hayırlı günler hanımlar
niyetlerini yazmayan arkadaşlar lütfen yazın ki ikide bir etiket yapıp rahatsız etmeyim ❤❣
niyetlerini yazan arkadaşlar kontrol edermisiniz o kadar çok etiket geldi 3 gruba bakıyorum orası burası derken karıştırmış olabilirim canlar❤ Kadir gecesi listesi
1...
@oznurvarol Öznur
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin
2...
@madammor madammor
Kimin ne derdi ne sıkıntısı varsa Rabbim derman versin"
3...
@rana20 Rabia
Allahım Rabia kuluna, eşine, kızlarına, ailesine her iki dünya saadeti bahşet, onlara razı olduğun ameller, hayırlı, sağlıklı, ihlaslı ömürler nasip et.Senin yolundan ayırma, evinden sağlığı, bereketi ve huzuru eksik etme. Amin
4...
Tiniminimavihanim Esra
5...
@Fatmazell Fatma
Hayırlısıyla güzel yerlere tayin olmayı ve yuvama sağlık huzur niyetiyle parem şimdiden herkesin ağzına sağlık rabbim ettiğimiz duaları kabul buyursun inşallah
6...
MssPARE Yasemin
Rabbim "kun fe yekun "yakınım sevdiğim kişiye şifa vermen kız kadesime evlat vermen aileme huzur sağlık ve benim ve kardeşlerimin geleceğine güzellikler vermen niyetiyle
7...
@ezgiisel Ezgi
Niyetim Allahım gönlümden geçenleri hakkımda hayırlı eyle. KPSS sınavımda bana ve arkadaşlarıma kardeşime kolaylık ver, evlat isteyenlere sağlıklı evlat nasip et amin
8...
Lna16 Selin
Rabbimm hayırlısı ile kolaylıkla bir evlat nasip etsin
9...
@C A N O Merve
den ailem için hakkımızda hayırlı ve kolay olanını istiyorum. Tayin olacağız ve ev almak istiyoruz. Çocuklarımızla sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum.
Rabbim dualarımızı, niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım
10.
@kavs-i kuzah 11.
@BlueBerry4268 12 .
@bir mucizee Fatma
niyetim sağlıklı hayırlı her bir azâsı yerinde ahlaklı evlat(evlatlarım) olsun transferim kolaylaşsın Bi tane bebişimiz sağlıkla bize tutunsun ve kucağımıza alabilelim
13.
@Ballikabak Ballikabak
hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak ve hayırlısıyla eşimle aynı çatıda birleşmek
14.
@Delice Delice
Kardeşime hayırlı bir kısmet istiyorum.
16. @_HALLEY_
17.
@Morlale8 Morlale
Niyetim hayırlı zamanda evlat sahibi olmak evimin eksiklerini tamamlayıp içinde huzurlu rahat şekilde oturmak
18.
@Saliha40 Saliha
Kalbimden geçenlerin kabul olması
19.
@Btlaydnz23 Demet
hayırlısıyla rahatsızlığımın geçmesi ve tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
20.
@Teach_Mavi Meryem
Hayırlı sağlıklı evlatlar istiyorum, niyeyim
21.
@Msspinkie Ailemin sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bol rızıklı olması."
22.
@Cuel Elif
Benim niyetim ailemle sağlık,sıhhat ve bereket devamlılığı ve bolluğu.
23.
@Meral01 Meral
Rabbimden şifa ve sağlık diliyorum
24.
@goah Pınar
İniyetim en kısa zamanda sağlıklı , hayırlı evlat sahibi olabilmek ..
25.
@Hogwartss Özge
Gireceğimiz sürecte herŞeyin yolunda tıkır tıkır ilerleyip, Sağlıklı hayırlı bebelerim olması sağlıkla kucağıma alabilmeyi güzel ömürleri olmasını bizimde onlara hayırlı anne baba olabilmemizi niyetliyorum
26.
@Mabellee Nesibe
Hayirlisiyla ruhuma, zihnime, bedenime şifa ; evime de can getirecek hayirli saglikli bir evlat istiyorum
27.
@Cericeri 28.
@Levaiz Levaiz
Aileme sağlık sıhhat afiyet diliyorum:)
Eşimin hayırlı işleri bol bereketli helal kazançları olsun:) Allahım gönlümüze göre bir ev almayı nasip etsin:)
29.
@sutlaacc Kübra
Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmayı istiyorum
30.
@Nevreste Sevda
Hayırlısı ile borçlarımı ödeyip feraha ermek istiyorum.Eşim ve çocuklarım ile birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu günler geçirmeyi diliyorum Allah senden ve emeği geçen herkesten razı olsun
31.
Tenceresiz kaldim anne Fatma
-kendim ailem ve tum hastalar icin sifa diliyorum
32.
YesilMaviKalp 33.
@Minnosprenses Melike
Allahım haneme huzur mutluluk sevgi muhabbet ver
34. @OraEtLabora
35.
@Catlak-kurabiye Merve
niyetim evladımı sağ salim kucağıma almak ve tüm isteyenlere de nasip etsin Rabbim
36.
@coconatt Aysel
Rabbim ramazan hürmetine tüm Müslüman alemine ve benim haneme huzur bereket sağlık versin. Bebelerime vakti geldiğinde sağlıkla huzurla kavuşup onları Allah yolunda ahlaklı bir şekilde yetiştirmek nasip olsun. Canı gönülden isteyen herkesi tez hayırlı zamanda evlat haberi ile sevindirsin Allah. Amin
37.
@penyez83 Penye
Eşimle birlikte hacca gitmek niyetim
38.
@Ssevincli Sevinçli
Sağlıkla evladımi kucağına almak ve salihle evladımi yetiştirmek istiyorum
39.
@ShiningLife Gamze
sağlık diliyorum Rabbimden herkes için
Hayırlısı ile tez zamanda doğal yollarla evlat sahibi olmak istiyorum Amin
amin diyen tüm arkadaşlarımın da dualarının kabul olsun
40.
Leyl-i-fer 41. @Kipa2008
42.
@Maviportikal Maviportakal
Anne olmayı eşimle kendi evimize çıkmayı o evde çocuklarımla eşimle sağlıklı huzurlu bereketli bir hayat yaşamayı diliyorum
43.
@Hemsirecik Elif
, niyetim borçlarimizi hayırlısı ile bitirmek ve hayirli ve mutlu olacagimiz bir yere tayin olmak
44.
asi_melek 45.
@Life light 46.
@selef0111 47.
@Maya- 48. @Magnifiaque