🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Kızlar şuan o kadar mutluyum ki anlatamam bu süreleri kadir gecesinde okunsun istedim ama hep içinden 41 defa okunsun istedim çünkü 41 bu sürelerin sayıları özellikle yasin-i şerif ve kadir süresi ama malum mubarek gece herkesin duaları olucak o yüzden 41 defa okuyalım diyemedim Rabbim kalbimi niyetimi gördü ve sayenizde 41 kişiyi geçtik şükürler olsun Elhamdülillah 🌹💖💕🥰🌼😊😇

Ve sizden isimlerinizi ve niyetlerinizi yazmanızı istiyorum😊😊 niyetleriniz uzun olmadan kısa ve net olsun lütfen mesele hayırlısıyla ev istiyorum hayırlısiyla evlat istiyorum yada şifa yada huzur istiyorum gibi kısa ve net çünkü okumalarimizi niyetlere bağışlayacağız ...😇😊

Kadir gecesi Rabbim nasip etsin okuyalım ve o gece hürmetine dualarımızı yaradan kabul etsin Amin🤲🤲

Allah razı olsun 🤲🤲

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕
Okumalarimiza gelince

Yasin-i Şerif ➡️ 1 defa okunucak

Fetih suresi ➡️ 1 defa okunucak

Insirah süresi ➡️ 1defa okunucak

Kadir süresi ➡️ 1 defa okunucak

Ismi azam duası ➡️ 1 defa okunucak

💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼

Kızlar yasin-i şerif ve fetih süresini eklemiyorum diğer süreleri ekliyorum

KADİR SURESİ OKUNUŞU

Bismillahirrahmânirrahîm.

• İnna enzelnahü fiy leyletilkadr

• Ve ma edrake ma leyletülkadr

• Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr

• Tenezzelülmelaiketü verruhu fiyha biizni rabbihim min külli emr

• Selamün hiye hatta matle’ılfecr

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼🌼💕🌼💕🌼💕🌼🌼💕

İNŞİRAH SURESİ ARAPÇA OKUNUŞU

1- Elem neşrah leke sadrek

2- Ve vada'na 'anke vizreke

3- Elleziy enkada zahreke

4- Ve refa'na leke zikreke

5- Feinne me'al'usri yüsren

6- İnne me'al'usri yüsren

7- Feiza ferağte fensab

8- Ve ila rabbike ferğab

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕

İSMİ AZAM DUASI TÜRKÇE OKUNUŞU

Eûzü bi’llâhimineşşeytanirracim.
Bismillahirrahmanirrahim.

”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya
Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”

İSMİ AZAM DUASI TÜRKÇE MEÂLİ

“Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak, Celil ve Cebbar olan O'dur. O'ndan başka ilah yoktur. Ancak bütün kullarının hallerine vakıf olan ve kusurlarını örtbas edendir. Allah'tan başka ilah yoktur. Gece ile gündüzü halk eden O'dur. Allah'tan başka ilah yoktur. Tektir, şeriki yoktur, tektir ve birdir. Biz O'na hamdü sena ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir, ortağı yoktur. Tek bir Allah'tır. Biz O'na ibadet ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir ve ortağı yoktur. Tek bir ilahtır. Bizler O'na şükrederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Allah tektir, ortağı yoktur, Muhammed O'nun Resuü'dür. Hay ve Kayyum O'dur. Allah'ın rahmeti mahlukatının en hayırlısı olan Muhammedin al ve ashabının ve hepsinin üzerine olsun. Şehadet ederim ki Sen hem Rabbimiz ve hem de Halikimizsin. Allah'ım, beni mağfiret eyle, ey Allah, ey Allah, ey Allah Rahmetinle beni yarlığa Zira, Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.”
🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕

