- 18 Mart 2019
- 556
- 524
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormanız kabahat tabikide varım.
Biz de öyle düşünmüştükSormanız kabahat tabikide varım.
Şimdi kontrol ettim regl günlerime denk gelicek sanırım.ilk defa regl olmak istemedim.insallah o gğne denk gelmez de rahatlıkla o geceyi huzur içinde geciririrm.yapacagımız şey peki regl halinde olabilcek dualar ıBiz de öyle düşünmüştük
İnşAllah ama adetli olan kişilerde zikir Esma çekerler sorun değil o canımŞimdi kontrol ettim regl günlerime denk gelicek sanırım.ilk defa regl olmak istemedim.insallah o gğne denk gelmez de rahatlıkla o geceyi huzur içinde geciririrm.yapacagımız şey peki regl halinde olabilcek dualar ı
Götür beni gittiğin yere
Sizsiz imkanı yok olamazdıGötür beni gittiğin yere
GeldmGelincik78 sensızde olmazdı tabi gelll
Evet canim yazin beni de.
Tabıkııı.. Ama su onumuzde ki 3 4 gun gıbı bı zaman musade edın bızlere herkes gorsun toplansın ne okuyacağımıza karar verırız.. Yasın olur, fetıh suresı olurBende geldim.. 41 yasin topluyabiliroz 45 kişiyiz zaten okuyamayan özelde günde olan varsa bile tamamlanacak bir sayı. Birde şimdiden başlasak o güne sadece duasını yapmak kalsa birçok şey toplamış oluruz bir hatim bile olabilir bence.
Kısı sayısına gore dagılacak.. Esmalar okunacak salavatlar filan onların hepsı adet donemin de okunabılıyor balım.. Tabıkı kuran okuyanlarımızda olacak insallah.. Kımılerı kuran okur kımılerı salavat o sekılde grup grup ayrıstırırızTam olarak Kuran dan hangi sureleri okuycaz adetleri kaç tane olacak bir planınız var mı canım. Yani bende katılmak isterim adet dönemine denk gelmezse tabi ama nelerden kaçar adet okunacak
Burası 45 de gecebılır bu aradaBende geldim.. 41 yasin topluyabiliroz 45 kişiyiz zaten okuyamayan özelde günde olan varsa bile tamamlanacak bir sayı. Birde şimdiden başlasak o güne sadece duasını yapmak kalsa birçok şey toplamış oluruz bir hatim bile olabilir bence.
Anladım canım o zaman bekleyim bakalım ne yapacağımıza karar verelim ona göre okumaya başlayım çünkü adetim yakın olabilir düzensiz olduğu için ne zaman geleceği belli olmuyorKısı sayısına gore dagılacak.. Esmalar okunacak salavatlar filan onların hepsı adet donemin de okunabılıyor balım.. Tabıkı kuran okuyanlarımızda olacak insallah.. Kımılerı kuran okur kımılerı salavat o sekılde grup grup ayrıstırırız