Kadnlar tici Yapan Detaylar"

pis olanlar

abartılı giyinenler ..takma saç lens ikilisi :S doğal duruyosa hadi neyse de.. yakışmadığı halde platin rengi saçlar dipten gelen siyahlar

erkek gibi kadınlar

dalkavukluk yapanlar

para için eşinin başının etini yiyenler(allah korusun)

sürekli dırdır edenler.

ağır ve zarif olmayı bilmeyenler..falan felan..

ekşi sözlük sol farame'den ilham alıp başlık açmaları da olabilir...
zira yaratıcı, özgün kadınlar çekicidir

ekşi sözlük sol farame'den ilham alıp başlık açmaları da olabilir...
zira yaratıcı, özgün kadınlar çekicidir

Açma amacı ekşi sözlükte görüp açmak değil ama öyle olsa bile bunun kime zararı var anlayamadım doğrusu ya da bunun nesi yanlış? Laf olsun torba dolsun diye konuşmaya gerek yok:38:

Açma amacı ekşi sözlükte görüp açmak değil ama öyle olsa bile bunun kime zararı var anlayamadım doğrusu ya da bunun nesi yanlış? Laf olsun torba dolsun diye konuşmaya gerek yok:38:
zararlı/yararlı olmayı değil çekiciliği-iticiliği tartışıyoruz. ben de yaratıcı olmayan,kendi gündemlerini kendi donanımına dayanarak oluşturamayan kadınları itici bulma hakkına sahibim. ayrıca asıl laf olsun torba dolsun durumu bir başlık açayım da millet yazsın dursun diye başka yerlerden başlık araklayanların içine düştükleri haldir...
ayrıca dilediğin kadar "beğenmedim"leyebilirsin. zira ben tartışarak çürütmeyi butonlara sığınmaktan daha özgüvenli bulurum. bu yüzden cevabını ısrarla "BEĞENDİM" olarak ödüllendireceğim. hayırlı olsun

aptal, düşünmeyen kadınlar...

hayatın koca bulmaktan ve o kocayı elinde tutmaktan ibaret olduğunu zanneden kadınlar...

istedikleri kadar bakımlı görünsünler çoook iticiler...

orasını burasını gerdirip, dudaklarını, göğüslerini şişirtirken beynini küçülten kadınlar........

çoook var aslında....

Son düzenleme:
bana göre koltuk altı kılları, bacak kılları olup etek giymek, yarısı çıkmış ojeler, sapsarı dişler, her ortamda sakız çiğnemek, argo konuşmak, erkek gibi davranmak ve ter kokusu bana bunlar gerçekten itici geliyor çünkü bi bayandan bahsediyoruz kadından bahsediyoruz söylerken bile hissetmek gerek bakımlı olmak temiz olmak zarif olmak oturup kalkmayı bilmek gerek diye düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?

Katılıyorum sana...

zararlı/yararlı olmayı değil çekiciliği-iticiliği tartışıyoruz. ben de yaratıcı olmayan,kendi gündemlerini kendi donanımına dayanarak oluşturamayan kadınları itici bulma hakkına sahibim. ayrıca asıl laf olsun torba dolsun durumu bir başlık açayım da millet yazsın dursun diye başka yerlerden başlık araklayanların içine düştükleri haldir...
ayrıca dilediğin kadar "beğenmedim"leyebilirsin. zira ben tartışarak çürütmeyi butonlara sığınmaktan daha özgüvenli bulurum. bu yüzden cevabını ısrarla "BEĞENDİM" olarak ödüllendireceğim. hayırlı olsun

Evet tam üstüne bastınız çekiciliği iticiliği tartışıyoruz. İnsanlar hakkında ön yargı yaparak kafadan senaryo yazarak laf soktum havasıyla yorumlar yapmıyoruz:7: Size bu kadınları itici bulamazsınız demedim zaten:34: Sizi bu başlık neden bu kadar ilgilendirdi anlamadım doğrusu bu her zaman konuşulan bi durum bu başlığı yazmak için forum forum ya da sözlük sözlük gezmeme gerek yok. Burası bi forum insanlar her türlü konu açabilirler her konu konuşulup tartışılabilir. Konuşulup tartışılmak için açılır zaten başlık elbette insanlar yorum yapacaklar. Beğendim veya beğenmedim butonu bi sığınma butonu değildir katılıp katılmadığımı özgürce söyleyebilirim. Karşı tarafın beni beğenmesi ya da beğenmemesi benden ne bir şey eksiltir ne de bir şey katar. Beğenmeniz beni ödüllendirmeyecek kendinizi fazla önemsiyorsunuz:34: Bu yazışma böyle sürer gider konu amacından çıkmaya başlar konu dışında tartışmak istiyorsanız özele gelebilirsiniz. Konu hakkında paylaşım yapacaksanız buyrun:42:

