Kadnlar tici Yapan Detaylar"

ArmutTatlisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
3.972
3
116
Diğer
evt kızlar bu soru hep erkeklere soruluyor tabi en doğalı erkeklere sormak ama acaba biz hemcinslerimizde neleri itici buluyoruz merak ettim çünkü çoğu erkek etrafındaki sevmediği kadınlara göre cevap veriyorlar ya da fazla abartıyorlar sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi yorum yapıyorlar ama doğru söyleyenler de var siz neler düşünüyorsunuz?

bana göre koltuk altı kılları, bacak kılları olup etek giymek, yarısı çıkmış ojeler, sapsarı dişler, her ortamda sakız çiğnemek, argo konuşmak, erkek gibi davranmak ve ter kokusu bana bunlar gerçekten itici geliyor çünkü bi bayandan bahsediyoruz kadından bahsediyoruz söylerken bile hissetmek gerek bakımlı olmak temiz olmak zarif olmak oturup kalkmayı bilmek gerek diye düşünüyorum siz neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
sürekli şikayet edenleri
bide ben yaparım ederim kırarım döverim diyenleri
kocasından veya sevgilisinden maddi şeyleri başkalarının yanında isteyenleri
ter kokanları
dişleri sarı veya pis olanları
bağıra bağıra konuşanları itici bulurum şimdilik bu kadarı aklıma geldi

herseyin kariyer para oldugunu düsüeneleri ve bunu her durumda koz gibi kullananları :mymeka: dünyası sevgilisinin etrafında dönenleriii dostlugu arkadasları geri planda bırakıp :mymeka: sürekli elestiri modunda olanları :mymeka: herseyi kücümseyiptee cümlenin basına küçümsemiyorum ama diyen bayanları :mymeka: yüürümeyi bilmedikleri halde topuklu ayakkabı giyenleri :mymeka: acık giymeninde bir yakısıgı var löp löp eti oluppp hic estetikkk durmicak sekilde giyinenleri :mymeka: kaba olanları :mymeka:ter kokanları :mymeka: hepsini itici buluyorum :dilcikar: aklıma gelenler bunlar simarık olan bayanları daha bi itici buluyorummm

Gerektiğinden fazla açık giyinerek etini teşhir eden kadınları sevmem!:dilcikar:
Nerede nasıl giyineceğini bilmeyen daha doğrusu dikkat çekmek için saçma sapan giyinen kadınları sevmem!
kendilerini bulunmamış Bursa kumaşı sanan kadınları sevmem!
Zarafeti olmayan kadınları ya da bilerek kaba olmaya çalışan kadınları sevmem!
Pis ve aşırı derecede bakımsız kadınları sevmem!
Çok fazla rastlamıyoruz ama zayıflayacağım diye kendini Ortaçağın vebalı kadınlarına döndüren kadınları sevmem!
Daha aklımda vardı ama unuttum!Aklıma gelince yazarım!

sizin yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.bir de erkek gibi konuşan,erkek gibi yürüyen kabadayıvari,kalın sesli kadınları sevmem demeyim de bir erkeğin yanında abes bulurum.yakıştıramam yani.
birde kendisini seks ikonosı gibi gösteren kadınları(geçenlerde pastanede oturuyoruz,açık alanda bir tane kız geldi,uzun elbise giymiş,straptez üstü,kadın oturuken elbisesini açıyor bacaklar meydanda,telefonu çaldı yürüyerek konuşuyor ve hala eli elbisesinin eteğinde yukarı doğru kaldırıyor salak salak banu alkan cinsi konuşmalar.pastane baya kalabalık erkeklerde dahil orada bulunan herkes bıyık altından gülüyor.çok acayip kadınlar var ya:))))

sizin yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.bir de erkek gibi konuşan,erkek gibi yürüyen kabadayıvari,kalın sesli kadınları sevmem demeyim de bir erkeğin yanında abes bulurum.yakıştıramam yani.
birde kendisini seks ikonosı gibi gösteren kadınları(geçenlerde pastanede oturuyoruz,açık alanda bir tane kız geldi,uzun elbise giymiş,straptez üstü,kadın oturuken elbisesini açıyor bacaklar meydanda,telefonu çaldı yürüyerek konuşuyor ve hala eli elbisesinin eteğinde yukarı doğru kaldırıyor salak salak banu alkan cinsi konuşmalar.pastane baya kalabalık erkeklerde dahil orada bulunan herkes bıyık altından gülüyor.çok acayip kadınlar var ya:))))

böle kadınları gördükçe güleyim mi ağlayayım mi bilemiyorum nasıl bi mantık var onlarda anlamıyorum

gestapo gibi suratı 5 karış gezen kadınlar çok itici bence, nerde ne konuşulacağını bilmeyenler

