• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok ama çok karışık :(

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
37
merhaba hanımlar;
sizlerden kafamı karıştıran bir durum hakkında fikir almak istiyorum
Bundan 4 ay önce bir arkadaşımın aracılığıyla biri ile tanıştım ilk günlerde sadece arkadaş olarak görüşmek istedim ama tandıkça ve bana karsı ilgisini görünce bende ilgi duymaya başladım yeni tanısmamıza ragmen direk evlılık muhabbetını acmaya basladı ama ben temkinli davrandım hep çok fazla belli etmemeye başladım ona karsı ılgımı. Herseye ragmen çok ıyı anlaşıyorduk oda bende yanyana iken çok egleniyorduk . 2 ay sonra tayıni Hakkariye cıktı gorusmemız azıldı doğal olarak çunku istanbulda ikende konusmamıza rağmen bu ilişkinin adını koymak ıstemedım hemen, sadece tanımak istedim. Şarka gidince o benı aramaya devam etti 2 3 gunde bir bazen haftada 1 arıyor mesaj atıyordu. mesajlarında benı ozledıgını ,İstabulda kalsaydı herseyin baska olabileceğini söyluyor, uzak kalmaya calısıyorum cunku uzaktan bır ılıskı yurutmek kolay degıl o bu konuları actıkca ben kapttım hayırlısı herseyın dedım . çunku onunda kafasını karıstıran bazı durumlar var bana yakın olmak istiyor bır taraftanda eski evliliği ile ilgili yasadıkları yuzunden korkuyordu aılesı bu ılıskıye ne der nasıl karsılar vs vs bunlarda onun kafasını karsıtıyor galiba . bana mantıkla dusununce bir sürü sorun var ama kalbimde öyle bir yer etmişsinki vazgecemıyorum baska bırıyle evlenırsen çok uzulurum gibi sozler soyluyor. ılk baslarda cıddıye almadıgım bu adamı son 10 gundur devamlı dusunmeye basladım sanırım ona karsı olan duygularım arttı ama bır taraftanda ona bellı etmemek için uğrasıyorum cunku korkuyorum değişmesinden ve hala bana karsı ıstedıgım kadar net olmamasından belkide... salı gunu doğum gunu onun haberı olmadan kucuk bır hedıye gonderdım suan yolda yarın teslim alacak son 1 haftadır hemen hemen hergun konustuk dun ıse ne ben nede o hıc aramadı gercı su donem oralar gercekten cok karsık bu sabah goreve gıderken benı uyandırmak için aradı sabah 6 da erken kalktıgı her sabah arayıp benıde uyandırıyor ıse gec kalmıyım dıye o saatten berı gorusmuyoruz ... sizce ona karsı duygularımı belli etmelımıyım yoksa tavrımı degıstırmeden boyle surdurmeli mıyım ? şimdiden hepınıze çok teşekkür ederim

Bir evlilik yaptıgı içinmi kendinizi geri tutuyosunuz?duygularınıza gem vurmayın akışına bırakıp tanımaya çalışın derim

Bence once siz duygulariniza ve ne istediginize karar verin, sonra ona ne sekilde yaklasacaginiza da ona gore karar verirsiniz.

Bence once siz duygulariniza ve ne istediginize karar verin, sonra ona ne sekilde yaklasacaginiza da ona gore karar verirsiniz.
ilk başlarda istemedim ama dediğim gibi son 10 gündür devamlı aklımda aramıyor dıye kendı kendıme sınırlenıyorum ama bende aramıyorum çünkü en son konusmamızda da hersey nasıp aılem ne der 2. evlilik benı korkutuyor ama kalbımden de senı cıkartamıyorum dedı bunlarda benı muallakta bıraktı

Sizin de 2. Evliliginiz mi olacak, yaslar kac? Cocuk var mi?
Sonucta birseyler hissediyorsunuz ikiniz de ama iki taraf da korkuyor sanki...

Back