• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlığı beceremiyorum!

Öncelikle güzel bir dille cvp veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlara ise sözüm şu insan gibi güzel dille anlatmak varken kendini bişey zannedip beni tersleyenler var ya ben siz beni tersleyin diye yazmadım. Güzellikle cvp yazan yazsın tersleyenler de gitsin başkasına patlasın. Ben yeterince dertliyim bi de sizin gibilerle uğraşamam.
Ama bizim ülkemizde böyledir herkes kendini bişey sanır bekara karı boşamak kolaydır. Öncelikle şunu söyliyim ben kendimi çok severim ve kendime de erkeklere verdiğim değerden kat kat fazla değer veririm. Sorun şurda zaten ben kocamı kendimden çok sevmedim zaten. Ama iki çocuk var mağdur olacak bilmem farkında mısınız o kadar kolay olsa ben boşardım zaten
Kendine verdigin deger konu baslıgından bile belli

Çabuk çabuk ferhans gelmeden :KK53:

Bencil adamdan ne köy olur ne kasaba. Sormak lazım paşazadeye, "bu kadının gönlünü hoş ettin mi de sana yükselsin, cilvelensin" diye.
Bir de ayazpasha var :KK70: ama o kıskanmıyor, boşanmaa diyor. :KK70:

Öncelikle güzel bir dille cvp veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlara ise sözüm şu insan gibi güzel dille anlatmak varken kendini bişey zannedip beni tersleyenler var ya ben siz beni tersleyin diye yazmadım. Güzellikle cvp yazan yazsın tersleyenler de gitsin başkasına patlasın. Ben yeterince dertliyim bi de sizin gibilerle uğraşamam.
Ama bizim ülkemizde böyledir herkes kendini bişey sanır bekara karı boşamak kolaydır. Öncelikle şunu söyliyim ben kendimi çok severim ve kendime de erkeklere verdiğim değerden kat kat fazla değer veririm. Sorun şurda zaten ben kocamı kendimden çok sevmedim zaten. Ama iki çocuk var mağdur olacak bilmem farkında mısınız o kadar kolay olsa ben boşardım zaten
İki çocuk sağlıksız bir ailede büyüyüp sağlıksız seçimler yapacaklar. Çünkü düzgün bir anne ve baba ilişkisi nasıl olur görmeyecekler. Siz kendinize değer verdiğiniz iddia edebilirsiniz tabi ama verdiğiniz örneklere bakarak söylebiliriz ki eşiniz size zerre değer vermiyor. Ha bu arada boşansanız boşanan tek çift siz olmayacaksınız. Boşanmış aile çocuğu olanlarda tek sizin çocuklarınız olmayacak. Ama siz ısrarla onları mağdur (!) etmemek adına böyle bir herifle böyle bir ortamda onları bulundurmaya devam ederseniz çocuklarınızda yarattığınız tahribatı zamanla kendinizde gözlemleyeceksiniz , üzgünüm.

Söylediğinize göre madem eşinizin tüm olumsuz davranışı sizin cinselligi sevmeyisinizden o zaman cinselligi sevin.

Ama şunu da demeden gecemicem ileride yaşlandığında siz hasta olduğunuzda bu cinsel isteklere cevap veremediginizde nasıl davranacak bakın bu çok önemli bunu lütfen eşinizle konuşun.
Merhameti olmayan bir insanla bir arpa boyu yok katedemezsiniz.

