- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Geldimmmm ben salavat çekebilirimmm kuran okumayı bilmiyorum kuzum türkçe karakteriyle okuyabiliyorum ancak Ssevincli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldimmmm ben salavat çekebilirimmm kuran okumayı bilmiyorum kuzum türkçe karakteriyle okuyabiliyorum ancak Ssevincli
Evet canmEvet canim 8 mayıs c.tesi inşallah
Bu arada tup bebek grubundan hatırladım seni 4 mayıstaydi dimi nasipse transferin bol bol dua ederiz inşallah sanada
Aynen bende canlarGeldimmmm ben salavat çekebilirimmm kuran okumayı bilmiyorum kuzum türkçe karakteriyle okuyabiliyorum ancak Ssevincli
Ben de varımDUA İSTEYEN KARDEŞLERIM
Yİne cok guzel bır organizasyonla karsınızdayım
Malumunuz Mübarek Kadir Gecesi yaklaşıyor..
Konu baslıklarında bır sürü kardesım dua istiyor bebek isteyenler, hayırlı evlilik ısteyenler şifa bekleyenler vs vs.
Biz Ssevincli kardesımle beraber boyle guzel bir organizasyon tertıp edelım istedik.. O gece grup halinde salavat cekeceğimiz bol bol kuran okuyacağımız esma çekeceğimiz bir gece olsun..
Hep beraber neler yapacağımızı şimdiden kararlastırırsak işimiz cok kolay olur..
1 kısım kuran okur
1 kısım salavat çeker
1 kısım esma ceker.. Adetli olanlarıda goz onunde bulundurarak...
Her birinizin adını tek tek alacagız.. Cünkü bu duaya katılanların ısımlerını dualarımızda gecırmemız gerekli..
Bol bol tovbe edecegımız bır gece olsun
Bize o gece sabah olmasın kızlarr
1 gecelik 1 grup olacak takıp acısından 2 arkadasa daha ıhtıyacımız olacak sıkı kontrol eden
YÖNETİCİLER
@SSEVİNCLİ @MoonfacedMom Morrmeneksee @Yorgunkus
Al canım benide yer varsa
Bende katılmak isterim Esma çekebilirim sakavatlaDUA İSTEYEN KARDEŞLERIM
Konu baslıklarında bır sürü kardesım dua istiyor bebek isteyenler, hayırlı evlilik ısteyenler şifa bekleyenler vs vs.
Biz Ssevincli kardesımle beraber boyle guzel bir organizasyon tertıp edelım istedik.. O gece grup halinde salavat cekeceğimiz bol bol kuran okuyacağımız esma çekeceğimiz bir gece olsun..
Hep beraber neler yapacağımızı şimdiden kararlastırırsak işimiz cok kolay olur..
1 kısım kuran okur
1 kısım salavat çeker
Her birinizin adını tek tek alacagız.. Cünkü bu duaya katılanların ısımlerını dualarımızda gecırmemız gerekli..
1 gecelik 1 grup olacak takıp acısından 2 arkadasa daha ıhtıyacımız olacak sıkı kontrol eden
YÖNETİCİLER
Canım ihtiyaç varsa bende destek olabilirim
Bende katılmak istiyorumDUA İSTEYEN KARDEŞLERIM
1 kısım kuran okur
1 kısım salavat çeker
YÖNETİCİLER