Slm kızlar. 8 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce eşim bana çok saygı duyardı ne dersem yapardı ağzımdan çıkana bakardı. Evlendik psikolojik problemleri başladı ve 8 yıldır bitmiyor. Ben de evlendim gün yüzü görmedim haliyle zamanla aramız bozuldu. Önce hep destek oldum sorunu aşması için ama zamanla bıraktım çünkü boşa çabalıyordum. Beni dinlemiyor burnunun dikine gidiyor sadece kendini ve hastalığını düşünür oldu. Sağlıklıysa keyfi yerindeyse bana iyi davranıyor kötüyse benden çıkarıyor. Bi de iki çocuk girdi araya sorumluluk arttı. Zaman zaman düzelmeler oldu ama şu an berbat bozuldu aramız. Bi de şu konu var ki aşırı cinsellik düşkünü ve zamnla beni cinsellikten soğuttu. Ben ateşli şehvetli bi kadın değilim. Cilve yapmayı da beceremiyorum. Ama cinsellik konusunda kendimi aştım onun için çaba verdim. Ama o yine doymadı beni hep yetersiz gördü. Hep benim soğukluğumdan şikayet ediyor. Ben de iyice saldım artık baktım boşuna çabalıyorum. Hatta çocuklar olmasa boşanmayı bile düşündüm. Bir haftadır ayrıyız ailemin yanındayım ve kafamı toplama zamanım oldu. Anladım ki ben bu evliliği kurtarmak istiyorum. Nasıl ona karşı yeniden ısınabilirm bilmiyorum. Size olumsuz özelliklerini söyliyim önce. Hastalık hastası sürekli olumsuz bi insan çabuk sinirleniyor çocukları çok kısıtlıyor gökten taş yağsa benden biliyor. Canı sıkıldığında bana ağzına geleni sayıyor küfür ediyor. Ama şöyle bişey de var. Çocuk gibi ilgi bekliyor hep pohpohlanmak istiyor biraz da cinsellik arttı mı bana karşı çok iyi oluyor. Aslında mutsuzluğunun sebebi bizim ilişkimiz farkıdnayım. Eskiden olsa bu kadar olumsuz özelliği olan insana katlanmam derdim katlanana da aptal derdim. Ama öyle olmuyormuş. Ben evliliğimi kurtarmak istiyorum. Bana yardım edin nasıl bi kadın olmalıyım ki kocamı tavlıyım eski halimize dönelim