-Girdikleri her ortamda liderlik çabasına giren,
- Karşıdakine diş geçirmeye çalışıp diş geçiremiyceğini anlayınca canım cicim moduna giren,
-Bana güvenebilirsin deyip ilk fırsatta seninle ilgili tüm bildiklerini çekinmeden çevreye yayabilenler,
-Çoğu arkadaşın söylediği gibi erkekvari konuşmalar argo kelimeler kullananlar,
-Bayan gibi davranmayanlar,
-Yeni tanışmama rağmen seviyeyi aklına bile getirmeyip sen diye hitap edenler,
-Hastanede durakta v.s bi yerde beklerken tanıştığın birisinin özelinle ilgili soru sormaya cesaret etmesi Ör: Hastanedeyim geçenlerde, kadın laubali bi şekilde kıcık ve tiz bir ses tonuyla; ay anam pekde gençsin seeen gaç aylık evliydin neye evlendin ki bu yaşta bizim gibi rezil mi olacaaaan şeklinde anlam veremediğim bi cümle kullandı ardından da çocuk yoh deelmi korunuyon mu seeen dedi akannehir ( eleştirdiğim şivesi değil yalnış anlaşılmasın laubalice ve hiç haddi olmayan soruları sorması ) bu tip kadınlar fazlasıyla itici ...
Koltuk altları daire şeklinde ter görüntüsü ve lekesi olanlar,
-Hayatından bezmiş şekilde konuşanlar, ne söylesen donuk bir ifadeyle dinleyip doğru düzgün tepki vermeyenler ( onca anlattığım boşa gitmiş gibi hissediyorum sanki duvarla konuşuyorsun )
-Fesatlıklarından ne söylesen anlattığın şeyin kötü yanını bulup söyleyenler... Mesela mutlu bi ses tonuyla 'bak bugün bu badiyi aldım çok güzel değil mi' ? diyosun karşındaki dudak bükerek sıradan bence, rengi de sanki soluk, neyse güzel güzel ...(biraz durup) modası da geçti ama neyse hayırlı olsun ... ( halbu ki alakası yok yani tamamen kıskançlığından yapıyor eline geçse balıklama atlar) bu tiplerden ...
-Tepeden bakanlar, aşağı gördüğünü hissettirmeye çalışan ahmaklar,
-Sürekli aldığı ürünlerden (kıyafet kozmetik) bahsedenler,
-Sürekli erkek arkadaşını anlatan birlikteliğinin yatak odası detaylarını bile anlatma cesareti gösterenler,
-Sürekli eleştirme modunda olanlar asık suratlı olanlar,
-Yanındaki (erkek arkadaşın nişanlın eşine ) erkeğe gözünü dikip bakma cesareti gösterenler
-Her gördüğü erkekle çok önceden tanıyormuş gibi samimiyet kurup sırnaşanlar,
-patavatsızlar kültürsüz olup kültürlü görünmeye çalışanlar bu tip bayanlar fazlasıyla itici geliyor bana yazmaya kalksam v.s v.s ... uzar gider
![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)