararın özellikle babam ben sana en başında söylediğim zaman beni dinleseydin insanlar evimize gelip mağdur olmazdı tanışılmazdı yinede sen yaşayacaksın eğer ankaraya gitmek istersen yolun açık olsun yok istemiyorum dersen yine karar senin tanıdığım emin olduğum biri olsa kızım şöyle yap derim bende bilmiyorum dediHepsini okuyorum. Eksik kalan yerleri size tekrar soruyorum. Siz parmağınızda sevgilinizin yüzüğünü mü takıyorsunuz? Ayrıldığınizi kimler biliyor? Aileler biliyor mu? Ayrılalım dediniz okey ama o kadar çok ayrıl barış yapmışsınız ki ciddiye alınmamış olabilirsiniz
Okey ana konuda çok karışık anlatmışsınız. Aileniz istemiyor, siz de ayrılmak istiyorsunuz ancak erkek tarafı hazırlıklara başlamış. Önce net olarak konuşun ayrılın, lafta değil. Biraz dinlenin kafayı toplayın sonra başka ilişkilere şans verin.Babam yüzük takılırsa dönüş olmaz dediği için yüzük takılmadı, aileme olmayacağını söyledim ailemde karar senin kararın özellikle babam ben sana en başında söylediğim zaman beni dinleseydin insanlar evimize gelip mağdur olmazdı tanışılmazdı yinede sen yaşayacaksın eğer ankaraya gitmek istersen yolun açık olsun yok istemiyorum dersen yine karar senin tanıdığım emin olduğum biri olsa kızım şöyle yap derim bende bilmiyorum dedi
Sanırım en mantıklısı bu olucak teşekkür ederim yorumunuz içinOkey ana konuda çok karışık anlatmışsınız. Aileniz istemiyor, siz de ayrılmak istiyorsunuz ancak erkek tarafı hazırlıklara başlamış. Önce net olarak konuşun ayrılın, lafta değil. Biraz dinlenin kafayı toplayın sonra başka ilişkilere şans verin.
Babam yüzük takılırsa dönüş olmaz dediği için yüzük takılmadı, aileme olmayacağını söyledim ailemde karar senin kararın özellikle babam ben sana en başında söylediğim zaman beni dinleseydin insanlar evimize gelip mağdur olmazdı tanışılmazdı yinede sen yaşayacaksın eğer ankaraya gitmek istersen yolun açık olsun yok istemiyorum dersen yine karar senin tanıdığım emin olduğum biri olsa kızım şöyle yap derim bende bilmiyorum dedi
+++++Kişisel bakımına önem vermemiş bir dönem, ileride yine olabilir. Uzak dur, pis insanla olmaz...
Sevgilini bırak ayrıl güzel bir dille anlasamiyorsunuz belli sevmiyorsun onu kimse hsketmiyor aldatilmayiVicdanım el vermediği için buraya yazdım ve karşımdaki insan ona yalvarıp yakardığım halde tek kelime etmeyen biri ben hastanedeki cocukla görüşmedim ona kendisinden hoşlandığımı söylemedim
İnanın vicdanımı evet rahatsız ediyor fakat hastanede olanla görüşmedim hoşlanıyorum demedim yanlış olduğunun farkındayımBacım sen napıyorsun? Amacın ne senin? Sevgilinide beğenmedim ama senin yaptığın yanlış onunkileri 2'ye katlıyor.
ilişkiniz iki günlük dediğiniz adam yüzünden bitmemiş ki. Daha ailenin memleketinizi sorgulamasıyla zaten bitmiş ki eski sevgiliniz her şeyin üzerine de fazlasıyla tüy dikmiş. Gereksiz bir suçluluk psikolojisi içindesiniz. her ikisinden de Allah kurtarmış sizi gidin sadaka verin, lokum falan dağıtın. Ciddiyim.Güncelleme ++
Merhaba arkadaşlar, ne yazıkki çok kötü durumdayım tekrar yeni konu açmak yerine konumun güncellemesini yaptım.
Evlilik yolunda ilerlediğim kişiden ayrıldım. Hastanede tanıştığım kişiyle görüşmeye başladım. Hastanede tanıştığım kişi bir ay içerisinde telefonunu farklı iki kızın aradığını gördüm. Aldatan gerçekten aldanır. Bana müstehak olduğunu biliyorum bu durumun. Üç yıllık ilişkimi iki gün tanıdığım biri uğruna ve onu bi nevi aldatarak bitirmemin sonucu diğer çocuktanda ayrıldım bunlara göz yumamazdım ve hergün vicdan azabından pişmanlıktan ağlıyorum yemin ederim benim karakterime uymayan şeylerdi. Artık ömür boyu yalnız kalıcam böyle bir günahla kimsenin hakkına girmeye hakkım yok. Yemek yiyemiyorum hergün ağlıyorum ara ara intihar düşünceleri aklıma geliyor çok büyük çıkmazdayım.