- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
ekşi sözlük sol farame'den ilham alıp başlık açmaları da olabilir...
zira yaratıcı, özgün kadınlar çekicidir
zararlı/yararlı olmayı değil çekiciliği-iticiliği tartışıyoruz. ben de yaratıcı olmayan,kendi gündemlerini kendi donanımına dayanarak oluşturamayan kadınları itici bulma hakkına sahibim. ayrıca asıl laf olsun torba dolsun durumu bir başlık açayım da millet yazsın dursun diye başka yerlerden başlık araklayanların içine düştükleri haldir...Açma amacı ekşi sözlükte görüp açmak değil ama öyle olsa bile bunun kime zararı var anlayamadım doğrusu ya da bunun nesi yanlış? Laf olsun torba dolsun diye konuşmaya gerek yok
bana göre koltuk altı kılları, bacak kılları olup etek giymek, yarısı çıkmış ojeler, sapsarı dişler, her ortamda sakız çiğnemek, argo konuşmak, erkek gibi davranmak ve ter kokusu bana bunlar gerçekten itici geliyor çünkü bi bayandan bahsediyoruz kadından bahsediyoruz söylerken bile hissetmek gerek bakımlı olmak temiz olmak zarif olmak oturup kalkmayı bilmek gerek diye düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?
zararlı/yararlı olmayı değil çekiciliği-iticiliği tartışıyoruz. ben de yaratıcı olmayan,kendi gündemlerini kendi donanımına dayanarak oluşturamayan kadınları itici bulma hakkına sahibim. ayrıca asıl laf olsun torba dolsun durumu bir başlık açayım da millet yazsın dursun diye başka yerlerden başlık araklayanların içine düştükleri haldir...
ayrıca dilediğin kadar "beğenmedim"leyebilirsin. zira ben tartışarak çürütmeyi butonlara sığınmaktan daha özgüvenli bulurum. bu yüzden cevabını ısrarla "BEĞENDİM" olarak ödüllendireceğim. hayırlı olsun
Ter kokusu
Bıyık
Kol tüyleri
Ağız kokusu
Bakımsız dişler
Bakımsız tırnaklar
Sakız
Küfür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?