Kadnlar tici Yapan Detaylar"

bir ortamda sesi çok çıkan ve kahkahalarla gülen
aşırı makyaj yapıp bunu da bakım zanneden
ter kokan pis kokan hele bir kadına nedense bunu yakıştıramıyorum
ağzı pis ve dişleri sarı olan
50 yaş üstü kadınların sarkık sarkık etlerine ve kilolarına rağmen şort ve askılı giymesi
bir de ev temizliği konusunda aşırı titizlik taslayan

ter kokan,ayakları kokan ıyyyy,bi de şişman olduğu halde düşük bel giyinip orası burası görünen kadınlar.

deneyimsiz olduğu bi konuda sanki daha önceden tecrübeliymiş gibi triplere girmesi

dişleri pisse
yüzü gözü makyajlı olduğu halde kulakları tırnakları kirliyse
ter kokuyorsa
ağzı nefesi kokuyorsa
sürekli kocasından bahsedip övüyorsa veya yeriyorsa
sürekli çocuklarının ne kadar zeki olduğunu ve nerelede okuduğunu söylüyorsa
herkezin işine karışıp hep ben biliyorum diyorsa
kendisi dünyanın sekizinci harikasıynış gibi diğer kadnlara çamur atıyorsa
ve birde herşeyden yakınıp milleti rencide ediyorsa

40 beden ve üstü iste dar kotları giyip, koca baldırlarını sergileyip üstüne de şu meşhur en ince ayak bileğini bile ayı bileği gibi gösteren tüylü bik bikleri giyip dağ deviren bir şekilde geziyorsa,
Aşırı kilolu olmasına rağmen taytımsı şeyleri giyip sürekli eğilip kalkıyorsa,
Şuh ve tiz kahkahalar atıp bulunduğu mekanı yerinden sallıyorsa,
Hala kocaman Serpil Çakmaklı kelebek tokalarından (özellikle de pembe) takıyorsa,
Türkçe dahi konuşamazken her cümlesinde bir ingilizce kelime kullanırsa DAYANAMIYOOOORUUM.

kendisi kendi varlığını ispat edememiş ve kocasının apoletleriyle kendini var sanan mahlukatlardan..hey allahım çevremde o kadar çok var ki...

-Girdikleri her ortamda liderlik çabasına giren,
- Karşıdakine diş geçirmeye çalışıp diş geçiremiyceğini anlayınca canım cicim moduna giren,
-Bana güvenebilirsin deyip ilk fırsatta seninle ilgili tüm bildiklerini çekinmeden çevreye yayabilenler,
-Çoğu arkadaşın söylediği gibi erkekvari konuşmalar argo kelimeler kullananlar,
-Bayan gibi davranmayanlar,
-Yeni tanışmama rağmen seviyeyi aklına bile getirmeyip sen diye hitap edenler,
-Hastanede durakta v.s bi yerde beklerken tanıştığın birisinin özelinle ilgili soru sormaya cesaret etmesi Ör: Hastanedeyim geçenlerde, kadın laubali bi şekilde kıcık ve tiz bir ses tonuyla; ay anam pekde gençsin seeen gaç aylık evliydin neye evlendin ki bu yaşta bizim gibi rezil mi olacaaaan şeklinde anlam veremediğim bi cümle kullandı ardından da çocuk yoh deelmi korunuyon mu seeen dedi akannehir ( eleştirdiğim şivesi değil yalnış anlaşılmasın laubalice ve hiç haddi olmayan soruları sorması ) bu tip kadınlar fazlasıyla itici ...
Koltuk altları daire şeklinde ter görüntüsü ve lekesi olanlar,
-Hayatından bezmiş şekilde konuşanlar, ne söylesen donuk bir ifadeyle dinleyip doğru düzgün tepki vermeyenler ( onca anlattığım boşa gitmiş gibi hissediyorum sanki duvarla konuşuyorsun )
-Fesatlıklarından ne söylesen anlattığın şeyin kötü yanını bulup söyleyenler... Mesela mutlu bi ses tonuyla 'bak bugün bu badiyi aldım çok güzel değil mi' ? diyosun karşındaki dudak bükerek sıradan bence, rengi de sanki soluk, neyse güzel güzel ...(biraz durup) modası da geçti ama neyse hayırlı olsun ... ( halbu ki alakası yok yani tamamen kıskançlığından yapıyor eline geçse balıklama atlar) bu tiplerden ...
-Tepeden bakanlar, aşağı gördüğünü hissettirmeye çalışan ahmaklar,
-Sürekli aldığı ürünlerden (kıyafet kozmetik) bahsedenler,
-Sürekli erkek arkadaşını anlatan birlikteliğinin yatak odası detaylarını bile anlatma cesareti gösterenler,
-Sürekli eleştirme modunda olanlar asık suratlı olanlar,
-Yanındaki (erkek arkadaşın nişanlın eşine ) erkeğe gözünü dikip bakma cesareti gösterenler
-Her gördüğü erkekle çok önceden tanıyormuş gibi samimiyet kurup sırnaşanlar,
-patavatsızlar kültürsüz olup kültürlü görünmeye çalışanlar bu tip bayanlar fazlasıyla itici geliyor bana yazmaya kalksam v.s v.s ... uzar gider

