• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlığı beceremiyorum!

Intikam sorun çözmez. Cinsellik bitince küfürler bitecek mi?
Çözüm belli böyle bir adamla olmaz .ben kadınların böyle adamlardan çekip çekip kuyruklarını kısıp gitmesine de karşıyım susar Susar en son vuruşu yapmalı şap hafif kalır vercen östrojen hormonunu başka başka şeyler de yazsam kimse uygulayamaz ama gideceksede insan karşı tarafta bir imza bırakmalı onca senenin hatrina .yazık ya boşanıyorlar cocukalr da kadında adam hiçbir şey olmamış gibi hayatına bekar gibi başlıyor .neyse

Slm kızlar. 8 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce eşim bana çok saygı duyardı ne dersem yapardı ağzımdan çıkana bakardı. Evlendik psikolojik problemleri başladı ve 8 yıldır bitmiyor. Ben de evlendim gün yüzü görmedim haliyle zamanla aramız bozuldu. Önce hep destek oldum sorunu aşması için ama zamanla bıraktım çünkü boşa çabalıyordum. Beni dinlemiyor burnunun dikine gidiyor sadece kendini ve hastalığını düşünür oldu. Sağlıklıysa keyfi yerindeyse bana iyi davranıyor kötüyse benden çıkarıyor. Bi de iki çocuk girdi araya sorumluluk arttı. Zaman zaman düzelmeler oldu ama şu an berbat bozuldu aramız. Bi de şu konu var ki aşırı cinsellik düşkünü ve zamnla beni cinsellikten soğuttu. Ben ateşli şehvetli bi kadın değilim. Cilve yapmayı da beceremiyorum. Ama cinsellik konusunda kendimi aştım onun için çaba verdim. Ama o yine doymadı beni hep yetersiz gördü. Hep benim soğukluğumdan şikayet ediyor. Ben de iyice saldım artık baktım boşuna çabalıyorum. Hatta çocuklar olmasa boşanmayı bile düşündüm. Bir haftadır ayrıyız ailemin yanındayım ve kafamı toplama zamanım oldu. Anladım ki ben bu evliliği kurtarmak istiyorum. Nasıl ona karşı yeniden ısınabilirm bilmiyorum. Size olumsuz özelliklerini söyliyim önce. Hastalık hastası sürekli olumsuz bi insan çabuk sinirleniyor çocukları çok kısıtlıyor gökten taş yağsa benden biliyor. Canı sıkıldığında bana ağzına geleni sayıyor küfür ediyor. Ama şöyle bişey de var. Çocuk gibi ilgi bekliyor hep pohpohlanmak istiyor biraz da cinsellik arttı mı bana karşı çok iyi oluyor. Aslında mutsuzluğunun sebebi bizim ilişkimiz farkıdnayım. Eskiden olsa bu kadar olumsuz özelliği olan insana katlanmam derdim katlanana da aptal derdim. Ama öyle olmuyormuş. Ben evliliğimi kurtarmak istiyorum. Bana yardım edin nasıl bi kadın olmalıyım ki kocamı tavlıyım eski halimize dönelim
Keşke evliliğinizi kurtarmak adına eşiniz kendini düzeltebilse. Yıllarca nasıl bir psikolojik baskı uyguladıysa hala birşeyleri düzeltmek zorunda olanın kendiniz olduğunuzu düşünüyorsunuz. Size sinirlenince ağzına gelen küfürü sayan, sizi kısıtlayan, herşeyin sorumlusu olarak sizi gören bir insan için kendinizden bu kadar vermek ne kadar doğru. Cinsellik diyorsunuz. Kendimi onun için aştım diyorsunuz. Hep kendinizden veriyorsunuz. Alın eşinizi karşınıza konuşun. Emin olun yıllar çabucak geçiyor ancak o yaşadıklarınızın sızısı bir ömür boyu geçmiyor. Her evlilik gülüm canım balım diye sürmüyor. Ama hepimiz de bu dünyaya bir kez geliyoruz. Benim de eşim çabuk sinirlenen biri. Ama vallahi ses desibeli bile bir gıdım yükselse usulen cevabını veriyorum. Herkes hakkettiği saygıyı görmek istiyorsa ona göre davranacak. Evlilik hayat arkadaşlığı hayat hamallığı değil. Evet ailenizin yanına gittiniz. Belki aileniz daha baskıcı. O yüzden yine eşinize tutunuyor olabilirsiniz. Eğitim seviyeniz ne bilmiyorum. Çalışıyor musunuz onu da bilmiyorum. Bunlar bir eksiklik değil ama kendiniz için bir yol belirlerseniz o zaman kendinize olan öz güveniniz artar. Hadi siz kendinizden geçtiniz iki çocuk diyorsunuz. Anne baba olarak onlara rol model oluyorsunuz biliyorsunuz değil mi. Lütfen ortada bir sorumlu varsa bunun sadece kendinizin olduğunu düşünmekten vazgeçin.

