• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karisikligi

Looneytoones_zb06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
88
22
3
27
Kizlar selam bu buraya ilk yazsim. Cevaplarsaniz cok mutlu olurum. Ben bir kursta bir erkekle tanistim daha dogrusu gordum.Ondan dersle ilgili bir sey istedim ve bana verdi. İlk basta sadece amacim notlari almakti ama dha sonra bir seyler hissetmeye basladim. Ona hediye aldim. Hediyemi hemen elimden aldi ve zahmet etmissin dedi. Ben ondan biraz hoslaniyorum. Ama o hic benden tarafa bakmiyor ben de ona bakmiyorum.1-2 kere baktim onda da bana bakmiyordu. Yanima gelmesini cok istiyorum ama o heralde benden hoslanmiyor. Ben ondan hoslaniyor muyum bilmiyorum karsilik verse bunu anlayabilirim ama o hic bana bakmiyor selam vermiyor( ben de ona vermiyorum) cok tuhaf bir duygu sizce ne yapmaliyim lutfen yardimci olun

Zaten lise 1 deyim. İnsanlara cok yaklasamiyorum. Kafam hep ondeyim cekingenim. Sanirim senin dedigin gibi bos bir sey ama ne yapiyim bilmiyorum
Biraz ağır durun çünkü karşınızdaki pek ağır birine benzemiyor atlar gibi hediye alması falan nezaketten yoksun ...akışına bırakın kafanızda kurup kendinizi nursuz etmeyin çok basındasınız henüz herşeyin ...

Biraz ağır durun çünkü karşınızdaki pek ağır birine benzemiyor atlar gibi hediye alması falan nezaketten yoksun ...akışına bırakın kafanızda kurup kendinizi nursuz etmeyin çok basındasınız henüz herşeyin ...
Hediye alan benim :( . Neden aldigimi burada aciklayamiyorum ama almak zorundaydim mecburdum bir sebepten dolayi. Samimi soyluyorum normalde bunu asla yapmam ama zorundaydim. Sinifi degistirmek istedim olmadi bir yandan utaniyorum ona karsi

B
Hediye alan benim :KK43: . Neden aldigimi burada aciklayamiyorum ama almak zorundaydim mecburdum bir sebepten dolayi. Samimi soyluyorum normalde bunu asla yapmam ama zorundaydim. Sinifi degistirmek istedim olmadi bir yandan utaniyorum ona karsi
Hediyeye atlama hareketi yaklaşımı ben obdan bahsettim . Utanacak bisey yok emin olun ayıp bisey yok ortada ..

Ah lise 1 ah
Keske sana geri donebilsem
Amaaaan sallayin cocugu. Bir daha da kimseye ilk gunden hediye almayin ablacigim.

B

Hediyeye atlama hareketi yaklaşımı ben obdan bahsettim . Utanacak bisey yok emin olun ayıp bisey yok ortada ..
Hi pardon. Evet hediyeyi hemen aldi ben de kosa kosa ciktim. Sizce benden hoslanmiyor( bunu hoslanma lafini soylerken kizarsiniz diye korktum :))hoslanmiyor ama dimi oyle bir sey olsa bakar yanima gelir bir sey sorar. Hicbir sey yapmiyor

Utanacağınız bir şey yok ki ortada...
Bir şeyler hissetmişsiniz; karşılıklı ise ne ala. Fakat karşılığı yok diyorsanız unutmaya, derslerinize odaklanmaya çalışın.
Olabilecek en güzel yaşta, masum duygular hissediyorsunuz. Karşınıza kim bilir neler çıkacak? Siz bir süre o arkadaşınız sınıfta hiç yokmuş gibi davranın bence.

Hi pardon. Evet hediyeyi hemen aldi ben de kosa kosa ciktim. Sizce benden hoslanmiyor( bunu hoslanma lafini soylerken kizarsiniz diye korktum :))hoslanmiyor ama dimi oyle bir sey olsa bakar yanima gelir bir sey sorar. Hicbir sey yapmiyor
:)) ben ilk yorumumu espriyle karışık yaptım
Şu an için .net bisey yok gibi ancak güvenmeyin belliki hassas birisiniz erkek milleti o kadar düşünmez hatta çok yüz vermeyin sizden iyisi olmaz ;)

Utanacağınız bir şey yok ki ortada...
Bir şeyler hissetmişsiniz; karşılıklı ise ne ala. Fakat karşılığı yok diyorsanız unutmaya, derslerinize odaklanmaya çalışın.
Olabilecek en güzel yaşta, masum duygular hissediyorsunuz. Karşınıza kim bilir neler çıkacak? Siz bir süre o arkadaşınız sınıfta hiç yokmuş gibi davranın bence.
Karsilikli mi bilmiyorum ve lise degil universite birdeyim yanlis yazmisim

Back