- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- Konu Sahibi KardelenMasaliM
bence olur canım diğer kızlar ne diyecek bakalım. ona göre karar veririz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerekten para biriktirilmiyorsa bu evcilik oyunu gibi bişey olmuş bence..:icecream:ilginç..:1shok:yada ben anlamadım:uhm:
Anlamadisaniz yorum apmayiniz lütfen.
Ben buradaki arkadaslarim sayesinde ehliyet parami biriktirdim!
Kismetse pazartesi ehliyete yaziliyorum.
Buradaki arkadaslarimizdan birisi tasinirkenki masraflarini burada biriktirdigi paralardan harcadi!
Yani biz burada evcilik oynamiyoruz.Cok yararli bir is yapiyoruz.
Yani siz anlamamissiniz!
gerekten para biriktirilmiyorsa bu evcilik oyunu gibi bişey olmuş bence..:icecream:ilginç..:1shok:yada ben anlamadım:uhm:
ya ne bu sinir arkadaşım??? Anlamak için yazdım bende daha açık anlatan bi arkadaş çıkar diye..bende katılırım diye düşünmüştüm..herşeyde sanal vurgusu yapılmış tam kavrayamadım o yüzden..bu ne tahammülsüzlük bu ne bohem şakkıdı hayret valla yaa...hemende hazırsınız saldırmaya..
gerçekten para biriktirilmiyorsa evcilik gibi olmuş dedim..ve gerçekten para biriktirilmiyo olsaydı sizce ne gibi olurdu? sanat tarihimi ? madem herkes parasını biriktiriyo çok güzel bi yöntemmiş..teşekkürler..işte bu kadar arkadaşım..umarım yorulmamışsınızdır..
uyar cnm ama kızım uyursa tabı
kız bu cadıyla bişeye bakamıyorum
ilaki oda tuşlara basacak
neyse firsat bulursam bakarım cnm
ya ne bu sinir arkadaşım??? anlamak için yazdım bende daha açık anlatan bi arkadaş çıkar diye..bende katılırım diye düşünmüştüm..herşeyde sanal vurgusu yapılmış tam kavrayamadım o yüzden..bu ne tahammülsüzlük bu ne bohem şakkıdı hayret valla yaa...hemende hazırsınız saldırmaya..
ya sizde bi sorun mu var?? şok üstüne şok yani..benim arkdaşlığa filan dediğim bişey yokki..nasıl para biriktirildiğini anlamadım..anlamadım diye uğramıyım mı bidaha..kimsenin bana daha detaylı anlatıcak kadar bi düşüncesi yokmu..anlamadın madem uğrama,girme demekle bitiyomu yani çok güzel arkdaşlığınız..ben yargılamadım ki..kimse bişey biriktirmiyosa evcilik ounu gibi olur dedim...hey Allahım yaa..arkadaş burda şöyle para biriktiriyoruz şöyle oluyo bu iş diyicek kimse yokmu....felaket ....