Kadir gecesi listesi

1... M Mavi Menekse

2... Madammor Madammor

3... R rana20

4... Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

5... Fatmazell Fatmazell

6... MssPARE MssPARE

7... ezgiisel ezgiisel

8... Lna16 Lna16

9... C A N O C A N O

10. kavs-i kuzah kavs-i kuzah

11. BlueBerry4268 BlueBerry4268

12 . bir mucizee bir mucizee

13. Ballikabak Ballikabak

14. HatueL HatueL

16. HALLEYS HALLEYS

17. M Morlale8

18. Saliha40 Saliha40

19. @Btlaydnz23

20. Teach_Mavi Teach_Mavi

21. M Msspinkie

22. Cuel Cuel

23. Meral01 Meral01

24. goah goah

25. Cookiie Cookiie

26. M MaviMabellee

27. Cericeri Cericeri

28. Levaiz Levaiz

29. sutlaacc sutlaacc

30. Nevreste Nevreste

31. Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne

32. YesilMaviKalp YesilMaviKalp

33. Minnosprenses Minnosprenses

34. OraEtLabora OraEtLabora

35. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

36. coconatt coconatt

37. penyez83 penyez83

38. Ssevincli Ssevincli

39. ShiningLife ShiningLife

40. Leyl-i-fer Leyl-i-fer

41. K Kipa2008

42. Yesmar Yesmarr Yesmar Yesmarr

43. Hemsirecik Hemsirecik
Canım ismim Meryem.
Hayırlı sağlıklı evlatlar istiyorum, niyeyim 🤲🌸😊

Ssevinçli nick ile SAĞLIKLA EVLADIMI KUCAĞIMA ALMAK VE SALİH BİR EVLAT YETİŞTİRMEK niyeti ile

ben de nick ile EŞİM İLE BİRLİKTE HACCA GİDEBİLMEK niyeti ile

sağol canım ALLAH razı olsun

Kızlar şuan o kadar mutluyum ki anlatamam bu süreleri kadir gecesinde okunsun istedim ama hep içinden 41 defa okunsun istedim çünkü 41 bu sürelerin sayıları özellikle yasin-i şerif ve kadir süresi ama malum mubarek gece herkesin duaları olucak o yüzden 41 defa okuyalım diyemedim Rabbim kalbimi niyetimi gördü ve sayenizde 41 kişiyi geçtik şükürler olsun Elhamdülillah 🌹💖💕🥰🌼😊😇

Ve sizden isimlerinizi ve niyetlerinizi yazmanızı istiyorum😊😊 niyetleriniz uzun olmadan kısa ve net olsun lütfen mesele hayırlısıyla ev istiyorum hayırlısiyla evlat istiyorum yada şifa yada huzur istiyorum gibi kısa ve net çünkü okumalarimizi niyetlere bağışlayacağız ...😇😊

Kadir gecesi Rabbim nasip etsin okuyalım ve o gece hürmetine dualarımızı yaradan kabul etsin Amin🤲🤲

Allah razı olsun 🤲🤲

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕
Okumalarimiza gelince

💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼

KADİR SURESİ OKUNUŞU

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼🌼💕🌼💕🌼💕🌼🌼💕

7- Feiza ferağte fensab

8- Ve ila rabbike ferğab

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕

”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya
Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”

“Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak, Celil ve Cebbar olan O'dur. O'ndan başka ilah yoktur. Ancak bütün kullarının hallerine vakıf olan ve kusurlarını örtbas edendir. Allah'tan başka ilah yoktur. Gece ile gündüzü halk eden O'dur. Allah'tan başka ilah yoktur. Tektir, şeriki yoktur, tektir ve birdir. Biz O'na hamdü sena ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir, ortağı yoktur. Tek bir Allah'tır. Biz O'na ibadet ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir ve ortağı yoktur. Tek bir ilahtır. Bizler O'na şükrederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Allah tektir, ortağı yoktur, Muhammed O'nun Resuü'dür. Hay ve Kayyum O'dur. Allah'ın rahmeti mahlukatının en hayırlısı olan Muhammedin al ve ashabının ve hepsinin üzerine olsun. Şehadet ederim ki Sen hem Rabbimiz ve hem de Halikimizsin. Allah'ım, beni mağfiret eyle, ey Allah, ey Allah, ey Allah Rahmetinle beni yarlığa Zira, Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.”
🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕

Kadir gecesi listesi

1... M Mavi Menekse

2... Madammor Madammor

3... R rana20

5... Fatmazell Fatmazell

6... MssPARE MssPARE

7... ezgiisel ezgiisel

8... Lna16 Lna16

9... C A N O C A N O

14. HatueL HatueL

16. HALLEYS HALLEYS

17. M Morlale8

18. Saliha40 Saliha40

19. @Btlaydnz23

21. M Msspinkie

22. Cuel Cuel

23. Meral01 Meral01

24. goah goah

25. Cookiie Cookiie

26. M MaviMabellee

27. Cericeri Cericeri

28. Levaiz Levaiz

29. sutlaacc sutlaacc

30. Nevreste Nevreste

36. coconatt coconatt

37. penyez83 penyez83

38. Ssevincli Ssevincli

41. K Kipa2008

Rabbim den ailem için hakkımızda hayırlı ve kolay olanını istiyorum. Tayin olacağız ve ev almak istiyoruz. Çocuklarımızla sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum.
Rabbim dualarımızı, niyetlerimizi kabul etsin inşallah ❤️ Allah razı olsun canım 😍 🌹 ismim Merve