haa bi de bilerek ya da bilmeden konuşmalarını, yazılarını ingilizce (ya da herhangi başka bir dilde) kelimelerle, terimlerle doldurup kendilerini kültürlü zanneden kadınlar...(nedense bunu kadınlar daha çok yapıyorlar ya da bana öyle denk geliyor)

hayatını başkalarının görüş ve fikirlerine göre yönlendiren kadınlar...(bir elbiseyi arkadaşları beğenirse alan beğenmezse almaktan vazgeçen kadınlar....çok kısaca vebasit bir örnek)

ben buraya daha çooook yazacağım....

Son düzenleme:
dişlerinin kirli fırçalanmamış olması..:41:yuzune 5 kılo makyaj varken bıle makyaj yapması(yok canım demeyın var hala ustune ustune makyaj yapıyorlar:52:),kahkahlarla bagıra bagıra gulmek belki kötu bır tabır olucak ama anırmak gercekten bır bayana hiç yakışmıyor cok itici buluyorum:22: cok uzun içi pis tırnaklar:22: sigara kokan bir nefes ıyy diyorum:27: dışına taşırılmış rujlar,tepeden bakma,küçümseme bu her iki cins için de gecerli özellkle bunun maddi olanlarından nefret edıyorum cok karşılaşıyorum özellkle yok arabam yok kıyafetım tek knştukları bu cok ama cok itici ve görmemiş gibiler bıde inglzce bilmeyip lisedeki ve ya daha önceden uyduruk inglizceyle konuşmaya çalışanlar bı kelime ögrenmış tuttranlar bıde en nefret ettgm olay şuu facebooku tr çe kullanıp yorumlara likeeeeee vs yazmak !!!şimdilik bu kadar kızlarr:6 9:

Son düzenleme:
Bütün pudra allık fiyatlarını bilip, saç boyası numaralarını ezberleyip yutmuş ama kendini kültürel açıdan geliştirememiş, okuduğu kitap sayısı 5 i geçmeyen, izlediği son film harry potter olan ve en büyük zevki arkadaşlarıyla gece kulüplerinde çektirdiği fotoğrafları facebook a koymak olan tipler bana çok itici geliyor. Görünüşü için gösterdiği özeni kendini geliştirmek için göstermeyen insan modeli ( kız erkek farketmez ) beni delirtiyor.

abartılı ruj sürüp ağzını sonuna kadar açarak konuşmalar
sokak ortasında veya kalabalık bir alanda ses tonu ayarı olmayanlar.
işveli kahkahalarla dikkat çekmeye çalışanlar
göğüs dekoltesini abartıp sıradan birgünde sokak ortasında böyle dolaşanlar
lanlı lunlu konuşup argo takılanlar
tırnaklarını uzatıp bir de bunun bakımını yapmayanlar
tek zevki ve yaşantısı yabancı müzik ve diskolar üzerine kurulu olanlar
cahilliğini güzelliği ile kapatmaya çalışanlar
vs. vs. vs...kadınlar bazen gercekten fazlasıyla itici olabiliyor..:63:

seri numaralari ayni olan yani kafanizi nereye cevirseniz sac sekli,makyaj,giyim-kusam birebir ayni bayanlari,
kelimeleri sündüre sündüre söyleyen ve sonuna yaaaaaa diye ekleyen bayanlari asiri itici buluyorum..

hemen küsen darilan erkegin pohpohlamadigi sürece tavrini degistirmeyen
ilgiyi alakayi hep erkekden bekleyen
kendini cok fazla naza ceken
inat ve hosgörüsü kit kadin
ezdirmem kompleksi olusmus ve en ufak bi durumda dahi yaygarayi basan yada lafi yapistiran
agzi bozuk
kendine hayran
sahte yada cok fazla kibar olan
popüler olma pahasina kendi reklamini yapma cabasi konusma ile yada kiyafet ile fazla abartili dogalikdan uzak kadini itici yapan unsurlardir

Back