• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Ben hiç ;
Mini etek giyen kedi
Şort giymiş ördek
Kısa elbise giymiş damacana
Dekoltesi açık bi inek görmedim.

Kıyafetle tecavüzü ilişkilendirenler bunları bi açıklasın. Kedi, ördek, inek neden tecavüze uğradı bu ülkede?

Kuyrukları tahrik etmis olabilir. Yoksa 'adam gibi adamlar' niye tecavüz etsinler?!

onlarda gözlerini kapatacaklar harama bakmayacak,dilleri tutulacak konuşmayacaklar.
Dinden anlaşılan yalnızca kadının giyimi ve tahrik olmaları mı.
Bu zatlar 9 yaşında kız çocuğundan etkilenen şehvetlenen kişiler.
Canlı ,cansız,kız ,erkek,hayvan onlar için fark etmez yeterki bir "delik" olsun.
Dinimizin başka hiç bir özelliği konuşulmaz.Haram yemekten bahsedilmez,kul hakkından hiç bahsedilmez.Bu zat bana hakaret ederek benim gibi insanların namusuna laf söyleyerek ,fahişe kıyafetli diyerek kul hakkı yemiyor mu.Yok bunlar sayılmaz değil mi ?

B-CuijICAAAYexO.jpg:large

başka bir şey söylememe gerek yok

Aslinda cok ciddi bir konu bu. Oyle bir kadin mini etegi giydi beni tahrik etti olayi degil. Bir erkegin akli zaten yarim calisiyorsa mini etekten cesaret (o nasil cesaret ise!) bulupta o yarim akliyla tecavuzunu de eder, beni tahrik ettigi icin yaptim da der. Sonra, bir kravat takayim da indirim alayim da der. Hadi bir de mini etek indirimi verelim bir de promosyon, bir de aferin oglum diye gonderelim.

Neler neler okuduk , ne kopekler, ne ordekler, ne esekler, ne bebekler .... Erkeklerin ahlaksizligina kilif bulmaya calismayalim ve bu yapilanlari normallestirmeyelim. Toplum olarak bir yere surukleniyoruz ama iyi bir yere suruklenmedigimiz kesin.

Hayır iyi ki kendi işimle gücümle meşgul olmuşum da uzaklaşmışım şu forumdan.
Konuya yorum yapmayacağım, tek bir şey hatırlatıp gideceğim
"Kişi yargıladığını yaşamadan ölmezmiş"
Buyrun, külahım burda ona anlatın, ben kaçtım.
Sende ben gibi uğramaynlardansın sanırım aman boşver yazacak çok şey varda anlayacak mantık yok boşa yormayalım kendimizi.
Bende bişey diyeyim KADININ en büyük düşmanı yine kadın ben bunu bilir bunu söylerim Allah herkese akıl fikir versin.

Sende ben gibi uğramaynlardansın sanırım aman boşver yazacak çok şey varda anlayacak mantık yok boşa yormayalım kendimizi.
Bende bişey diyeyim KADININ en büyük düşmanı yine kadın ben bunu bilir bunu söylerim Allah herkese akıl fikir versin.
maalesef bu forumda bizzat kadınların tecavüzün hak edilebilir bir şey olduğunu yazması kadar kötü bir şey yok
bunu görenler bu tarz düşünenlerin yetiştirdiği çocuklar
sen ama bazı kadınlar hak ediyoru dedikten sonra oğluna bin kere söyle tecavüz kötü diye inandırıcı mı acaba

maalesef bu forumda bizzat kadınların tecavüzün hak edilebilir bir şey olduğunu yazması kadar kötü bir şey yok
bunu görenler bu tarz düşünenlerin yetiştirdiği çocuklar
sen ama bazı kadınlar hak ediyoru dedikten sonra oğluna bin kere söyle tecavüz kötü diye inandırıcı mı acaba
Evet böyle yazanları gördüm dedim ya dün gecede okumadım okumayacağımda.
Kız evlatta bizim erkek de bizim kızım nasıl tecavüze uğramasın istiyorsam oğlum da etmesin yapmasın.
Ha var benim aslan oğlum yapar yapar diye pohpohlarsan o zaman otur bir düşün derim.
Ama ben cidden üzülüyorum böyle düşünenlere ve yazık diyorum.

@bebem-1221 yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım. Hiç yakıştıramadım hiç beklemezdim senden böyle bişeyi.

Herkes kendinden sorumludur, adam gibi adamın! benim giyim kuşamımdan etkilenip günaha girmesi benim problemim değil. Onun kendine hakim olmasını ben sağlayamam. İsteyen istediği şekilde tahrik olabilir, şehvet duyabilir bana isteğim dışında dokunmadığı müddetçe. O kendi sorumluluğu, kendi günahıdır. Hesabını da kendi verecek, ben değil...

Hortlatalım.

Iste bunu diyen kadın olamaz ya. Bu bir kere kadinligin fitratina aykırı. 4 yasindaki kızım evde kendi kendine takiyor takistiriyor saçlarını yapıyor. Hangi erkek icin?

Ben hic "yaa erkekler buna bayilir" diyerek bir sey giydigimi hatırlamıyorum. Ama " kizlar bunu cok begenecek buna bayilacaklar" diyerek giydigim cok sey var.

