Gecmemıstık bu olayla gectık.Arkadaştan ne çabuk sevgili askim moduna gectiniz bu ne hız.
Bu beyimizle üzülursun ugraşma yol ver gitsin.
Yanılıyorsunuz bence , hayatınızda kı kısıden haber alamamak ve acıgını yakalamak mı sonrasında atar yapmak . Hoslanmadıgım durumları soylemeyeceksem ne ıse yarar3 günde aşkım'lı konuşmalara mı başladınız?? Çocuk da değilsiniz, yaş 24.. Erkek arkadaşınız pek tekin değil gibi ama siz de çok triplisiniz. İnsanı canından bezdirecek atarlar yapmışsınız.
Demem o ki erkek arkadaşınız yanlış birşey yapmamış olsa bile bu huyunuzu anladıktan sonra sizden bucak bucak kaçacaktır. Önünüzdeki maçlara bakın.
İşte bunları bildiğimi bilsin istiyorum ama soylemem mantıklı mı karar veremedım:/Tuhaf bi tip canım. Ergenvari hareketler anlık saçmalıklar bence dikkat et uzak dur ama sen bilirsin telefonlarını da açma
Gününü göstermek tarzı bir şey degıl aptal olmadıgımı gormesını istemek hepsı bu .1 hafta olmuş daha sanırım aşkım demekle aşk olmuyor ki iliskinin oturması gerekir.Daha tanıma evresi adamın hayatına bu kadar müdahale edemezsin sana uymuyorsa yol ver gitsin ne gününü göstermesi 1 haftada
Hmm bence ugrasma bu cocoukla daha bey olmasina zaman var diyorumGecmemıstık bu olayla gectık.
Nasıl bişey yapmak istiyosun canımİşte bunları bildiğimi bilsin istiyorum ama soylemem mantıklı mı karar veremedım:/
Haklısınız sadece dusuncem şu yonde ego olayına gırdı su an bendeHmm bence ugrasma bu cocoukla daha bey olmasina zaman var diyorum
Aptal olmadıgımı anlamasını , egomu tatmın et bıraz da cunku ufacık beynıyle benı kandırmasına katlanamıyorum.Nasıl bişey yapmak istiyosun canım
Anlıyorum canım çok gıcık bi durum en güzel cevap sessiz kalmak bence her yerden engelle anlar oAptal olmadıgımı anlamasını , egomu tatmın et bıraz da cunku ufacık beynıyle benı kandırmasına katlanamıyorum.
Birini bu kadar sürede hayatınıza alırsanız hayal kırıklığı yaşamak kaçınılmazdır. Hiç tanımadığınız adamın nesini merak ediyorsunuz?? Bırakın annesi meraklansın alkollü denize girmiş benim dana diye.Yanılıyorsunuz bence , hayatınızda kı kısıden haber alamamak ve acıgını yakalamak mı sonrasında atar yapmak . Hoslanmadıgım durumları soylemeyeceksem ne ıse yarar
Bos ver ego yi fln canim anlamaz havali bir tip hissetim burdan.Ugraşmana degmezHaklısınız sadece dusuncem şu yonde ego olayına gırdı su an bende
Engellemek aşırı umursamak gibi geliyor . Ama bilemıyorumAnlıyorum canım çok gıcık bi durum en güzel cevap sessiz kalmak bence her yerden engelle anlar o
Yok canım havalı falan degıl , sadece ergen kıza doymamıs hepsı buBos ver ego yi fln canim anlamaz havali bir tip hissetim burdan.Ugraşmana degmez
O da doğru ama o yokmuş gibi davranmak gururunu zedeler benceEngellemek aşırı umursamak gibi geliyor . Ama bilemıyorum
Kesinlikle haklısınız ancak bir şey inatla gozunuze sokulsa sanırım sizde aynı şeyı hissederdınız. Bır suphe duydugunda bunun ıcerıgını insan anlamaya calısıyor sebebını ondan bunlarde elımdekı somut kanıt oluyor ..Birini bu kadar sürede hayatınıza alırsanız hayal kırıklığı yaşamak kaçınılmazdır. Hiç tanımadığınız adamın nesini merak ediyorsunuz?? Bırakın annesi meraklansın alkollü denize girmiş benim dana diye.
Bir de artık yaşlandım mı nedir bilmiyorum. İnstagram'dan eklemek takip etmek, kimi beğenmiş, kiminle foto atmış falan bu aşk olayının cılkını çıkarıyor bence. Bu kişiyi instagram'dan tanıyamazsınız, tanımak için uzun bir müddet birlikte olmalı, birşeyler paylaşmalı, alışveriş yemek yapmalı, anı biriktirmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?