🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Canım ismim Meryem.
Hayırlı sağlıklı evlatlar istiyorum, niyeyim

Ssevinçli nick ile SAĞLIKLA EVLADIMI KUCAĞIMA ALMAK VE SALİH BİR EVLAT YETİŞTİRMEK niyeti ile

ben de nick ile EŞİM İLE BİRLİKTE HACCA GİDEBİLMEK niyeti ile

sağol canım ALLAH razı olsun

Rabbim den ailem için hakkımızda hayırlı ve kolay olanını istiyorum. Tayin olacağız ve ev almak istiyoruz. Çocuklarımızla sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum.
Rabbim dualarımızı, niyetlerimizi kabul etsin inşallah Allah razı olsun canım ismim Merve

İsmim:Elif
Benim niyetim ailemle sağlık,sıhhat ve bereket devamlılığı ve bolluğu.

Tekrar Allah razı olsun senden canım benimAllah güzel gönlüne göre verdi çok şükür

İsminim Ayfer kızı Gamze sağlık diliyorum Rabbimden herkes içinHayırlısı ile tez zamanda doğal yollarla evlat sahibi olmak istiyorum Amin amin diyen tüm arkadaşlarımın da dualarının kabul olsun

MssPARE kuzucum niyetim ;
"Allahım Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlığı, bereketi ve huzuru eksik etme. Amin "

Günaydın kizlar hayırlı günler
Hanımlar niyetlerinizi isimlerimizi yazın ki bende listemi düzenleyim ⚘hangi niyetlere okuyacağımız netlessin ❣

1... M Mavi Menekse öznur

2... Madammor

3... R rana20

4... Tiniminimavihanim

5... Fatmazell

6... MssPARE

7... ezgiisel

8... Lna16

9... C A N O

10. kavs-i kuzah

11. BlueBerry4268

12 . bir mucizee

13. Ballikabak

14. HatueL

16. HALLEYS

17. M Morlale8

18. Saliha40

19. @Btlaydnz23

20. Teach_Mavi

21. M Msspinkie

22. Cuel

23. Meral01

24. goah

25. Cookiie

26. M MaviMabellee

27. Cericeri

28. Levaiz

29. sutlaacc

30. Nevreste

31. Tenceresiz kaldim anne

32. YesilMaviKalp

33. Minnosprenses

34. OraEtLabora

35. Catlak-kurabiye

36. coconatt

37. penyez83

38. Ssevincli

39. ShiningLife

40. Leyl-i-fer

41. K Kipa2008

42. Yesmar Yesmarr

43. Hemsirecik

44. asi_melek

45. Life light

Gireceğimiz sürecte herŞeyin yolunda tıkır tıkır ilerleyip, Sağlıklı hayırlı bebelerim olması sağlıkla kucağıma alabilmeyi güzel ömürleri olmasını bizimde onlara hayırlı anne baba olabilmemizi niyetliyorum parem

Ismim elif, niyetim borçlarimizi hayırlısı ile bitirmek ve hayirli ve mutlu olacagimiz bir yere tayin olmak❤❤

İsmim pınar ,niyetim en kısa zamanda sağlıklı , hayırlı evlat sahibi olabilmek ..

Yazmıştım niyetimi ama adımı yazmamışım.
İsmim Demet niyetim hayırlısıyla rahatsızlığımın geçmesi ve tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

hayırlı günler hanımlar

niyetlerini yazmayan arkadaşlar lütfen yazın ki ikide bir etiket yapıp rahatsız etmeyim
niyetlerini yazan arkadaşlar kontrol edermisiniz o kadar çok etiket geldi 3 gruba bakıyorum orası burası derken karıştırmış olabilirim canlar

Kadir gecesi listesi

1... M Mavi Menekse Öznur

Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin

2... Madammor madammor

Kimin ne derdi ne sıkıntısı varsa Rabbim derman versin"

3... R rana20 Rabia
Allahım Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlığı, bereketi ve huzuru eksik etme. Amin

4... Tiniminimavihanim Esra

5... Fatmazell Fatma

Hayırlısıyla güzel yerlere tayin olmayı ve yuvama sağlık huzur niyetiyle parem şimdiden herkesin ağzına sağlık rabbim ettiğimiz duaları kabul buyursun inşallah

6... MssPARE Yasemin

Rabbim "kun fe yekun "yakınım sevdiğim kişiye şifa vermen kız kadesime evlat vermen aileme huzur sağlık ve benim ve kardeşlerimin geleceğine güzellikler vermen niyetiyle

7... ezgiisel Ezgi

Niyetim Allahım gönlümden geçenleri hakkımda hayırlı eyle. KPSS sınavımda bana ve arkadaşlarıma kardeşime kolaylık ver, evlat isteyenlere sağlıklı evlat nasip et amin

