Kadnlar tici Yapan Detaylar"

Koltuk altı ve bacaklarındaki tüylerle gezen,
Ağzı kokan ve ter kokan,
Saçlarına açıp sonra da dip röfle zamanı gelince yaptırmayan,
Ağzını yaya yaya sakız çiğnemek,
Kaçmış çorapla dolaşanlar,
Bıyıkları ve kaşları çıkmış olduğu halde almayanlar,
Ojeleri çıkmış,yarım ojeyle gezenler,
Yolda yürürken veya durakta beklerken sigara içenler,
Ayağı kokanlar ..........

yukarıdaki bütün yazılanlara katılmakla birlikte kadınların özellikle çocuk eğitiminde kendilerine bakmayıp başkalarını eleştirmelerine sinir oluyorum. bir de bir topluma giren bir insanı süzüp kalabalık içinde bağıra bağıra "sen kilo mu aldın" "sen kilo mu verdin" diye sormalarına sinir oluyorum.

kızlar hakkaten var mı bunlardan yaa, yuh yani birşey diyemiyorum....

Var yaa varrr olmazzz mı cnmm.
Çok samimi bir arkadaşım koltukaltını jiletle alıyo,nasıl çıktığını tahmin edin artık.
Zaten kolsuz askılı giymeyi seven bi kız ama tüyleri çıkınca o kadar kötü bi görüntü oluyo ki:S
Saç konusunda da öyle.Saçlarına fön çektiriyo,1 hafta yıkamadan geziyoooo:S
Bi de utanmadan şey diyo : 1 haftadır dönüm bozulmadı :S
Saçlarımın yağlı görünmesine dayanamıyorum ben ama demekki dayananlar ya da buna katlananlar var:S
Bi gün evde sular kesildi,saçım kirli diye okula gitmedim yemin ederim yaa :S

Alışveriş bağımlısı
Gösterişe mala mülke dostunu arkadaşını satan
Kıskanç çekemeyen hırslanan
Bereketi dağıtamayan sevgiyi paylaşamayan
Çocuğuna ailesine ilgisiz gözü dışarda teşhirci
Kendini haklı çıkarmak için sürekli yalan dedikodu yapan
Küfür eden lanet okuyan inançsız nursuz uğursuz
İnsanlıktan nasibini almamışlar

kızlar nette okumustum. ve doğruluğuna ınanıyorum. kocasının yanında kaş bıyık alan kadınlardan. ağda jılet vs. yapanlardan adam soğuyormus ve kotu haber bırdaha ısınmamak uzere:)))) benım fıkrımse aynen sıze katılıyorum bencede erkek gıbı davrnan , kadınlığın zerafetınden men olmus kadınları cok ıtıcı buluyorum. kadın dedığın hassas bakımlı temız olmalı.

devamlı havlayan,yana yöne sataşan kadınlar hangi familyadandır hep merak etmişimdir....
zira beyefendilik ,hanımefendilik gibi kavramlardan bi haber oldukları kanısındayım....
onlar için tanrıdan ıslah,komplekslerine şifa diliyorum...

Sigara ve ter kokan,küfür eden,yanından geçerken yiyecekmiş gibi bakan,tırnaklarının içi pis olan kadınlar hep ititci gelir bana

agzini yaya yaya sakiz cigneyen kadinlara sinir olurum. bir de sokaklarda cingene modunda cocuguna seslenen kadinlara...

sigara kokan
yolun ortasında kahkahlarla gülen
aşırı makyaj yapan
kaba
küfürlü konuşan
kişsiel temizliğine bakıma dikkat etmeyen..diş,tınak,bıyık vs
aşırı marka düşkünü..1500 e çanta aldım diye kendini dünyanın en zengini sanan(çanta sadece bir örnek türevleri çok)
kadınlar bana itici gelmiştir

Geyiren kadından nefret ederim..başkasının erkeğine sarkan kadından..Bakımsız özelikle bir hafta boyunca hiç kıyafetini değiştirmeyen kadınlarda(pijama niyetinede kulalanlar),Hava atan çok bilmişlerden NEFRET EDERıM..

laubali olanlar
herşeyin olumsuz yönünden bakanlar
sürekli başkalarının imkanlarını gözünde büyütüp elindekinin kıymetini bilmeyenler
sakız çiğnerken konuşanlar
kokan kadınlar
dişleri pis olanlar
küfürlü ve belden aşağıya konuşmayı heryerde yapanlar...
saygıısız kadınlar

Sırf kendinde olmayan vasıflar (fiziksel ya da maddi-manevi her konuda) başka bir kadında mevcut diye onu hedef tahtasına koyan,hazımsız kadınlar bana çok itici geliyor. gamyoncuiremsu
Kıllı ,bıyıklı ,ojesi çıkmış .... kadınlar bana itici gelmiyor bu durumda .bayanssulusmileDiğerlerinin durumu daha vahim .

Kıl ,bıyık tüy ,ter vs önlemi alınabilir şeyler ..Çaresi var...Ama bazı şeylerin önüne geçmek çok daha zor..
Çünkü can çıkar huy çıkmaz...:sm_confused:

Kesinlikle katılıyorum...
olumunekankayizsmile
Böyle insanlar sizi canınızdan bezdirebilirler...
İkiyüzlü, kendini bilmez, patavatsız kadınlardan da pek hoşlandığım söylenemez açıkçası...
alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…