çok ve boş konuşan
küfürlü veya kaba konuşan
herşeyi ben bilirim havasında olan
çok fazla dedikodu yapan
fazla yüksek sesle konuşan hatta bağıran
düşüncesiz ve bencil olan
yapmacık olanlarını ayrıyeten itici buluyorum

sevgili koca nişanlı yanı partnerı cok oven ve sık bahseden bayanlardan hayatta sadece karsı cıns ıcın varmıs gıbı sadece onlar ıcın yasanıyomus gıbı yasıyanlardan hıc hazlanmam

birde soru sorup cevabı dınlemeyen dınlıyomus gıbı yapan cok konusan dınlemeye bılmeyenlere kıl oluyorum ve asla boyle bır nısanın dost olamıyacagına ınanıyorum ben merkezcı oluyorlar

birde sureklı gulumsemeye calısan dudanı buzerek tatlı bır edayla konustugunu sanan yapmacık kadınlardanlmaz:

kendisi kendi varlığını ispat edememiş ve kocasının apoletleriyle kendini var sanan mahlukatlardan..hey allahım çevremde o kadar çok var ki...

aynen katılıyorum acaip sinir oluyom öle tiplerelmaz:

namus kumkumalığını kimselere bırakmayan , ona buna ahlak dersi vermeye çalışan ,

bilmediği konularda ahkam kesen,

yeniliğe,değişime açık olmayan,

empati yapmayıp,herkese verip veriştiren,

emrivakileriyle insanları canından bezdiren,

sır saklamayan,

ikiyüzlü,kıskanç,laubali tüm insan tipleri itici ve can sıkıcıdır ama kadın olanları daha sinir bozucu

kişisel temizliğini yapmaktan aciz olduğu halde bir kutu boyayla bakımlı olunacağını zanneden,tırnaklarını temizliğini yapamadığı halde uzatan,ter kokan kadınlar da ayrıyeten itici gelir bana

şiddetle katılıyorumboshayallersmile

-dapdar diyinip kıvıra kıvıra yürüyenler
-saçları çok abes çiğ sarı olanlar
-konuşurken dudaklarını aysun kayacı gibi yapıp kıvrak kıvrak yumoşlar gibi konuşanlar
-konuşurken net değil ağzının içinden konuşanlar (ne söyledği anlaşılmıyo)
-yüzlerini boya fıçısına sokmuş gibi kalın bi tabaka halinde makyaj yapanlar (öpesi gelemez insanın =)
-erkek gibi yırtık hipop tarzı giyinip sakız çiğneyenler
-Gotik tarzı hele çok itici ve ürkütücü buluyorum
-orasını burasını her yerini deldirenler
-restorantta vs yerlerde erkek gibi yüksek sesle konuşanlar
-temiz olmayan ve ter kokan
-kaba saba tavırlı ağa gibi vururum kırarım edelarında olanlar
-sigara içenler dişeleri sarı olanalar
-tarz uğruna saçma bi görünüme bürünenler
-evde nekadar takısı varsa takıp takıştıranlar (bujiteri dükkanı gibi)
-tırnakları uzun ayrıca kirli olanlar
-eşarp takıp bacaklarını açanlar yada dar giyinenler ( hiç yakıştıramıyorum.bilinçsiz insan )
-kendini beğenmiş havalı olanlar ,bulunmaz hint kumaşı nesin sanki :) (bu insanın bakışlarından ve tavırlarından anlaşılıyo)

ooo daha çok varda neyse

aşırı makyaj
ter kokusu
yağlı saç
ayak el bacak koltukaltı vb tüyleri
bakımsız dişler
yenmiş tırnak veya çok uzun kirli tırnak
terlikten çıkmış ayak parmakları da hayli itici geliyo
birde fazla dövmeli vücutlar

ter kokan bayanlar...
çok itici geliyo bana
bide dün bi bayanın koltuk altındaki terler bluzunun göğüs kısmına gelmiş nerdeyse..
içim kalktı

ter kokan bayanlar...
çok itici geliyo bana
bide dün bi bayanın koltuk altındaki terler bluzunun göğüs kısmına gelmiş nerdeyse..
içim kalktı

hadi kokusu tamam da
kadıncağız ter suyuna nasıl engel olcekki
istem dışı olan bişi o
hiçmi olmuyo sizde sempatiksalakcinni

hadi kokusu tamam da
kadıncağız ter suyuna nasıl engel olcekki
istem dışı olan bişi o
hiçmi olmuyo sizde sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

gördüğüm kadın kendi iş yerindeydi yani butik tarzı bir yer işletiyo.

mağazasına pek gelen giden yok. yıllardır alışveriş yaparm ordan
yüzü pür makyaj ama koltuk altları leş gibi ter..bir esnaf dikkat etmeli bunlara.. sırf makyajla bakımlı olunmuyo malesef...

çok zor değil arka odaya geçip üzerindekini değiştirmek, zira kendi iş yeri..

benim çalıştığım yer de bir ofis. gelen giden çok oluyo ama ben işyerimde yedek kıyafet

bulunduruyorum. çok dikkat ederim o tarz şeylere..

ee herkesin kafası başka yere çalışıyo
hoş bende hoşlanmam o görüntüden
kendimde olduğundada rahatsızlık duyuyorum
ki öyle çok terleyen biride değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…