- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
ahh okyy ahh bir noktada tıkanıyorsunn.. o noktayı aşamadın gitti..senle aynı fikirde olursam kendimi asarım ben ya:)
benzerlik göremedim asla senle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh okyy ahh bir noktada tıkanıyorsunn.. o noktayı aşamadın gitti..senle aynı fikirde olursam kendimi asarım ben ya:)
benzerlik göremedim asla senle
saçların ne renk...???
ben sarışınım nolacak mesela bir anlatsın bakiim:)Sarışın değilim kakao.
dibi var dibiSarışın değilim kakao.
ben sarışınım nolacak mesela bir anlatsın bakiim:)
dibi var dibi
gidiyom be işim var konuyu sabote ettim ve gittim byssAklınca sarısınsınya anlamıyona getirecek. Kendi zekası tescilli forumda.
Pislik git surdan
Haha süper yakalamışsınız. Ben olsam kızıııl noldu ki diye tepki verebilirdimAklınca sarısınsınya anlamıyona getirecek. Kendi zekası tescilli forumda.
Pislik git surdan
ahada kızılsan cadılıkla suçlanabilirsin. kızıllar orta çağda cadı olarak görülür ve yakılırdı:)Haha süper yakalamışsınız. Ben olsam kızıııl noldu ki diye tepki verebilirdim
yahu şu ortalıkta dolaşan tezi çürüt diyorum çürütmüyorsun. konu kadınların teşhirciliğine gitti diyorum o kadınlar için ne düşünüyorsun diyorum tutup olayı tecavüze getiriyorsun..eee tıkanıyorsun bir yerde kabul et tıkanıyorsun ...öyle bi hale geliyorsunki karşıt görüşlü bir kişi seninle bazı konularda aynı düşündümü telaşlanıyor olamazzz ben bu kişiyle aynı düşünememmm diye taklalar atıyorsun tee buradan hissediyorum o heyecanlarını..niye böylesin hatun sen.. o kadar tanıdığım birine benziyorki bu davranışların..ben sarışınım nolacak mesela bir anlatsın bakiim:)
Ülkede din on planda olsa evli olup zina eden taslanarak olduruldu. Başbakan çıkıp faiz alanların sayısı yüzde bilmem kaç arttı maşallah Allah sayısını arttırsın diyemezdi. Hırsızın eli kesilir ibretlik olurdu. Ülke öyle bir halde ki birileri dinle yönetildiğini düşünüyor ama alakası yok.
kızıl değilim artıkkHaha süper yakalamışsınız. Ben olsam kızıııl noldu ki diye tepki verebilirdim
çünkü konu tecavüz kakao..yahu şu ortalıkta dolaşan tezi çürüt diyorum çürütmüyorsun. konu kadınların teşhirciliğine gitti diyorum o kadınlar için ne düşünüyorsun diyorum tutup olayı tecavüze getiriyorsun..eee tıkanıyorsun bir yerde kabul et tıkanıyorsun ...öyle bi hale geliyorsunki karşıt görüşlü bir kişi seninle bazı konularda aynı düşündümü telaşlanıyor olamazzz ben bu kişiyle aynı düşünememmm diye taklalar atıyorsun tee buradan hissediyorum o heyecanlarını..niye böylesin hatun sen.. o kadar tanıdığım birine benziyorki bu davranışların..
Haha süper yakalamışsınız. Ben olsam kızıııl noldu ki diye tepki verebilirdim
ay nolur bari sen şikayetçilik yapma ya cocuk cocukkkMızıkçılık yapıp Margarikotini çağırayım mı?
çekil lamalif aradan oky ile dalaşmayı özlemişim girme aramıza.şimdi niye sarışın muhabbetine girdiniz yahu ben saçıma röfle yaptıcam sarı sarı olcam
sarışın değilim ama çok kızıyorum bu muhabbete ALLAH cc verdiği aklı saç rengiyle kıyaslamak !!! garip geldi
ne yani RABBİLALEMİN ben bi kısım kullarımı sarı saçlı ve safmı yapayım dedi tövbe haşa...
Haha sonradan olma kızılım ama yine de risk grubundayım yani Koruyun beniahada kızılsan cadılıkla suçlanabilirsin. kızıllar orta çağda cadı olarak görüşür ve yakılırdı:)