herkes kendine göre yazmış, küçük göğüslü olanlar küçük severim demiş. küçükle daha rahat hareket edilir, ama kadın biraz göğüslü olur canım. ama tıbbın çareleri tükenmez, küçükler büyütülebilir, sarkıklar dikleştirilebilir. Ama tercih küçük değildir, en makbulü orta boy (belki orta boydan biraz daha büyük) ve dik göğüstür
zevkler ve renkler herkezde farklı oldugu gıbı gogus olcusude gene herkezde farklı zevkdedır...
benım hıc gogsum yoktu ,ozlem cektım yıllarca ve 90 oldum suan..
eşimle ayrıyız ama o herzaman derdi dik ve büyük gögüslü bayanlar yatakta hayalde,kücük gögüslü bayanlarda eş olarak yanımızda dıye..neden dıye sordugumda buyuk goguslu bayanların memelerı yaslandıkca sarkıyor ve bosalıyor ayrıca cocukta olunca hiç olmasa dedırttırır o yuzden dumduz daha ıyı hıc sarkmaz derdı..ama koca memelı hatunlara bakmaktanda kendını alamazdı..siz erkelere bakmayın onlar ne yaptıgı bılmeyen varklılar..buyuk sevıyorsanız buyuk,kucukse kucuk olsun..bu beden bızım,bu zevk gene bizim...
Ben kücük olmasini isterdim.Kizlik dönemlerimde 75 idi ne güzel.Boy kisa olunca gögüsün büyük oldugu dikkat cekiyor.Ben kücültmeyi tercih ederim.Adam gibi ne resim cektireblilyorum.ne güzel bir gömlek giyebiliyorum,ne de sirtimin agrimadigi gün olmuyor.
benim de bir sorum var. meme buyutme ameliyatı ndan sonra evlendiğimizdde daha da buyuk mu olurlar ? ya tipi bozulursa o zaman iyi olmaz iste?çok kuçuk olan gogusler evlendikten sonra ne kadar buyur
?