Slm kızlar. 8 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce eşim bana çok saygı duyardı ne dersem yapardı ağzımdan çıkana bakardı. Evlendik psikolojik problemleri başladı ve 8 yıldır bitmiyor. Ben de evlendim gün yüzü görmedim haliyle zamanla aramız bozuldu. Önce hep destek oldum sorunu aşması için ama zamanla bıraktım çünkü boşa çabalıyordum. Beni dinlemiyor burnunun dikine gidiyor sadece kendini ve hastalığını düşünür oldu. Sağlıklıysa keyfi yerindeyse bana iyi davranıyor kötüyse benden çıkarıyor. Bi de iki çocuk girdi araya sorumluluk arttı. Zaman zaman düzelmeler oldu ama şu an berbat bozuldu aramız. Bi de şu konu var ki aşırı cinsellik düşkünü ve zamnla beni cinsellikten soğuttu. Ben ateşli şehvetli bi kadın değilim. Cilve yapmayı da beceremiyorum. Ama cinsellik konusunda kendimi aştım onun için çaba verdim. Ama o yine doymadı beni hep yetersiz gördü. Hep benim soğukluğumdan şikayet ediyor. Ben de iyice saldım artık baktım boşuna çabalıyorum. Hatta çocuklar olmasa boşanmayı bile düşündüm. Bir haftadır ayrıyız ailemin yanındayım ve kafamı toplama zamanım oldu. Anladım ki ben bu evliliği kurtarmak istiyorum. Nasıl ona karşı yeniden ısınabilirm bilmiyorum. Size olumsuz özelliklerini söyliyim önce. Hastalık hastası sürekli olumsuz bi insan çabuk sinirleniyor çocukları çok kısıtlıyor gökten taş yağsa benden biliyor. Canı sıkıldığında bana ağzına geleni sayıyor küfür ediyor. Ama şöyle bişey de var. Çocuk gibi ilgi bekliyor hep pohpohlanmak istiyor biraz da cinsellik arttı mı bana karşı çok iyi oluyor. Aslında mutsuzluğunun sebebi bizim ilişkimiz farkıdnayım. Eskiden olsa bu kadar olumsuz özelliği olan insana katlanmam derdim katlanana da aptal derdim. Ama öyle olmuyormuş. Ben evliliğimi kurtarmak istiyorum. Bana yardım edin nasıl bi kadın olmalıyım ki kocamı tavlıyım eski halimize dönelim
Kusura bakmayın ama psikolojik rahatsızlık varsa öncelikle tedavi olmalı. Bir kere eşler birbirine küfür ediyorsa orda saygı bitmiştir. O da yetmemiş kadinliginiza laf söylemiş. Tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Cinsellik böyle ite kaka olabilecek birsey değil. Belki onunki hastalik derecesinde fazla istektir ne malum. Hatayı kendinizde değil esinizde arayin bence. Bırakın o çabalasin. Çocuklar tüm bu durumlara şahit oluyormu acaba. Cinsel hayatınızdan daha önemlisi çocukların durumu

Kocan ağzına gelen küfürü sayar, sesin çıkmaz. Biz doğru yolu gösteririz, hemen tırnaklar...

Kendine saygın, sevgin olsa kadınlığı beceremiyorum der misin?

Kocan ağzına gelen küfürü sayar, sesin çıkmaz. Biz doğru yolu gösteririz, hemen tırnaklar...

Kendine saygın, sevgin olsa kadınlığı beceremiyorum der misin?
Tek sorun kadınlık yapmakmi ben anlamadım. Daha büyük sorunlar var bence ama göremiyor. Yarın çocuklar büyüdüğünde anne babam neden boyle davranıyor diye sorsalar sebep olarak ne söyleyebilir ki

Bence siz önce bi kendinize güvenin bi özgüven eksikligi var sizde.. ve degismesi gereken kisi kocaniz. Bu piskolojiden cikin ve farkli yönlerede bakmayi bilin.. onunla böyle devam ettikce siz kendinize iskence yaparsiniz.. bende bi ara o durumdaydim ve inanin bosanmak, ayrilmak beni gene kendime getirdi ve bugünüme sükrediyorum ondan kurtuldugum icin.. en önemlisi su ki kendi cocuklarinizin piskolojisini böyle bozmayin..

Tek sorun kadınlık yapmakmi ben anlamadım. Daha büyük sorunlar var bence ama göremiyor. Yarın çocuklar büyüdüğünde anne babam neden boyle davranıyor diye sorsalar sebep olarak ne söyleyebilir ki
Daha büyük sorunlar var, en büyük sorun evliliğini "kurtarmak" istemesi.

Çocuklar büyüyüp niye bize bunları yaşattın diyecek.

Kendi korkaklığını çocuklara yüklüyor.

Neymiş de etkilenirlermiş.

Sen etkilenmeyi akılları ermeye başlayınca gör.

Daha büyük sorunlar var, en büyük sorun evliliğini "kurtarmak" istemesi.

Çocuklar büyüyüp niye bize bunları yaşattın diyecek.

Kendi korkaklığını çocuklara yüklüyor.

Neymiş de etkilenirlermiş.

Sen etkilenmeyi akılları ermeye başlayınca gör.
Herzaman derim huzursuz bir ortamda olmalarindansa Anne baba ayrı olsun daha evla dir. Rızık bir şekilde kazanıyor artı birde nafaka alınır. Su durumdan daha zor olmaz.