İsmim:Elif
Benim niyetim ailemle sağlık,sıhhat ve bereket devamlılığı ve bolluğu. 🧡🧡

Allah razı olsun 🤲🤲

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕
Okumalarimiza gelince

💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼

KADİR SURESİ OKUNUŞU

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼🌼💕🌼💕🌼💕🌼🌼💕

7- Feiza ferağte fensab

8- Ve ila rabbike ferğab

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕

🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕🌼💕

Kadir gecesi listesi

1... M Mavi Menekse

2... Madammor Madammor

3... R rana20

5... Fatmazell Fatmazell

6... MssPARE MssPARE

7... ezgiisel ezgiisel

8... Lna16 Lna16

9... C A N O C A N O

14. HatueL HatueL

16. HALLEYS HALLEYS

17. M Morlale8

18. Saliha40 Saliha40

19. @Btlaydnz23

21. M Msspinkie

22. Cuel Cuel

23. Meral01 Meral01

24. goah goah

25. Cookiie Cookiie

26. M MaviMabellee

27. Cericeri Cericeri

28. Levaiz Levaiz

29. sutlaacc sutlaacc

30. Nevreste Nevreste

36. coconatt coconatt

37. penyez83 penyez83

38. Ssevincli Ssevincli

41. K Kipa2008

Tekrar Allah razı olsun senden canım benim🤲🏻😘🌹Allah güzel gönlüne göre verdi çok şükür 🤲🏻🌸

İsminim Ayfer kızı Gamze🥰 sağlık diliyorum Rabbimden herkes için🤲🏻Hayırlısı ile tez zamanda doğal yollarla evlat sahibi olmak istiyorum Amin🤲🏻 amin diyen tüm arkadaşlarımın da dualarının kabul olsun🌹🤲🏻

MssPARE MssPARE kuzucum niyetim ;
"Allahım Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlığı, bereketi ve huzuru eksik etme. Amin 🤲🏻"

Günaydın kizlar hayırlı günler 💞🌻🌼🌷
Hanımlar niyetlerinizi isimlerimizi yazın ki bende listemi düzenleyim ⚘🌿🌺🌼hangi niyetlere okuyacağımız netlessin ❣🌺🌼🌿

1... M Mavi Menekse 💙 öznur

2... Madammor Madammor

3... R rana20

5... Fatmazell Fatmazell

6... MssPARE MssPARE

7... ezgiisel ezgiisel

8... Lna16 Lna16

9... C A N O C A N O

14. HatueL HatueL

16. HALLEYS HALLEYS

17. M Morlale8

18. Saliha40 Saliha40

19. @Btlaydnz23

21. M Msspinkie

22. Cuel Cuel

23. Meral01 Meral01

24. goah goah

25. Cookiie Cookiie

26. M MaviMabellee

27. Cericeri Cericeri

28. Levaiz Levaiz

29. sutlaacc sutlaacc

30. Nevreste Nevreste

36. coconatt coconatt

37. penyez83 penyez83

38. Ssevincli Ssevincli

41. K Kipa2008

44. asi_melek asi_melek

45. Life light Life light

Hanımlar niyetlerinizi isimlerimizi yazın ki bende listemi düzenleyim ⚘🌿🌺🌼hangi niyetlere okuyacağımız netlessin ❣🌺🌼🌿

2... Madammor Madammor

3... R rana20

5... Fatmazell Fatmazell

6... MssPARE MssPARE

7... ezgiisel ezgiisel

8... Lna16 Lna16

9... C A N O C A N O

14. HatueL HatueL

16. HALLEYS HALLEYS

17. M Morlale8

18. Saliha40 Saliha40

19. @Btlaydnz23

21. M Msspinkie

22. Cuel Cuel

23. Meral01 Meral01

24. goah goah

25. Cookiie Cookiie

26. M MaviMabellee

27. Cericeri Cericeri

28. Levaiz Levaiz

29. sutlaacc sutlaacc

30. Nevreste Nevreste

36. coconatt coconatt

37. penyez83 penyez83

38. Ssevincli Ssevincli

41. K Kipa2008

44. asi_melek asi_melek

Gireceğimiz sürecte herŞeyin yolunda tıkır tıkır ilerleyip, Sağlıklı hayırlı bebelerim olması sağlıkla kucağıma alabilmeyi güzel ömürleri olmasını bizimde onlara hayırlı anne baba olabilmemizi niyetliyorum parem 💜💐

