🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Paremmmm hayırlısıyla en yakın zamanda kolaylıkla gebe kalıp sağlıkla devam etmesi niyetiyle İsmim Esra parem unutmuşum yazmayı

Magnifiaque canım magnim seni ekledim listeye ama yanlış etiket yapmışım niyetini ve ismini yazarsan hem düzeltirim hem niyetini eklerim kuzucuk
Canim parem Allah razi olsun
Tek niyetim
ilk arkadaslarima ve evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin rabbim sonra benim bebeklerimi sag salim kucagima alim

Merhaba niyetim dünya ahiret af ve afiyet. Dünyamın ahiretimin nurlanması huzurlu bir yuva ve göz aydınlığı olacak sağlıklı evlatlar..

Aileme sağlık mutluluk huzur hayırlı uzun ömür kardeşime bana ve bekar olup evlenmeyi düşünen tanıdıklarıma iyi ki dedirtecek hayırlı bir eş nasip etsin Rabbim...
Duam bu canım MssPARE

bastan ailem olmak uzere tum hastalara sifa diliyorum ismjm fatma :))

Nicki leylifer olanın niyeti
Allahım sana doğru,güzel, hayırlı,kalpten dualar edebilmeyi ve bu duaların kabulünü nasip eyle,peygamberimiz (sav) senden ne istediyse bende senden onları diliyorum senin herşeye gücün yeter,amin
MssPARE

50 kişi oldu kuzum şükür ben 20 25 derken şükür rabbime
Ve listeyi kapatayım rabbim kabul etsin
Oy maşallah kuzumm ramazan bereketi
Amin inşallah bebeğim Rabbim hepimizinkini kabul etsin inşallah ibadetlerini

Çok sağol Parem ❤❤ ismim AYŞE

Niyetim Rabbimden Şafi adının yüzü suyu
hürmetine kendim ve tüm hastalar için acil şifalar
diliyorum. Aileme de eşimle çocuğumla sağlıklı huzurlu bereketli uzun ömürler diliyorum.
Tek çocuğum kizimada Rabbimden yuvasında huzur mutluluk kucağında sağlıklı hayırlı bir evlat vermesini diliyorum.
Rabbim tüm arkadaşların ve benim gönlümüzden ne geçiyorsa tez zamanda kabul etsin inşallah

.

Listeyi kapatmadıysanız bende katılmak isterim

Kızlar listeye ekledim lütfen isimlerimizi ve niyetlerinizi yazarmisiniz okuma listesine ekleyim
İsmim Sıla duam
Allah in evladımı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eyle evime huzur bereket ver yarabbim eşimle birliktelik aynı secdeye baş koymayı doğru yolda birlikte gitmeyi nasip eyle amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…