Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir konuya sadık kaldığımız nerde görülmüştürkonu işid e ne zaman gel di ya![]()
Zaten çocuğunu korumak senin görevin. Sen 8 yaşındaki çocuğu erkek ya da kız olsun sokağa tek başına salamazsın. Çocuklar bizimle aynı değil. Kendini koruyamaz. Tehlikeyi hissedemez. Yanına yanaşan yabancının niyetni kestirmez. 8 yaşındaki çocuğun özgürlük kavramı tek başına okula gitmek değildir. Ama benim gece istediğim saatte gezme özgürlüğüne sahip olmanın çareleri var elbet. Durumu normalleştirmemek mesela. Bunu ayıp görmemek mesela.
Sen hiç jigolo diye bise duymadın sanırım, Türkçesi hayat erkeği oluyoNeden erkek genelevi yok
Neden hayat erkeği yok
Tecavüze uğrayan yetişkin insanlar,tehlikeyi hissedip kendilerini koruyabilmiş mi sence ?
Keşke herkesin özgürce yaşadığı ve hiç zarar görmediği bir dünya olsa,ama böyle sapık ruhlu psikopat insanlar var yeryüzünde ne yapalım,böyle bir gerçek var yani.Öyle ha deyincede değişecek bir durum değil.Belki düzenlemelerle azalması yıllar alır.Ama böyle kurban vere vere mi birşeyleri aşacağız ?
Ben bu tahrik durumuna kesinlikle katılmıyorum bak,kadın gece yarısı çıplakta gezse bu hiç bir sapığı haklı çıkarmaz yada hafifletici sebep olamaz.Tecavüzcülere de en ağır cezaların verilmesi taraftarıyım.
Yalnızca ben durum bu iken kendimizi koruyalım diyorum,ortalık psikopat kaynıyorken,ve evet her saatte her yerde her türlü kıyafetle tecavüz edilebiliyor olsa da ihtimalleri azaltmaya çalışalım en azından.
Dediğim gibi kadının önlem alıp bir nevi kısıtlanması sinir bozucu ama olan bize oluyor sonunda.
Güldüğüne göre yoksa sen mi.......Herkes banlamisAma niye anlamadim hihi