- 23 Ocak 2008
- 25.401
- 293
-
- Konu Sahibi KardelenMasaliM
kızlar biliyorsunuz dün sabah evden 10 gibi çıktım çıkarken evde eşimin tlf farkettim unutmuş imkansız birşey bu dedim dün dr gidecekti kaburgam ağrıyor diyordu ama ben kesin üşüttün dedim ama baktım tlf evde eşim çok korkmuş anladım aklında başka hastalık korktum tam çıkarken eşim aradı dr olduğunu tahlil ve akciğer filmi çektirmiş ama sesi çok kötü geldi yanına gittim filmi aldık önce ben baktım o diğer tahlilleri almaya gitti akciğer filminde lekeler vardı eşimin dedesi akciğer kanserinden ölmüştü o an n yapacağımı bilemedim eşim baktı filme yüzünden korkuyu okudum brşey diyemedik dr bekledik ama çok zordu çok şükür aldığı darbeden olmuş dedi dr ciddi birşey yok dedi ama bi an ya olaydı allahım nasıl dayanırdım ya yazarken ağlıyorum hala bir hafta önce okulda bir öğretmenle kavga etmişti ondan olmuş eşim sakin bir adamdır kimseye karışmaz ama haksızlığa saygısızlığa gelemez dün çok korktum çok sizinle paylaşmak istedim
sağol defnecim şimdi iyiyim annene geçmiş olsun inşallah annen sağlığına kavuşur rabbim kimseyi annesinden ayırmasın arkadaşımın annesi meme kanseri oldu dua ettim ona şifa bekleyen herkese arkadaşım da annesine arkadaşım hep dua ediyor sana demiş çok mutlu olmuş çok şükür zor günleri atlattılar ama tedavi devam ediyor ameliyat bile olamazsın demişler o derece kötüydü arkadaşım hamile kaldı o zamanlar annesi bebekle umut doldu moral buldu sabah bir arkadaş annesini kaybedişini yazmış ağladım zaten doluydum iyi geldi sevgiler defnem
kızlar biliyorsunuz dün sabah evden 10 gibi çıktım çıkarken evde eşimin tlf farkettim unutmuş imkansız birşey bu dedim dün dr gidecekti kaburgam ağrıyor diyordu ama ben kesin üşüttün dedim ama baktım tlf evde eşim çok korkmuş anladım aklında başka hastalık korktum tam çıkarken eşim aradı dr olduğunu tahlil ve akciğer filmi çektirmiş ama sesi çok kötü geldi yanına gittim filmi aldık önce ben baktım o diğer tahlilleri almaya gitti akciğer filminde lekeler vardı eşimin dedesi akciğer kanserinden ölmüştü o an n yapacağımı bilemedim eşim baktı filme yüzünden korkuyu okudum brşey diyemedik dr bekledik ama çok zordu çok şükür aldığı darbeden olmuş dedi dr ciddi birşey yok dedi ama bi an ya olaydı allahım nasıl dayanırdım ya yazarken ağlıyorum hala bir hafta önce okulda bir öğretmenle kavga etmişti ondan olmuş eşim sakin bir adamdır kimseye karışmaz ama haksızlığa saygısızlığa gelemez dün çok korktum çok sizinle paylaşmak istedim
iyi akşamler kızlar nasılsınız ya iki gündür net yok
çok cnm sıkıldıı
ya yoksa kımtutar beni bu saate kadar
sizleri çok öpyorum
yarın görüşmek üzere
Canim benimmm:1hug:nasilda üzülmüs endiselenmissin.Bak hersey oluna girmis nihayetinde.Yüce rabbim kimsee sevdiklerinin acisini göstermesin.Cok cok gecmis olsun canim.a.s.kızlar biliyorsunuz dün sabah evden 10 gibi çıktım çıkarken evde eşimin tlf farkettim unutmuş imkansız birşey bu dedim dün dr gidecekti kaburgam ağrıyor diyordu ama ben kesin üşüttün dedim ama baktım tlf evde eşim çok korkmuş anladım aklında başka hastalık korktum tam çıkarken eşim aradı dr olduğunu tahlil ve akciğer filmi çektirmiş ama sesi çok kötü geldi yanına gittim filmi aldık önce ben baktım o diğer tahlilleri almaya gitti akciğer filminde lekeler vardı eşimin dedesi akciğer kanserinden ölmüştü o an n yapacağımı bilemedim eşim baktı filme yüzünden korkuyu okudum brşey diyemedik dr bekledik ama çok zordu çok şükür aldığı darbeden olmuş dedi dr ciddi birşey yok dedi ama bi an ya olaydı allahım nasıl dayanırdım ya yazarken ağlıyorum hala bir hafta önce okulda bir öğretmenle kavga etmişti ondan olmuş eşim sakin bir adamdır kimseye karışmaz ama haksızlığa saygısızlığa gelemez dün çok korktum çok sizinle paylaşmak istedim
Fatma ablacimbegenmene cok sevindim.a.s.selam kızlar...loveli ve defne bu kadar işin arasında beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün...daha ne diyeyim...
Kardelen evinin boyası güzel olmuş canım..sağlık, huzur ve mutlulukla otur...
hadin ben iş başına gidiyorum, arasıra sizi okumaya gelirim...hepinizi öptüm..a.s.
Bitanem annene acil sifalar diliyorum.Bir an önce sagligina kavsmasi dilegi ile.:1hug:bitanem geçmiş olsun :teselli: Allah korusun öyle bir hastalık adını bile anmak istemiyorum. çok zor. benim annemde tedavi görüyor bu hastalıktan. adı bile insanın kanını donduruyor. eşinin iyi olmasına çok sevindim canım Allah sağlığınızı bozmasın :Saruboceq: ben bazen rüyamda böyle şeyler görürüm. kaç gün ağlarım :çok üzgünüm: insan etkileniyor. geçmiş olsun canım tekrar Şeniz