- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Morrmeneksee canım yeni yazıdan okunuyorsa bende katılmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende katılmak istyrm kuran okurum okuyabldgm kadarıylaKızlar Arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz..
Suan sayımız 40 a yaklaştı sanırsam
Cnm sadece kuran deıl salavat esma zıkır de olacak kuran bılmıyorsak yada yavas okuyorsak dıger ana grupları secebılırsınız..
Benim kuran okumam cok yavas fakat yasın okurum hızlıca
Ama ekstradan salavat da okurum zıkır de okurum o sekılde dusunun.. Ne kolayınıza gelirse o ana baslığı secersınız..
Salavatlarda olacak cok guzel zıkırlerde olacak esma hatımlerıde olacak sadece kuran deıl yani
Kardesınıde ekleyelımmiTamam canım bende katılırım Allahın izniyle
İncim hoşgeldiinn kuzum çook sevindim gelmeneTiniminimavihanim beni unutmuş bende okuyabilirm
Insalllah katilmak isterim:)DUA İSTEYEN KARDEŞLERIM
Yİne cok guzel bır organizasyonla karsınızdayım
Malumunuz Mübarek Kadir Gecesi yaklaşıyor..
Konu baslıklarında bır sürü kardesım dua istiyor bebek isteyenler, hayırlı evlilik ısteyenler şifa bekleyenler vs vs.
Biz Ssevincli kardesımle beraber boyle guzel bir organizasyon tertıp edelım istedik.. O gece grup halinde salavat cekeceğimiz bol bol kuran okuyacağımız esma çekeceğimiz bir gece olsun..
Hep beraber neler yapacağımızı şimdiden kararlastırırsak işimiz cok kolay olur..
1 kısım kuran okur
1 kısım salavat çeker
1 kısım esma ceker.. Adetli olanlarıda goz onunde bulundurarak...
Her birinizin adını tek tek alacagız.. Cünkü bu duaya katılanların ısımlerını dualarımızda gecırmemız gerekli..
Bol bol tovbe edecegımız bır gece olsun
Bize o gece sabah olmasın kızlarr
1 gecelik 1 grup olacak takıp acısından 2 arkadasa daha ıhtıyacımız olacak sıkı kontrol eden
YÖNETİCİLER
@SSEVİNCLİ @MoonfacedMom Morrmeneksee Yorgunkus
KUran grubuna katilirim insallahKuran'ı Kerim Grubu
41 Yasin'i Şerif
41 Fetih Suresi
41 Vakıa Suresi
Listedeki kişi sayısına göre okunacak sayıyı belirleyeceğiz.
41 kişi olursak herkes Kadir Gecesi günü 1 Yasin'i Şerif, 1 Fetih Suresi, 1 Vakıa Suresi okuyacaktır. Böylelikle 41 kişi adına hatim tamamlanacak.
Gruba katılmak isteyen arkadaşların rana20 etiket yaparak bildirim yapmalarını rica ediyoruz.
Kuran'ı Kerim Grubunda olanlar Esmalar ve Zikirler grubuna da katılabilir.
Bence gruptaki 51 kısının nıyetıne dıe zikredilse bıle olabılır..Kizlar 41 yasin 41 fetih yada hatim diyenler olmuş ama tek tekmi okuycaz yoksa isimlerimizi liste yapıp herkesin ismini zikredip herkesin niyetine diyemi olur acaba?