Slm kızlar. 8 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce eşim bana çok saygı duyardı ne dersem yapardı ağzımdan çıkana bakardı. Evlendik psikolojik problemleri başladı ve 8 yıldır bitmiyor. Ben de evlendim gün yüzü görmedim haliyle zamanla aramız bozuldu. Önce hep destek oldum sorunu aşması için ama zamanla bıraktım çünkü boşa çabalıyordum. Beni dinlemiyor burnunun dikine gidiyor sadece kendini ve hastalığını düşünür oldu. Sağlıklıysa keyfi yerindeyse bana iyi davranıyor kötüyse benden çıkarıyor. Bi de iki çocuk girdi araya sorumluluk arttı. Zaman zaman düzelmeler oldu ama şu an berbat bozuldu aramız. Bi de şu konu var ki aşırı cinsellik düşkünü ve zamnla beni cinsellikten soğuttu. Ben ateşli şehvetli bi kadın değilim. Cilve yapmayı da beceremiyorum. Ama cinsellik konusunda kendimi aştım onun için çaba verdim. Ama o yine doymadı beni hep yetersiz gördü. Hep benim soğukluğumdan şikayet ediyor. Ben de iyice saldım artık baktım boşuna çabalıyorum. Hatta çocuklar olmasa boşanmayı bile düşündüm. Bir haftadır ayrıyız ailemin yanındayım ve kafamı toplama zamanım oldu. Anladım ki ben bu evliliği kurtarmak istiyorum. Nasıl ona karşı yeniden ısınabilirm bilmiyorum. Size olumsuz özelliklerini söyliyim önce. Hastalık hastası sürekli olumsuz bi insan çabuk sinirleniyor çocukları çok kısıtlıyor gökten taş yağsa benden biliyor. Canı sıkıldığında bana ağzına geleni sayıyor küfür ediyor. Ama şöyle bişey de var. Çocuk gibi ilgi bekliyor hep pohpohlanmak istiyor biraz da cinsellik arttı mı bana karşı çok iyi oluyor. Aslında mutsuzluğunun sebebi bizim ilişkimiz farkıdnayım. Eskiden olsa bu kadar olumsuz özelliği olan insana katlanmam derdim katlanana da aptal derdim. Ama öyle olmuyormuş. Ben evliliğimi kurtarmak istiyorum. Bana yardım edin nasıl bi kadın olmalıyım ki kocamı tavlıyım eski halimize dönelim
Saygı görmek ve sevilmek istiyorsanız önce kendinize saygı duyup kendinizi sevin lütfen!
Bence siz kadınsınız ama kocanız insan olmayan hasta bir kişilik.. Önce o tedavi olmayı denese daha iyi olmaz mı? Canı sıkıldığında size küfür edecek sizde bekleyeceksiniz öyle, inanınki sizi çantada keklik , ne yaparsam da kabul ediyor gibi görmeye başlamış, size saygı duymuyor, bence siz bu saçma hayattan kendinizi kurtarın.

Önce o adam mı olsa, kadınlığı sonra mı düşünsek ?

Okadar haklısınız ki işte kafamda ya çocuklarım olurda ilerde bana bu soruyu sorduklarında ne cevap veririm diye düşündüğüm an işte kurtuluşumun ilk adımı olmuştu.

Umarım konu sahibi sizde sağlıklı olanın çocuklarınız için bu evliliğe (hoş bir yuvada kalmamış ama) katlanmak değilde bu evliliği bitirmek olduğunu anlarsınız.

Kendi değerinizin farkına varın. Çocuklarınız büyüdüğünde sindirilmiş mutsuz bir anne göreceklerine güçlü ve mutlu bir anne görsünler bunu hak ediyor o masumlar..

Herzaman derim huzursuz bir ortamda olmalarindansa Anne baba ayrı olsun daha evla dir. Rızık bir şekilde kazanıyor artı birde nafaka alınır. Su durumdan daha zor olmaz.
Evet, "çocuklarım için katlanıyorum" yalnızca bir bahane.

Kocamsız yapamıyorum, cesaretim yok, korkuyorum gibi asıl sebeplerin üstünü örten koca bir bahane.

Üstelik de gelecek yıllar için bir manipülasyon çeşidi. "Ben babanıza sizin için katlandım." şeklinde.

Back
X