- Konu Sahibi Morrmeneksee
Canım ismini ve hangi grupta yer almak istediğini de belirtirsen bizim için kolaylık olacak@mormemekse beni de ekler misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ismini ve hangi grupta yer almak istediğini de belirtirsen bizim için kolaylık olacak@mormemekse beni de ekler misin?
Canım ben tüm gruplara katılmak istiyorumi p e k
zey_nep
BereliPenguen
muhursuzpusula
Meybuz
H Hapiness
Ronron77
Kızlar Kadir gecesi için bir araya geleceğiz ve 3 grup oluşturduk ;
Kuran'ı Kerim Grubu
Yasin'i Şerif Fetih suresi Vakıa Suresi okunacak
Salavat Grubu
Esmaül Hüsna Grubu
"ALLAHUEKBER 2000
Estağfurullah 2000
La ilahe illallah 2000
Elhamdulillah 2000" bu tesbihleri de herkes çekecek kişi başı 30 tane falan düşüyor.
Bütün bu gruplara katılabilirsiniz kişi sayımız fazla olacağı için kişi başı okuma sayısı az olacak zaten.
Listeye katılmak için isminizi ve hangi gruplarda olmak istediğinizi belirtirseniz çok seviniriz
Tamam canım Hoşgeldin ekliyorum seniCanım ben tüm gruplara katılmak istiyorum
Benim ismim kezban bende bütün guruplara katılmak istiyorum canım benide yazi p e k
zey_nep
BereliPenguen
muhursuzpusula
Meybuz
H Hapiness
Ronron77
Kuran'ı Kerim Grubu
Salavat Grubu
Esmaül Hüsna Grubu
"ALLAHUEKBER 2000
Estağfurullah 2000
La ilahe illallah 2000
Elhamdulillah 2000" bu tesbihleri de herkes çekecek kişi başı 30 tane falan düşüyor.
Bütün bu gruplara katılabilirsiniz kişi sayımız fazla olacağı için kişi başı okuma sayısı az olacak zaten.
Listeye katılmak için isminizi ve hangi gruplarda olmak istediğinizi belirtirseniz çok seviniriz
Tamam canım ekliyorum seni deBenim ismim kezban bende bütün guruplara katılmak istiyorum canım benide yaz
Tamam canım ekliyorum seni de
Hoşbulduk canım Allah razı olsunTamam canım Hoşgeldin ekliyorum seni
Cnm bnde hepsine katılırımi p e k
zey_nep
BereliPenguen
muhursuzpusula
Meybuz
H Hapiness
Ronron77
Kuran'ı Kerim Grubu
Salavat Grubu
Esmaül Hüsna Grubu
"ALLAHUEKBER 2000
Estağfurullah 2000
La ilahe illallah 2000
Tamam canım ekliyorum seni de HoşgeldinCnm bnde hepsine katılırım
Benim adım da hanifeKIZLAR HANGİ GRUPTA OLURSANIZ OLUN NE OKURSANIZ OKUYUN HERKES BURDAKI KISILERE BAĞIŞLAYACAK 52 KISIYSEK TÜM 52 KISI ADINA YAPILACAK O GECE YAPILAN IBADETLER
HERKES ISMINI VERIRSE COK IYI OLUR LİSTENIN YANINA YAZAYIM BAĞIŞLAYACAĞIMIZ ZAMAN İSİMLE DAHA GUZEL OLUR
Bütün gruplarda olmak isterimBenim adım da hanife
R rana20 canım ben uygun olamıycam gibi ama Tesbih gurubuna katılabilirim dimii p e k
zey_nep
BereliPenguen
muhursuzpusula
Meybuz
H Hapiness
Ronron77
Kuran'ı Kerim Grubu
Salavat Grubu
Esmaül Hüsna Grubu
"ALLAHUEKBER 2000
Estağfurullah 2000
La ilahe illallah 2000
Tabi ki canım katılabilirsin ismini ve tesbihat grubuna katılmak istediğini yaz arkadaşlar listeye ekler seni
Canım o gece niyetine oku bildirim yap ben listeye seni okundu diye eklerimHanimlar ben simdi yasin fetih vakıa okuyacak miyim.. o gune toplanması için adet olana kadar ne okursam mi..... kadir gecesi rgl olacam ..