- 1 Eylül 2008
- 4.452
- 1
- Konu Sahibi KardelenMasaliM
cnm günaydın nasılsın işlerinde kolaylıklar dilerim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım benim sağol Şeniz sen nasılsın? iş güç koşturup duruyorum. akşama ne yemek yapsam düşünüp duruyorum :) buna sabahtan karar verebildimmi bidaha içim rahat ediyor :dance: çok büyük dert çoookkk sositososito
inş canım benim Şeniz buay niyetliyiz bakalım inş Allah hayırlı bir evlat nasip eder bana ve tüm isteyenlere :Saruboceq:cnm allah sanada nasıp etsin bu güzel duyguyu inşallah cnm.
amın cnm inşallah herşeyin hayırlısı cnm öptüm ben çikiyorum kızım uyumuşke biraz iş yapayım cnm görüşmek üzere by
Fatma ablacım kolay gelsin. Tadilat zordur bilirim Allah yardımcın olsun. İşler bitince bekliyoruz hemen a.s.
Kardelencim geçmiş olsun canım sana da :1hug: işe mi başlayacaksın hayırdır?
Canim isi bulsam hemen baslayacagim ama bulamiyorum.Malum Almanca sorunum var.Cok iyi deyil Almancam.Ama yilmadan ariyorum.Insallah buluurm.
Iyice sessizlestik kimseler ugramaz oldu artik:çok üzgünüm:Nerelerdeyiz!!
selam canlarım...
nasılsınız...ben çok yorgunum.. daha evde en az bir haftalık iş var...yinede her fırsatta sizi okuyorum ve bir şeyler yazmaya çalışıyorum...
kardelenim inş. gönlüne göre bir iş bulursun...kızlar dağılmayın sakın..fırsat buldukca daha çok giip bir şeyler yazın..kopukluk olmasın..
Herkese günaydinn.
Ben hala kosusturmacadayim kizlar.Is ariorm bir yandan bir yandan doktotr doktor dolasiyorum.Diger yandan ev sorunlari....
Siz nasilsiniz?