Slm kızlar. 8 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce eşim bana çok saygı duyardı ne dersem yapardı ağzımdan çıkana bakardı. Evlendik psikolojik problemleri başladı ve 8 yıldır bitmiyor. Ben de evlendim gün yüzü görmedim haliyle zamanla aramız bozuldu. Önce hep destek oldum sorunu aşması için ama zamanla bıraktım çünkü boşa çabalıyordum. Beni dinlemiyor burnunun dikine gidiyor sadece kendini ve hastalığını düşünür oldu. Sağlıklıysa keyfi yerindeyse bana iyi davranıyor kötüyse benden çıkarıyor. Bi de iki çocuk girdi araya sorumluluk arttı. Zaman zaman düzelmeler oldu ama şu an berbat bozuldu aramız. Bi de şu konu var ki aşırı cinsellik düşkünü ve zamnla beni cinsellikten soğuttu. Ben ateşli şehvetli bi kadın değilim. Cilve yapmayı da beceremiyorum. Ama cinsellik konusunda kendimi aştım onun için çaba verdim. Ama o yine doymadı beni hep yetersiz gördü. Hep benim soğukluğumdan şikayet ediyor. Ben de iyice saldım artık baktım boşuna çabalıyorum. Hatta çocuklar olmasa boşanmayı bile düşündüm. Bir haftadır ayrıyız ailemin yanındayım ve kafamı toplama zamanım oldu. Anladım ki ben bu evliliği kurtarmak istiyorum. Nasıl ona karşı yeniden ısınabilirm bilmiyorum. Size olumsuz özelliklerini söyliyim önce. Hastalık hastası sürekli olumsuz bi insan çabuk sinirleniyor çocukları çok kısıtlıyor gökten taş yağsa benden biliyor. Canı sıkıldığında bana ağzına geleni sayıyor küfür ediyor. Ama şöyle bişey de var. Çocuk gibi ilgi bekliyor hep pohpohlanmak istiyor biraz da cinsellik arttı mı bana karşı çok iyi oluyor. Aslında mutsuzluğunun sebebi bizim ilişkimiz farkıdnayım. Eskiden olsa bu kadar olumsuz özelliği olan insana katlanmam derdim katlanana da aptal derdim. Ama öyle olmuyormuş. Ben evliliğimi kurtarmak istiyorum. Bana yardım edin nasıl bi kadın olmalıyım ki kocamı tavlıyım eski halimize dönelim
Adam adamlık yaparsa, kadında kadınlık yapar 👌

Öncelikle güzel bir dille cvp veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlara ise sözüm şu insan gibi güzel dille anlatmak varken kendini bişey zannedip beni tersleyenler var ya ben siz beni tersleyin diye yazmadım. Güzellikle cvp yazan yazsın tersleyenler de gitsin başkasına patlasın. Ben yeterince dertliyim bi de sizin gibilerle uğraşamam.
Ama bizim ülkemizde böyledir herkes kendini bişey sanır bekara karı boşamak kolaydır. Öncelikle şunu söyliyim ben kendimi çok severim ve kendime de erkeklere verdiğim değerden kat kat fazla değer veririm. Sorun şurda zaten ben kocamı kendimden çok sevmedim zaten. Ama iki çocuk var mağdur olacak bilmem farkında mısınız o kadar kolay olsa ben boşardım zaten
İki çocuk var ortada. O kadar kolay mı boşanmak demişsiniz. İlk önce lütfen çocukları öne sürmeyin. Ben çocuklar için yuvam yıkılmasın diyen bir annenin evladıyım. Emin olun annem yıllarca gözümün önünde şiddet görmeseydi ben şuan hayata daha pozitif bakabilirdim. Evet annem aklı başına gelip güçlü bir kadın olduğunu kabullendiği zaman boşanabildi. Keşke yıllar önce yapsaydı. Çünkü o çocukları için yıkmadığını düşündüğü yuvası yıllar öncesinde bizim başımıza zaten yıkılmıştı. Bütün kardeşlerin psikolojisi bozuldu. Hepimiz gerçek bir aile olmanın ne olduğunu bilmiyoruz ebeveynlerimiz sayesinde. Hepimizin büyük yaraları var. Annem geç de olsa kararını verdi ama bizler çok büyük yaralar almıştık. Size burdan ahkam kesmiyorum. Annem çocukları ile birlikte baba evine dönmek istediğinde dedem çocukları bırak öyle gel dedi. Ben dede, anneann, babanne, teyze falan fişman nedir bilmem. Kağıt üstünde yedi sülalem var hiç olmayan. Annem tek başına çocuklarına anne de oldu baba da oldu. Ancak keşke daha önce bu kararı verebilseydi.

