Kafa nereye biz oraya...

1 anne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.684
49
Merhaba kızlar;
Bizler burada tanışıp,gerçekten dost olmayı başarabilen dört arkadaşız.
Hayata,evliliklerimize,insan ilişkilerine,evimizin düzeninden,yemek tariflerimize ve
akla gelebilecek her konuya dair mükemmel bir paylaşımımız var.
Biz bu yakaladığımız sinerjiyi,başladığımız yerden devam ettirelim istiyoruz.
Bize katılmak isteyen herkese topiğimiz açık.
Aklınıza gelen her konuda yazıp,her fikri paylaşabilirsiniz.
Yeri geldiğinde saçmalayıp,yeri geldiğinde birlikte ağlayabileceğimiz,içinde
salt iyi niyet ve samimiyet barındıran herkes bu dört yapraklı yoncamıza davetlidir:KK71::KK71::KK71::KK71:
Hadi bakalım başlasın muhabbet:KK16::KK16::KK16::KK16:

harikasın yafrimoooooooo haydi hayırlı olsun topacımız :81::81::81:

Hadi bakalım hayırlı olsun:)
Valla sizinle burdan kaynatmayı özlemişim.
:KK71:

E normal yafrimom pazar bitiyo:KK43:
Olsun ama mus'a rağmen tam gaz sohbet :)
ne tatil ne iş günü bize sökmüyor:KK1:

Aman Allahım kanal d'de tam 12 dalda oscara aday olan bir film var.:KK19:
Papatya ile karabiber:KK1:
Sibel can ve alişan ikilisi,
ay alişanın küselliğine bak kız:KK1::KK1:
Sibel can da her zaman ki gibi ne kadar fitmiş:KK1:
Bayıldım keşke 2. si çekilse seri olsa,
papatya ve karabiber 2
papatya ve karabiber tatilde falan:KK1:

ay gittim nikaha gittim deee rezillik diz boyu! otobüste bir adamın kokusu geldi burnuma:KK37:hani çizgi filmlerde olur ya koku böyle dalga dalga gelir:KK53:otobüste en az 80 kişivar ama ben onun kokusunu aldım veee o iğrenç son:KK52:otobüsten nasıl indiğimizi bilemedik! saftirik kocam da "dur kusma, doğuracaksın!"diyor sanki benim elimde! bir de saçımı azıvık jölelemişim şekil vermişim iri iri dalgalar:KK37:kirpikler rimelli:KK37:ee ne oldu bir kahvehaneye daldık "hanım yüzünü yıkasın abi!"dedi benim koca veeeee evet!rimel suya dayanıklı değildi! el kremi ve peçeteyle silebildiğim kadar sildim. nikahın palyoçosu bendim evet:KK53:

papatya ve karabiber 2

:KK9::KK9::KK9:papatya ile karabiber nuri alçoya karşı:KK53::KK53::KK53:

ay gittim nikaha gittim deee rezillik diz boyu! otobüste bir adamın kokusu geldi burnuma:KK37:hani çizgi filmlerde olur ya koku böyle dalga dalga gelir:KK53:otobüste en az 80 kişivar ama ben onun kokusunu aldım veee o iğrenç son:KK52:otobüsten nasıl indiğimizi bilemedik! saftirik kocam da "dur kusma, doğuracaksın!"diyor sanki benim elimde! bir de saçımı azıvık jölelemişim şekil vermişim iri iri dalgalar:KK37:kirpikler rimelli:KK37:ee ne oldu bir kahvehaneye daldık "hanım yüzünü yıkasın abi!"dedi benim koca veeeee evet!rimel suya dayanıklı değildi! el kremi ve peçeteyle silebildiğim kadar sildim. nikahın palyoçosu bendim evet:KK53:

hahaha::KK60::KK60::KK60::KK60:yerim ben bu palyaçoyuuu

papatya ve karabiber 2
fitlikte benimle yarışır sibel can!:nazar::KK37:
sökmüyor valla :KK19: ayrıca konuyla alakalı değil ama siz siz olun hem duphalac içip hem mısır yemeyin:KK9::KK9::KK9::KK9:
betona da otur tam olsun:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Ayyy koptum:KK1:
Yerim ben seni,kurban olsunlar palyaçoma:KK1:
offf sorma o koku dalgalarını,
hele bu havalarda,''hiç mi duş almaz bu insanlar''diyorum bazen.
5 dk ya,gir çık yani.sür roll on mu artık ne kullanıyosan,
yada bişey kullanmıyosan bile su değsin vücutuna:KK1:

ya sormayın zaten çok sıcak, insan dışarı çıkarken bari bir duş alır. ben kara kara düşünüyorum. doğumdan sonra 1 hafta yasak dedi sibel. kokuşacağım yaaaaa:63:

X