Iste sen anlayamiyorsun Mervecik bosuna kasma. Normal

Bu yazdıkların ''bir dindar asla chp ye oy vermez'' demek gibi. Sherlock Holmes olmak için kasmayalım lütfen.

Ona bakarsan Afrika kabilelerinde erkek çocuklar süslenip püsleniyor, o zaman erkeklerin de mi fıtratında var ?:D Begenilmek herkesin içinde var, hem doguştan gelen bir şey, hem de toplumsal bir mesele. Ama açık ve net, kız çocukları etraflarını örnek alırlar, TV de gördükelrini, annelerini... vs. Aynen Afrika'daki erkek çocukları gibi. O yüzden bi kadın böyle konuşamaz falan filan... boş bunlar.

Ama hadi sen neyse, eşitlik, feminizm gibi saçmalıklarla alakan yok sanırım. Peki bu nedir;

aklın yolu bir. . tabiki kadın değil:)
bunu farkettiğimide biliyor kendisi. .o yüzden bana kıl:)
aynen bizde küçükken annelerimizin topuklu ayakkabılarını giyerdik. hatta bir uçuk gri farı vardı. dibini görmüştü sayemde yaş 5 falandı benimde..:)

Ya okypete, sen feminist degil misin, eşitlikçi deigl misin? Senin bu yadıgını femniistler görse seni taşlarlar. Feministlere göre, eşitlikçilere göre ne erkek ne kadın, begenilme duygusu, onaylanma duygusu taşımaz. Onlara göre bu gibi şeyler erkek egemen toplumun dayatması ve rol model olmasından ötürüdür... Topuklu giyme istegi anneden görülüp de yapılan bir şeydir onlara göre. Biyolojik özellikleri reddeder feministler. hiiiç.... Bu ne biçim bir feminist olmaktır ya? Sonra da feministler feminizmi bilmezler deyince ben suçlu oluyorum :D

Ayrıca sana kıl degilim. Ha bazıları bana kıldır, o ayrı... O da çok umrumda degil zaten.

Çocuklarının yanında" kadın tecavüze uğramış,erkek pisliğin teki ama kadında gece mini etekle dolaşmasaymış"cümlesini kurup sonrada istediğin kadar " oğlum sakın tecavüz etme" de. Çocuğa verdiğin mesaj bazı kadınlar bazı durumlarda tecavüzü hakederler olur.
Yani çocuğa" vereceğin dersler" değil " senin davranış şeklin öğretmen olur.
Çocuğuma " kimseye tecavüz etme " demedim, ama kadın erkek her bireye saygı duyması gerektiğini, kimseye zarar vermemesi gerektiğini öğrettim. İlerde sigaraya başkamayacağını garanti edemem, ama bir kadına tecavüz etmeyeceğini garanti edebilirim. Çünkü ben çocuğuma sadece kendi bedeni üzerinde söz sahibi olabilceğini öğrettim.

Olmadı parkon. Hiç olmadı hem de. Senin yaptıgının binlerce yıldır yapılandan hiçbir farkı yok aslında. Bunca zamandır zaten anneler çocuklarını hep böyle yetiştirdiler. ''saygılı ol...vs'' Kimse demedi git de ''döv, öldür... vs'' diye. Onlardan farklı bir şey yapmış degilsin yani. Dolayısıyla da oglun varsa tecavüzcü olmayacagını asla garanti edemezsin.

Asıl meseleyi bilmiyorsunuz maalesef.

"Haketti" kelimesini asla kabul edemem,ve evet kadının istediği saatte istediğini giyme hakkı var, bu da tecavüzcüyü kesinlikle haklı çıkarmaz.
Yalnız şu var,ülke sapık,pedofili kaynıyor malum,bu bir anda tek yasayla değiştirilebilecek bir durum değil.Ben 8 yaşındaki kızımı okula özgürce yalnız gidip gelme hakkı var banane canım onlar düşünsün diyerek yalnız gönderirsem,bu sapıklarla karşılaşma riskini artırmış olurum.Onlar adam olacak diye ben kızımı kurban edemem,riske atamam.Bu anlamda biz kadınların önlem alması ve dikkatli olması gerekiyor maalesef,çünkü olan bize oluyor,sinir bozucu ama gerçek.

Al aklı başında bir yorum işte.

Dünyanın her yerinde katili var, tecavüzcüsü var, psikopatı var.... Karşıdan kaşıya geçerken yeşil yanıyorsa bile sagına soluna bakar insan çünkü herkes kendi canından en önce kendisi sorumludur. Belli mi olur biri süratle gelir ezer, digeri sarhoştur ezer, digeri morondur ezer, digeri psikopattır ezer.... O saatten sonra ''bana sagıma soluma bakmayı ögretme, sürücüleri egitin'' desen ne yazar? Böyle saçma bir şey olabilir mi ya? İnsanların sorumluluk duygusunu mahvediyorlar resmen. Sonra da biz normalleştiriyor oluyoruz. Bu tipler ya sorumlulukları aşırı derecede almaya kalkar ya da aşırı derecede paranoya aşılar. Garipler cidden de.

Back