Öncelikle güzel bir dille cvp veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlara ise sözüm şu insan gibi güzel dille anlatmak varken kendini bişey zannedip beni tersleyenler var ya ben siz beni tersleyin diye yazmadım. Güzellikle cvp yazan yazsın tersleyenler de gitsin başkasına patlasın. Ben yeterince dertliyim bi de sizin gibilerle uğraşamam.
Ama bizim ülkemizde böyledir herkes kendini bişey sanır bekara karı boşamak kolaydır. Öncelikle şunu söyliyim ben kendimi çok severim ve kendime de erkeklere verdiğim değerden kat kat fazla değer veririm. Sorun şurda zaten ben kocamı kendimden çok sevmedim zaten. Ama iki çocuk var mağdur olacak bilmem farkında mısınız o kadar kolay olsa ben boşardım zaten
Siz “evlendik psikolojik problemleri başladı” demediniz mi? Psikolojisi bozuk adamı baba yaptınız, o çocuklar mağdur olmadı, anne baba ayrılınca mı mağdur olacak?
Dul yaftası yemek, çalışmak zorunda kalmak istemiyorum demiyorsunuz da “çocuklarım mağdur olacak” diyorsunuz, bu da hiç eskimeyen bahane…

Farkında mısınız siz eşinize ısınmamalısınız o sizi kendine ısıtmalı.

Siz size böcek gibi davranan ve af bile dilemeyen, zeytinyağı gibi üste çıkan adama ısınmaya çalışıyorsunuz , ne güzel değer veriyorsunuz kendinize hayran kaldım. Aldatıp dövüp af dileyen ilanı aşk eden sonra yine aldatan döven kocalar gibi değer veriyorsunuz kendinize anca lafla.

Adamı al köşe minderi yap mi dedim ya böyleleri aslında hadım edilmeli de neyse

eşinin burcu ne çok merak ettim? ona göre seçim yapalım

Ruhsuz katip yazdıklarımı okuda öyle polemik yapmaya çalış ya lütfen :)
Bi ben böyle anlasam şüphe edicem de herkes ne anlatmaya çalıştığınızı anladı. Boşa evirip çevirmeyin. Bari dediklerinizin arkasında durun. Ayrıca konu sahibi boşanmasın bence de , yoksa bu adam gider başka masumun canını yakar, çekmeye can atan kadın çeksin.

Hadım edilsin ama kesinlikle boşanma yok, unut onu cısss yok boşanma falan.

Bi ben böyle anlasam şüphe edicem de herkes ne anlatmaya çalıştığınızı anladı. Boşa evirip çevirmeyin. Bari dediklerinizin arkasında durun. Ayrıca konu sahibi boşanmasın bence de , yoksa bu adam gider başka masumun canını yakar, çekmeye can atan kadın çeksin.
Her yorumumun altında yorumun ..kim ne anladıysa anlasın ben ne düşünüyor sam düşüneyim sana ne bundan .bir değil iki değil her yorumum altindasin ve artık cevap bile vermeyi gerek duymuyorum .sürekli bir polemik başlatma sürekli başka.yerdeki konuları başka.konuya.tasima ...benim yorumlarından uzak dur benim düşüncem kendime ve bunu konu sahibiyle paylaşıyorum seni de ilgilendirmez.ayrica ben boşanma da demedim zaten bu yorumundan da belli okuyup anlamadığım.kesin senin de bir yerlerde bunla ilgili travman var kendin için bir Dr a git.

Back
X