8... Lna16 Selin

Rabbimm hayırlısı ile kolaylıkla bir evlat nasip etsin

9... C A N O Merve
den ailem için hakkımızda hayırlı ve kolay olanını istiyorum. Tayin olacağız ve ev almak istiyoruz. Çocuklarımızla sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum.
Rabbim dualarımızı, niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım

10. kavs-i kuzah

11. BlueBerry4268

12 . bir mucizee Fatma

niyetim sağlıklı hayırlı her bir azâsı yerinde ahlaklı evlat(evlatlarım) olsun transferim kolaylaşsın Bi tane bebişimiz sağlıkla bize tutunsun ve kucağımıza alabilelim

13. Ballikabak Ballikabak

hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak ve hayırlısıyla eşimle aynı çatıda birleşmek

14. HatueL Delice

Kardeşime hayırlı bir kısmet istiyorum.

16. @_HALLEY_

17. M Morlale8 Morlale

Niyetim hayırlı zamanda evlat sahibi olmak evimin eksiklerini tamamlayıp içinde huzurlu rahat şekilde oturmak

18. Saliha40 Saliha

Kalbimden geçenlerin kabul olması

19. @Btlaydnz23 Demet

hayırlısıyla rahatsızlığımın geçmesi ve tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

20. Teach_Mavi Meryem

Hayırlı sağlıklı evlatlar istiyorum, niyeyim

21. M Msspinkie

Ailemin sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bol rızıklı olması."

22. Cuel Elif

Benim niyetim ailemle sağlık,sıhhat ve bereket devamlılığı ve bolluğu.

23. Meral01 Meral

Rabbimden şifa ve sağlık diliyorum

24. goah Pınar

İniyetim en kısa zamanda sağlıklı , hayırlı evlat sahibi olabilmek ..

25. Cookiie Özge

Gireceğimiz sürecte herŞeyin yolunda tıkır tıkır ilerleyip, Sağlıklı hayırlı bebelerim olması sağlıkla kucağıma alabilmeyi güzel ömürleri olmasını bizimde onlara hayırlı anne baba olabilmemizi niyetliyorum

26. M MaviMabellee Nesibe

Hayirlisiyla ruhuma, zihnime, bedenime şifa ; evime de can getirecek hayirli saglikli bir evlat istiyorum

27. Cericeri

28. Levaiz Levaiz

Aileme sağlık sıhhat afiyet diliyorum:)
Eşimin hayırlı işleri bol bereketli helal kazançları olsun:) Allahım gönlümüze göre bir ev almayı nasip etsin:)

29. sutlaacc Kübra

Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmayı istiyorum

30. Nevreste Sevda
Hayırlısı ile borçlarımı ödeyip feraha ermek istiyorum.Eşim ve çocuklarım ile birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu günler geçirmeyi diliyorum Allah senden ve emeği geçen herkesten razı olsun

31. Tenceresiz kaldim anne Fatma
-kendim ailem ve tum hastalar icin sifa diliyorum

32. YesilMaviKalp

33. Minnosprenses Melike

Allahım haneme huzur mutluluk sevgi muhabbet ver

34. @OraEtLabora

35. Catlak-kurabiye Merve

niyetim evladımı sağ salim kucağıma almak ve tüm isteyenlere de nasip etsin Rabbim

36. coconatt Aysel

Rabbim ramazan hürmetine tüm Müslüman alemine ve benim haneme huzur bereket sağlık versin. Bebelerime vakti geldiğinde sağlıkla huzurla kavuşup onları Allah yolunda ahlaklı bir şekilde yetiştirmek nasip olsun. Canı gönülden isteyen herkesi tez hayırlı zamanda evlat haberi ile sevindirsin Allah. Amin

37. penyez83 Penye

Eşimle birlikte hacca gitmek niyetim

38. Ssevincli Sevinçli

Sağlıkla evladımi kucağına almak ve salihle evladımi yetiştirmek istiyorum

39. ShiningLife Gamze

sağlık diliyorum Rabbimden herkes için
Hayırlısı ile tez zamanda doğal yollarla evlat sahibi olmak istiyorum Amin
amin diyen tüm arkadaşlarımın da dualarının kabul olsun

40. Leyl-i-fer

41. @Kipa2008

42. Yesmar Yesmarr Maviportakal

Anne olmayı eşimle kendi evimize çıkmayı o evde çocuklarımla eşimle sağlıklı huzurlu bereketli bir hayat yaşamayı diliyorum

43. Hemsirecik Elif

, niyetim borçlarimizi hayırlısı ile bitirmek ve hayirli ve mutlu olacagimiz bir yere tayin olmak

44. asi_melek

45. Life light

46. selef0111

47. The

48. @Magnifiaque

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…