Kadınların tercihi küçük göğüsler

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
60
Kadınlar son zamanlarda küçük göğüsleri tercih ediyormuş,göğüs ölçüleri 80-85 e kadar inmiş.Tercihin sebeplerinden biride boyun ve sırt ağrılarına maruz kalmalarıymış.Göğüs büyütme ameliyatlarını genelde sanatçılar yaptırıyormuş.
Sizin tercihiniz ne?
Küçük göğüslermi büyükmü?

Kesinlikke Büyük Göğüs Daha Doğrusu Boy ve Kiloya Göre Dolgun Göğüs Olmasını tercih Ederim..

hiç zannetmiyorum. benim standardımşu oldu : desteksiz giyebilecek kadar büyük ve dik olmalı.şu an de aynen öyle çoook mutluyum

o ne yaa dedirtecek büyüklükte olmayan dolgun ve büyük göğüsler her zaman çekicidir

kadınlarla erkekler asla ortak paydada buluşamıyo zati

biri kucuk göös sever ötekisi büyük
yok mu bunun bi ortası

Benimkiler büyük ama pek şikayet etmiyorum artık... :1rolleyes:
Küçük ve erkeksi göğüsler asla istemezdim...
Sinek ısırığı gibi... :tomato:

Heykeltraş bir kaç erkek arkadaşın konuşmasına şahit olmuştum..Kesinlikle ilerde evleneceğimiz kızın göğüsleri küçük ve dik olmalı,büyük göğüsler 5 bilemedin en fazla 10 sene içinde sarkar demişlerdi..Zevkler ve istekler farklı işte....

yok canım küçük istemem, ben biraz küçültmek istiyorum, ama kümküçücük de istemem

10 sene sonra kim öle kim kala kaydirigubbakcemile3

zaten silikonlu göğüsler öyle kendiliğinden büyük olan göğüsler kadar sarkmıyo ki :lepi:

zaten silikonlu göğüsler öyle kendiliğinden büyük olan göğüsler kadar sarkmıyo ki :lepi:

kendiğinden büyük olan göğüsler sarkıyor,yerçekimi diye bir şey var..
silikonlu göğüsleri bilemicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…