aslında hiç guzel olmadıgı halde kendini dunyanın en guzel sanan !
bakım konusuda kendi çapında kendi bakımını harika sanan ama bakımdan bi haber olan !
ortamda surekli erkek arkadası yada kocasından bahseden ! ( onun ilişkisi beni ne ilgilendirirse artık )
agzının içinden boyle mıymıntı mıymıntı konusan ve ne konustugu asla anlaşılmayan !
birde agır olacam derken kendini kasa kasa kasnaga cevirmeye çalışan !
dişleri pis ve agzı kokarken baskasının arkasından ay bunun agzı kokuyo diyen ( bizzat yaşamışımdır )
sürekli ozenti olan ve birilerinden kendini uste cıkarmaya calışan tavırlarını sergilerken rezilliğinin boyutunu goremeyen !
ter kokan !
koltuk altı kıllarını almadıgı gibi askılı yada sıfır kol giyip futursuzca sergileyen !
siyah ince keten pantolonun altına beyaz tanga giyen ( teşhirci ) olanlardan !
makyaj yaptıgını sanıp kendini şebege ceviren ve bu durumdan gayet mutlu olan !
sürekli dedikodu yapan !
cok konusan laf kesen !
ortamda one cıkmak için elinden gelen palyoncolukları yapan !
kendini bişey sanıp aslında hiç birsey olamadıgını bilmeyen millete tepeden bakmaya calısırken kendinin ne kadar ayaklar altında oldunu fark edemeyen !
sokakta veya bi mekanda gozleri felfecir okuyan ! ( surekli etrafa bakarak dikkat cekme cabası olan )
bir ortamda veya mekanda millete gulucukler sacıp tanımadı garsonla yada herhangi biriyle en ufak bir sozde sıkı fıkı olup muhabbete giren !
çarşıda hem yuruyup hem agzında cak cak sakız çiğneyen !
yurumeyi beceremedigi topukluyu giyen !
asla yakışmayan beli dusuk veya kapri pantolonlar giyen !
beyaz tişortun içine renkli sudyen takan !
v.s v.s çokta şimdilik aklıma bunlar geldi
şakkıdı
kafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
fazla laubali ve kaba konuşan kadınlar hep itici gelmiştir bana
ha bide herşeye iğrenç demiyolarmı
ay iğrenç beğenmedim,ay iğrenç yemem ben onu, :mymeka:
yapmacık olanlar kıldan tüyden çok bana bunlar daha itici geliyokafamçokkarıştı

Son düzenleme:
delikanlı kız havalarına girip abuk sabuk argo kelimeler kullananlar(abi,oğlum,usta,küfürler vs)
olur olmadık yerde kahkaha atanlar
dudakları çıkık konuşanlar oldukça itici oluyorlar

yalan ve yapmacık hareket....bence ileri derecede itici yapıyor...
ve malıyla mülküyle övünmek,yaşadıklarını ballandıra ballandıra anlatan bayanlar bir hayli gıcık geliyor bana...

hayatı sevgilisi etrafında döndüğünü zanneden çok çirkin olduğu halde dünya güzeli zanneden yolda ortalıkta sıgara içen. küfür eden.çok rüküş olduğu halde kendini çok şık zanneden öyle gülüyorumki

durumu iyi olup, durumu kötü olanları küçümseyenler...! nefret ediyorum böyle insanlardan insan ne oldum dememeli ne olcam demeli...! hangi hakla küçümserler bilmiyorum kendileri çok mu mükemmel acaba merak ediyorum... mükemmel olsa bile küçümsenmemeli diyorum... bunu kadınlar çok fazla yapıyor özellikle baba parasıyla herşeyi yapan yapmacık kızlar... acıyorum onlara önce insan olunmalı diyorum böyle bi durumu görmek gerçekten üzüyor beni...

öncelikle emoları sevmiyorum
sokakta sigara içip sakız çiğneyenler...
Herşeyi ben bilirim, en iisi benim havasında olanları
Başından başka heryeri açık olanları ve kırmızı oje süren kapalıları (güya kapalıyım diye dolaşanlar)
Kalabalık içinde rahatsız edici konuşmaları yapanlar vs. vs.

Kadınlığın ne olduğunu bilmeyenler herşeyin aşırısını yapınca bayağılık yapınca küfür edince ağızda külü sallanan sigarayla araba kullanınca iyi oldum zannedenler.

Terbiyenin asaletin zerafetin alçak gönüllü ve yardımsever olmanın kıymetini unutanlar affetmeyi takdiri inancı sevmeyi defterlerinden silenler.

ter kokan,siyah saçlı olup sarıya boyadığı saçlarının dip boyası gelip boyamanlar,sarı dişleri olan
ter kokan,gözüken yerlerde ki kıllarını almayıp koltukaltı ve bacak bunları gösteriri şekilde giyinen,
kendine yakışmayacak şekilde özellikle teşhir amaçlı giyinenler,makyaj yapıyorum diye boya küpüne dönenler...
yolda yürürüken sigara içenler,çok kalabalık ortamlarda yüksek sesle konuşup gülenler,hiç bişey bilmediği halde çok biliyorum havasına girenler,bi başkasında ne gördüyse aynen onun aynısını alanlar...
çok itici geliyor..:1ninca:
aklıma geldikçe yazarım...

Back