Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Haha sonradan olma kızılım ama yine de risk grubundayım yani Koruyun beni
ben kızıl saçı çok severim ve sürekli kullanırım
ancaj röfle yaptıracağım için çikolata kahveye boyattı arkadaşım kuaförler sevmezmiş kızıl saçı öyle dedi :)

Şimdiye kadar hiç kibleme yapmadım,çağırmadım ,yemeğimi yiyip geliyorum,kavga etmeyin uslu durun tamam mı?
yok yok kibleme sakınnnn. zaten çıkmam lazım işlerim var. geldiğimde ruh olmayayım. kazen bu ara bayağı bir banlıyor. mune yok. takır takır yolluyor adam diyeyim de ben:)

yok yok kibleme sakınnnn. zaten çıkmam lazım işlerim var. geldiğimde ruh olmayayım. kazen bu ara bayağı bir banlıyor. mune yok. takır takır yolluyor adam diyeyim de ben:)
kıblemek neymiş çocukmuyuz beyaa .. bende şahidim patron hiç acımıyor ahh munemm merhametli müdürüm çabuk gel ve sar şefkatli kollarına bizi..

ben kızıl saçı çok severim ve sürekli kullanırım
ancaj röfle yaptıracağım için çikolata kahveye boyattı arkadaşım kuaförler sevmezmiş kızıl saçı öyle dedi :)
Sevmezler çünkü sürekli akar, üstüne boya tutmaz.

Ben boya ile yapmadım. Altta karamel gibi bir renk vardı onun üstüne farlı bir kına ve milyar tane yağ taş karışımıyla doğal bi işlem yaptırdım. Hem az zarar görüyor hem de rengi güzel

nasıl yani bak merak ettim şimdi rengini..

ben esasında sarışın değilim mesela. hoş çocukkken sarışındım babaya çekmişim.babam sapsarıymuş çocukken. öyle böyle değil. platiin gibi. papatya derlermiş.:)
sonra benim saç koyuldu kumral oldu. ama özde baba geni sarışınlık var. döndük sarıya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…