2... Madammor Madammor

3... R rana20

5... Fatmazell Fatmazell

6... MssPARE MssPARE

7... ezgiisel ezgiisel

8... Lna16 Lna16

9... C A N O C A N O

14. HatueL HatueL

16. HALLEYS HALLEYS

17. M Morlale8

18. Saliha40 Saliha40

19. @Btlaydnz23

21. M Msspinkie

22. Cuel Cuel

23. Meral01 Meral01

24. goah goah

25. Cookiie Cookiie

26. M MaviMabellee

27. Cericeri Cericeri

28. Levaiz Levaiz

29. sutlaacc sutlaacc

30. Nevreste Nevreste

36. coconatt coconatt

37. penyez83 penyez83

38. Ssevincli Ssevincli

41. K Kipa2008

44. asi_melek asi_melek

Ismim elif, niyetim borçlarimizi hayırlısı ile bitirmek ve hayirli ve mutlu olacagimiz bir yere tayin olmak❤❤

İsmim pınar ,niyetim en kısa zamanda sağlıklı , hayırlı evlat sahibi olabilmek ..

Yazmıştım niyetimi ama adımı yazmamışım.
İsmim Demet niyetim hayırlısıyla rahatsızlığımın geçmesi ve tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ❤️

hayırlı günler hanımlar

niyetlerini yazmayan arkadaşlar lütfen yazın ki ikide bir etiket yapıp rahatsız etmeyim 😊🌷🌹
niyetlerini yazan arkadaşlar kontrol edermisiniz o kadar çok etiket geldi 3 gruba bakıyorum orası burası derken karıştırmış olabilirim canlar😇😊

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

Kadir gecesi listesi

💜1... M Mavi Menekse 💜Öznur

Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜2... Madammor Madammor 💜madammor

Kimin ne derdi ne sıkıntısı varsa Rabbim derman versin"

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜3... R rana20 💜Rabia
Allahım Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlığı, bereketi ve huzuru eksik etme. Amin

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡
💜4... Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 💜Esra

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜5... Fatmazell Fatmazell 💜Fatma

Hayırlısıyla güzel yerlere tayin olmayı ve yuvama sağlık huzur niyetiyle parem şimdiden herkesin ağzına sağlık rabbim ettiğimiz duaları kabul buyursun inşallah

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜6... MssPARE MssPARE 💜Yasemin

Rabbim "kun fe yekun "yakınım sevdiğim kişiye şifa vermen kız kadesime evlat vermen aileme huzur sağlık ve benim ve kardeşlerimin geleceğine güzellikler vermen niyetiyle

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜7... ezgiisel ezgiisel 💜Ezgi

Niyetim Allahım gönlümden geçenleri hakkımda hayırlı eyle. KPSS sınavımda bana ve arkadaşlarıma kardeşime kolaylık ver, evlat isteyenlere sağlıklı evlat nasip et amin

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜8... Lna16 Lna16 💜Selin

Rabbimm hayırlısı ile kolaylıkla bir evlat nasip etsin

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜9... C A N O C A N O 💜Merve
den ailem için hakkımızda hayırlı ve kolay olanını istiyorum. Tayin olacağız ve ev almak istiyoruz. Çocuklarımızla sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum.
Rabbim dualarımızı, niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜10. kavs-i kuzah kavs-i kuzah 💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜11. BlueBerry4268 BlueBerry4268 💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜12 . bir mucizee bir mucizee 💜Fatma

niyetim sağlıklı hayırlı her bir azâsı yerinde ahlaklı evlat(evlatlarım) olsun transferim kolaylaşsın Bi tane bebişimiz sağlıkla bize tutunsun ve kucağımıza alabilelim

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜13. Ballikabak Ballikabak 💜Ballikabak

hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak ve hayırlısıyla eşimle aynı çatıda birleşmek

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜14. HatueL HatueL 💜Delice

Kardeşime hayırlı bir kısmet istiyorum.

