- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç ;
Mini etek giyen kedi
Şort giymiş ördek
Kısa elbise giymiş damacana
Dekoltesi açık bi inek görmedim.
Kıyafetle tecavüzü ilişkilendirenler bunları bi açıklasın. Kedi, ördek, inek neden tecavüze uğradı bu ülkede?
demekki kadun kıyafetleri yanına kuyruk da ekleyeceğiz bu durumda.Kuyrukları tahrik etmis olabilir. Yoksa 'adam gibi adamlar' niye tecavüz etsinler?!
demekki kadun kıyafetleri yanına kuyruk da ekleyeceğiz bu durumda.
Damacana için ne eklemek gerekicek acaba![]()
damacana kılıfları var zaten .Damacanaya da bulunur bi kılıf merak etmeyin
damacana kılıfları var zaten .
Dantel gibi .
Onlardan örtülü olmayanlar yani şeffaf olanlar haketmiştir zaten.
Sende ben gibi uğramaynlardansın sanırım aman boşver yazacak çok şey varda anlayacak mantık yok boşa yormayalım kendimizi.Hayır iyi ki kendi işimle gücümle meşgul olmuşum da uzaklaşmışım şu forumdan.
Konuya yorum yapmayacağım, tek bir şey hatırlatıp gideceğim
"Kişi yargıladığını yaşamadan ölmezmiş"
Buyrun, külahım burda ona anlatın, ben kaçtım.
maalesef bu forumda bizzat kadınların tecavüzün hak edilebilir bir şey olduğunu yazması kadar kötü bir şey yokSende ben gibi uğramaynlardansın sanırım aman boşver yazacak çok şey varda anlayacak mantık yok boşa yormayalım kendimizi.
Bende bişey diyeyim KADININ en büyük düşmanı yine kadın ben bunu bilir bunu söylerim Allah herkese akıl fikir versin.
Evet böyle yazanları gördüm dedim ya dün gecede okumadım okumayacağımda.maalesef bu forumda bizzat kadınların tecavüzün hak edilebilir bir şey olduğunu yazması kadar kötü bir şey yok
bunu görenler bu tarz düşünenlerin yetiştirdiği çocuklar
sen ama bazı kadınlar hak ediyoru dedikten sonra oğluna bin kere söyle tecavüz kötü diye inandırıcı mı acaba
Iste bunu diyen kadın olamaz ya. Bu bir kere kadinligin fitratina aykırı. 4 yasindaki kızım evde kendi kendine takiyor takistiriyor saçlarını yapıyor. Hangi erkek icin?
Ben hic "yaa erkekler buna bayilir" diyerek bir sey giydigimi hatırlamıyorum. Ama " kizlar bunu cok begenecek buna bayilacaklar" diyerek giydigim cok sey var.
Iste sen anlayamiyorsun Mervecik bosuna kasma. Normal
aklın yolu bir. . tabiki kadın değil:)
bunu farkettiğimide biliyor kendisi. .o yüzden bana kıl:)
aynen bizde küçükken annelerimizin topuklu ayakkabılarını giyerdik. hatta bir uçuk gri farı vardı. dibini görmüştü sayemde yaş 5 falandı benimde..:)
Çocuklarının yanında" kadın tecavüze uğramış,erkek pisliğin teki ama kadında gece mini etekle dolaşmasaymış"cümlesini kurup sonrada istediğin kadar " oğlum sakın tecavüz etme" de. Çocuğa verdiğin mesaj bazı kadınlar bazı durumlarda tecavüzü hakederler olur.
Yani çocuğa" vereceğin dersler" değil " senin davranış şeklin öğretmen olur.
Çocuğuma " kimseye tecavüz etme " demedim, ama kadın erkek her bireye saygı duyması gerektiğini, kimseye zarar vermemesi gerektiğini öğrettim. İlerde sigaraya başkamayacağını garanti edemem, ama bir kadına tecavüz etmeyeceğini garanti edebilirim. Çünkü ben çocuğuma sadece kendi bedeni üzerinde söz sahibi olabilceğini öğrettim.
"Haketti" kelimesini asla kabul edemem,ve evet kadının istediği saatte istediğini giyme hakkı var, bu da tecavüzcüyü kesinlikle haklı çıkarmaz.
Yalnız şu var,ülke sapık,pedofili kaynıyor malum,bu bir anda tek yasayla değiştirilebilecek bir durum değil.Ben 8 yaşındaki kızımı okula özgürce yalnız gidip gelme hakkı var banane canım onlar düşünsün diyerek yalnız gönderirsem,bu sapıklarla karşılaşma riskini artırmış olurum.Onlar adam olacak diye ben kızımı kurban edemem,riske atamam.Bu anlamda biz kadınların önlem alması ve dikkatli olması gerekiyor maalesef,çünkü olan bize oluyor,sinir bozucu ama gerçek.