Kafa karısıklığı:(

Yok canım havalı falan degıl , sadece ergen kıza doymamıs hepsı bu
Kıza doymamış dedin canım o zaman bu ergen tipten kesinlikle uzak dur boşver egoyu falan seni anlıyorum kırıldın ama

Kesınlıkle kırılmaktan zıyade onun gıbı bırının bu hale dusurmesıne kendime kızıyorum..
Kendine kızma nerden bilicektin ki onun böyle olduğunu hepimiz hata yapabiliriz ama sen erkenden farkettin bak şanslısın

Yok bir de içimde garıp bısey var ergenlık banada gectı aramasını surunmesını istıyorum..
Bu arada kaçan kovalanır sen her türlü telefonu açmazsan cvp vermezsen zaten sürünür ama geri dönme yerde kalsın öle

Sırf notları alabilmek için aşkım maşkım dedi muhtemelen. Amacı seni kullanmak.

"Cürret" değil "tenezzül" denir orda, "ayriyetten" degil "ayrıca"
Üniversite mezunuyum dedikten sonra daha bi batiyor bu hatalar göze

Çocuğu beğeniyordunuz, yolda durdurdunuz, sonra aşkım demeye başladı, sonra yanında kız var mı diye sordunuz .
Sevgili ya da onun gibi bir şey değilsiniz, çok hızlı ve saçma davranıyorsunuz ikiniz de. Kimse sizi aptal yerine koymamış, adamı henüz tanımıyorsunuz, maskesini düşürüp gerçek yüzünü görme gibi bir durum yok. Bence hayatınıza aldığınız insanlar konusunda daha seçici olun ve sevgili gibi davranmak yerine sıkmayın ve tanımaya çalışın. İlla bu çocuk olacak diyorsanız bu sıkıcı sevgili tavırlarından vazgeçin pek umursamayan bir arkadaşı gibi davranın, bu aşamada onu tanımaya çalışın, sizden hoşlanmışsa kendisi adım atar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…