Ayy benim annem de öyleymiş çocukluk fotoğraflarında bi de altın sarısı süper bir renk. Şimdi açık kumral olmuş. Nasıl dönüşüyorsa öyle çok ilginçben esasında sarışın değilim mesela. hoş çocukkken sarışındım babaya çekmişim.babam sapsarıymuş çocukken. öyle böyle değil. platiin gibi. papatya derlermiş.:)
sonra saç koyuldu kumral oldu. ama özde baba geni sarışınlık var. döndük sarıya .
Resimli foto mu atsam bilemiyorum rengini tamhemde nasıl. senin saç ne renk dermişim :)
Aslında aşırı dincilik çok iyi birşey ama zamanımızda bize tü kaka olarak gösteriliyor. Din hosgorudur anlayışıdır. Din güzel ahlaktır. Bırak tecavüzü adam öldürmeyi sesini bile yukseltmemektir. Eşini el üstünde tutup ev işlerinde yardım etmek, yapacağın her işi eşinle konuşup istişare etmektir.Dinle alakasi var bana gore. cunku aşırı dincilik de aşırı dinsizlikte iyi degldir. aşırı dinsizlik sapkınlık getirir. ha ateizm baskadir, o tamamen inancsızlıktır. ama Allahım deyip kadın coluk cocuk öldüren dinsizdir. Ve bunun karsisinda hala kendi milletine çemkiren adamın da sucu vardir. Haber izlemiyorsun sen sanirim, faizden falan bizene. Teroristler kol geziyor etrafta, cam kenarinda duran adam bianda ölüp gidiyo, adam hala ne derdinde. Tecavüz eden bana göre dinsizdir. Bastırılmışlık duygusudur. Beyin fonksiyonlarının gerektiği gibi gelişmediginin göstergesidir.
O zaman bi ömür hapis yatıyoruz. Onlar tecavüz edip öldürünce çıkıyorlarbazı erkeklerde kadınları çıkdırtıyo biz gidip tecavüz ediyo öuyuz ?
benim babamda sarısın ,ben esasında sarışın değilim mesela. hoş çocukkken sarışındım babaya çekmişim.babam sapsarıymuş çocukken. öyle böyle değil. platiin gibi. papatya derlermiş.:)
sonra benim saç koyuldu kumral oldu. ama özde baba geni sarışınlık var. döndük sarıya .
Aslında aşırı dincilik çok iyi birşey ama zamanımızda bize tü kaka olarak gösteriliyor. Din hosgorudur anlayışıdır. Din güzel ahlaktır. Bırak tecavüzü adam öldürmeyi sesini bile yukseltmemektir. Eşini el üstünde tutup ev işlerinde yardım etmek, yapacağın her işi eşinle konuşup istişare etmektir.
Ama bugün birileri Allahuekber deyip bomba patlatıp çocukları öldürüyor biz de bunları aşırı dinci olarak nitelendiriyoruz.
Peygamber efendimiz s.a.v orta yolu tutun demiş bize. Hatta o zamanda da yahudiler ya da puta tapanlara muslumanlar bir arada yaşamış. Hiç bir sahabe gidip onlara tecavüz etmemiş ki zaten o dönem bildiğim kadarıyla gayrimuslimler çok çok açık geziyormuş. Ama zamanımızda bi taraf ille de asalım keselim kafasında. Allah sonumuzu hayr etsinMesele bu işte, saptırılma, sapkınlık.
Neden erkek genelevi yokKaç erkek kıyafetinden dolayı laf yiyor?
Kaç erkek gece dışarıda dolaşıyor diye 'aranıyor' damgasına maruz kalıyor?
Kaç erkek göğüs hizası gözüktü ya da kalçası belirgin bir pantolon giydi diye teşhircilikle suçlanıyor?
Kaç erkek 'namus' sözü ile eşleştiriliyor ve bağdaştırılıyor?
Sıfır ihtimal değil mi?
O zaman kimse bana kadının adı var demesin. Kadının bu ülkede adı yok!
Bence erkek genelevinin olmama sebebi erkeklerin zaten yeterince Sevişmeye müsait olmaları. Kadın istedikten sonra gider bulur birini niye para versin kiNeden erkek genelevi yok
Neden hayat erkeği yok.
Kadın nefsiyle ,vücuduyla erkeğinki aynı değil.
Seninki hoşlanma olur,Onlarınki arzulama
Terbiye çocuk yaştan itibaren başlamalı
Bana kalırsa kadının arzusu beğenilmek imtihanı örtünmek, erkeğinki de bakmak imtihanı bakmamak bu kadar basit.Neden erkek genelevi yok
Neden hayat erkeği yok.
Kadın nefsiyle ,vücuduyla erkeğinki aynı değil.
Seninki hoşlanma olur,Onlarınki arzulama
Terbiye çocuk yaştan itibaren başlamalı
Tabii ki haklısın.Ama dediğim gibi fıtratlarımız ayrı.Bizim gibi düşünmelerini ,hissetmelerini bekleyemeyiz.Bana kalırsa kadının arzusu beğenilmek imtihanı örtünmek, erkeğinki de bakmak imtihanı bakmamak bu kadar basit.
Bence erkek genelevinin olmama sebebi erkeklerin zaten yeterince Sevişmeye müsait olmaları. Kadın istedikten sonra gider bulur birini niye para versin ki
bize tü kaka diyemi gösteriyor,işid çoluk çocuk ortasında kafa kesiyor,ezidi kadınlar musluman değil diye sex kölesi,hepsinide kuranı kerime göre yapıyoruz en iyi kuranı biz yorumluyoruz diyor,herkes kendi dinini yaşasın tepeme bir bekçi istememAslında aşırı dincilik çok iyi birşey ama zamanımızda bize tü kaka olarak gösteriliyor. Din hosgorudur anlayışıdır. Din güzel ahlaktır. Bırak tecavüzü adam öldürmeyi sesini bile yukseltmemektir. Eşini el üstünde tutup ev işlerinde yardım etmek, yapacağın her işi eşinle konuşup istişare etmektir.
Ama bugün birileri Allahuekber deyip bomba patlatıp çocukları öldürüyor biz de bunları aşırı dinci olarak nitelendiriyoruz.
Sende aynı şeyi söylüyorsun zaten.Erkeğin nefsiyle ,vücuduyla kadının ki ayrı.Bence erkek genelevinin olmama sebebi erkeklerin zaten yeterince Sevişmeye müsait olmaları. Kadın istedikten sonra gider bulur birini niye para versin ki
çok terbiyeli erkekler var onların nefsi yokmu,yazmıştım terbiyeli bir erkek rahatsız edecek kadar bakmaz bunun için dindar olmasıda gerekmezSende aynı şeyi söylüyorsun zaten.Erkeğin nefsiyle ,vücuduyla kadının ki ayrı.
Sonuç bazında bakarsak aynı şeyi söylüyor gibi görünebiliriz ama değil aslında. Erkekler cinselliği kendi tekelinde görüyorlar, kadınlar da onların malı ve elde etmeliler. Kafa bu. Bu kafayı oluşturan da toplumsal yapı. Çok konuşulan şeyler bunlar tekrar tekrar aynı şeyi söylemenin gereği yok.Sende aynı şeyi söylüyorsun zaten.Erkeğin nefsiyle ,vücuduyla kadının ki ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?