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜16. @_HALLEY_💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜17. M Morlale8 💜Morlale

Niyetim hayırlı zamanda evlat sahibi olmak evimin eksiklerini tamamlayıp içinde huzurlu rahat şekilde oturmak

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜18. Saliha40 Saliha40 💜Saliha

Kalbimden geçenlerin kabul olması

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜19. @Btlaydnz23 💜Demet

hayırlısıyla rahatsızlığımın geçmesi ve tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜20. Teach_Mavi Teach_Mavi 💜Meryem

Hayırlı sağlıklı evlatlar istiyorum, niyeyim

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜21. M Msspinkie 💜

Ailemin sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bol rızıklı olması."
🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜22. Cuel Cuel 💜Elif

Benim niyetim ailemle sağlık,sıhhat ve bereket devamlılığı ve bolluğu.

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜23. Meral01 Meral01 💜Meral

Rabbimden şifa ve sağlık diliyorum

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜24. goah goah 💜Pınar

İniyetim en kısa zamanda sağlıklı , hayırlı evlat sahibi olabilmek ..

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜25. Cookiie Cookiie 💜Özge

Gireceğimiz sürecte herŞeyin yolunda tıkır tıkır ilerleyip, Sağlıklı hayırlı bebelerim olması sağlıkla kucağıma alabilmeyi güzel ömürleri olmasını bizimde onlara hayırlı anne baba olabilmemizi niyetliyorum

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜26. M MaviMabellee 💜Nesibe

Hayirlisiyla ruhuma, zihnime, bedenime şifa ; evime de can getirecek hayirli saglikli bir evlat istiyorum

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜27. Cericeri Cericeri

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜28. Levaiz Levaiz 💜Levaiz

Aileme sağlık sıhhat afiyet diliyorum:)
Eşimin hayırlı işleri bol bereketli helal kazançları olsun:) Allahım gönlümüze göre bir ev almayı nasip etsin:)

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜29. sutlaacc sutlaacc 💜Kübra

Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmayı istiyorum

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜30. Nevreste Nevreste 💜Sevda
Hayırlısı ile borçlarımı ödeyip feraha ermek istiyorum.Eşim ve çocuklarım ile birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu günler geçirmeyi diliyorum Allah senden ve emeği geçen herkesten razı olsun

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜31. Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne 💜Fatma
-kendim ailem ve tum hastalar icin sifa diliyorum

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜32. YesilMaviKalp YesilMaviKalp 💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜33. Minnosprenses Minnosprenses 💜Melike

Allahım haneme huzur mutluluk sevgi muhabbet ver

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜34. @OraEtLabora💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜35. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 💜Merve

niyetim evladımı sağ salim kucağıma almak ve tüm isteyenlere de nasip etsin Rabbim

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜36. coconatt coconatt 💜Aysel

Rabbim ramazan hürmetine tüm Müslüman alemine ve benim haneme huzur bereket sağlık versin. Bebelerime vakti geldiğinde sağlıkla huzurla kavuşup onları Allah yolunda ahlaklı bir şekilde yetiştirmek nasip olsun. Canı gönülden isteyen herkesi tez hayırlı zamanda evlat haberi ile sevindirsin Allah. Amin

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜37. penyez83 penyez83 💜Penye

Eşimle birlikte hacca gitmek niyetim

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜38. Ssevincli Ssevincli 💜Sevinçli

Sağlıkla evladımi kucağına almak ve salihle evladımi yetiştirmek istiyorum

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜39. ShiningLife ShiningLife 💜Gamze

sağlık diliyorum Rabbimden herkes için
Hayırlısı ile tez zamanda doğal yollarla evlat sahibi olmak istiyorum Amin
amin diyen tüm arkadaşlarımın da dualarının kabul olsun

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜40. Leyl-i-fer Leyl-i-fer 💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜41. @Kipa2008💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜42. Yesmar Yesmarr Yesmar Yesmarr 💜Maviportakal

Anne olmayı eşimle kendi evimize çıkmayı o evde çocuklarımla eşimle sağlıklı huzurlu bereketli bir hayat yaşamayı diliyorum

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜43. Hemsirecik Hemsirecik 💜 Elif

, niyetim borçlarimizi hayırlısı ile bitirmek ve hayirli ve mutlu olacagimiz bir yere tayin olmak

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜44. asi_melek asi_melek 💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜45. Life light Life light 💜

❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜46. selef0111 selef0111 💜

❓❓❓❓❓

🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡🍃🧡

💜47. The The 💜

❓❓❓❓