Kadınlığımı hiç hissedemiyorum. Kendimi hiç değerli hissetmiyorum.

Evde onun için hiçbirşey yapma
Yemeğini kendine yap
Bulaşığını kendin yıka
Çamaşır ütü..
Onun için değil kendin için giyinip süslen
Yokmuş gibi davran.
O kalkan totosu Böylelikle iner ya da kendi yaptığı gibi davranılmasına tahammül edemeyip boşanmaya razı olur.

Ayrılırsan hayatını yeniden nasıl kurarsın ?
İş bulmam kolay. Bir sürü sektörde çalıştım. Maaşları yüksek olmasa da. Ayrıca altınlarımın hepsini borçlardan satmak zorunda kaldık. Setim hariç. Borçlar kapandıktan sonra eşimden gizli kalan parayla kelepçe ve yüzük aldım. Yani yatırım olarak yaklaşık 10 binden biraz fazla param var. Yatak odam var. Bi ev tutup işe girip yeniden bir hayat kurabilirim. Ancak bunları boşanma resmen gerçekleşmeden yapamam. Rahat bırakmaz.

Akıllı bir kadınsın aferin. Canım bak burda ne yaşadığını en iyi sen biliyorsun. Adam niye böyle, düzelme ihtimali var mı ailesi nasıl destek mi otur düşün. İhtimal yoksa çok da uzatmadan yap yapacaklarını.

Bence önce iş bul çalışmaya başla. Bir çok erkeğin eşi çalışmaya başladıktan sonra ona saygı duyduğunu görüyorum. Bana gelen yardımcı abla anlatıp duruyor, ne zaman çalışmaya başladım kıymete bindim diye. İlk bunu hallet evden uzaklaş kendine güvenin gelsin. Sonra da yoluna bakarsın. Altınını falan da iyi sakla.

asıl mesele tüm bu tartışmalara bencilligine hakaretlerine rağmen sizinle cinsellik yaşamıyor olmasını dert edinmeniz..
resmen özgüveninizi yerle bir etmiş.
yeter kendinizi ezdirmeyin daha fazla, ben kötü oldum burda.
lütfen çalışın para biriktirin ve mutlaka boşanın.
böyle biriyle sevişince kendinizi değerli mı hissedeceksiniz, mutlu mu olacaksınız? yapmayın Allah aşkına

üzgünüm ama benim düşüncem,
sanırım eşiniz sizi aldatıyor bu aldatma şekli sırf telefondan da olabilir.
yani başkasıyla konuşuyor olabilir.
kendisi aldattığı için sizide bununla suçluyor.
yani kişi kendinden bilir işi meselesi. .
gönlü başkasında olduğu için de sizinle duygusal bağ kurmuyor olabilir.
inşaAllah yanılıyorumdur tabiki. sağlıcakla kalın.

Bu evlilik neresinden tutsan; elinde kalır canım.

Eşinin kesinlikle problemleri var.
Çok yanlış bir evlilik yapmışsın ve seni üzmek istemem ama ilerisini göremiyorum açıkçası. Çocuk düşünme lütfen.

Belki bir çözüm olarak; eşin psikoloğa gidebilir. Ama onu da götürmek mesele.

Evliliğinde bir çok sorun varken seni için asıl sorun "cinsellik" mi? Cinsellik tabi ki önemli ama anlattığın gibi bir evlilikte asıl sorun olmamalı.
Anladığım kadarıyla kafan biraz karışık ve zor bir dönem geçiriyorsun. Evliliğin ilk başları zaten zordur bana göre. Evlilik danışmanına gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. İhmal etmeyin. Bazı belediyelerin ücretsiz danışmanlık hizmeti var. Araştır

Takılar yasal olarak kadınındır. Ona karışamaz.

Aynı durumda üstelik mesleği olan öğretmen bir arkadaşım vardı hiç bir sebep yok ama adam tamda anlattiginiz gibiydi üç yılın sonunda bir çocukla boşandılar ikiside ayrı evlilikler yaptı yurumedi ayrıldılar olan çocuğa oluyor saçma sapan adamlar var maalesef çocuk olmadan kurtulsan diyorum

Sizi kaybetme korkusu yok. Belki de saydığınız nedenlerden dolayı ondan ayrilamayacaginizi bildiği içindir. Kesinlikle aile danışmanlığı almalısınız .

Ben senin yerinde olucak olsaydim.. beklemes bosanirdim.. calisirdim kendi ayaklarim uzerinde dururdum.. bu isin sonu yok gibi gorunuyor anlattiklarina bakilirsa.. yeniden sifirdan basla sende en azindan huzurun olur.. belki de yeniden seni gercekten seven biri olur hayatinda.. ben bunlari soyluyorum ama tabi gercekten bosanmak istiyosan olur bu isler yani bundan sonrasi senin elinde.. Kadin isterse herseyi basarir..

bende bayan gibi düşünüyorum..ortada bir durum yokken aldattığınızı düşünüyorsa aldatrmış olduğunu düşündürüyor,ilgisiz olması ve telefonla haşır neşir olmasıda bunu destekler nitelikte... ama cinsel bir münasebetiyle olsaydı banyoda kendi ihtiyacını gidermezdi.. telefonda muhabbete ttiği birileri olabilir sizde onun şifrelerini almalısınız aynı şekilde..

Nasıl yani? Ailem çok masraf yaptı ayrılamam mı dedi. Ee o zaman masrafları kurtardığını düşündüğünde ayrılacaktır. Öncesinde tanımıyormuydunuz

Zor bi durum ne dicemi şaşırdım acaba ondan iyi olduğunu düşünüp kompleks yaptığı için böyle davranıyo olabilirmi kendini sana yeterli görmediği için birliktede olmayabilir güzel ve bakımlı bi kadınsan afedersin ya tercihi başka yönde yada başka bi piskolojik etki var konuşsanız işe yaramazmı dökseniz eteğinizdeki taşları sorunları gün yüzüne çıkarsanız ve çözüm üretseniz

Kocanıza bu kadar değer vermemekle işe başlayabilirsiniz .
İlgilenmeyin . Evi o kadar temizlemeyin .Bugün canım istemedi yemek yapmadım deyin .Süslenip yanına gittiğine size aldırış etmiyorsa, çıkın dışarı gezin tozun "ah canım dışarıda zaman nasıl akıp gitti anlamamışım , bu akşam yumurta yiyeceksin " deyin .Cinsellik içinde zorlamayın .Ne hali varsa görsün .Düzeldi düzeldi.Düzelmedi boşayacaksın bu adamla ömür geçmez...

Evliliğinin ilk başlarında bu şekilde davranan biri için evliliği sürdürmene değmez. Gerçi onu seviyorsan bir şans verip uzmanla görüşmelisiniz. Üzüldüm açıkçası tanışma sürecinde malesef anlaşılmıyor kişiler. Aynı evde evli yaşamak farklı birsey.bukadar bakımlı olmana rağmen ona çekici gelmemen hayret doğrusu. Başka biriyle görüşüyor olabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…