• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

1. Agri Dagi Efsanesi - Yasar Kemal
2. Dogan Bey - Ragip Karadayi
Vesiletü'n Necat (Mevlid-i Şerif)' in nasil yazildigini anlatan bir kitap. Cok begendim. Etkilendim. Zaten bu konulardan cok cabuk etkilenen biriyim. Bayildim kisacasi:KK48: Olay örgüsünde eksiklikler vardi ama cok da takilmadim, hayret.

Kitap_asigi: 2:KK200:

1.Körlük- Jose Saramago: Bu kadar beklettiğime pişman oldum. Mükemmel bir kitap. Mutlaka okuyun derim.

Lavin-1
Aynı yazarın bir de Görmek kitabı var ya Lavincim, bu 2 kitap birbirini tamamlıyor mu acaba?
Uzun zamandır ikisi de edinmek ve okumak istediğim kitaplar.
Öyle çok okumak istediğim kitap var ki nasıl olacak hiç bilmiyorum.
loisir20.gif

Tavsiye için teşekkürler. :KK68:

1. Dr.Alan Greeene -Sağlıklı Bebek Yetiştirme Rehberi
  2. Ayfer Tunç -Yeşil Peri Gecesi
  3. Ayşe Öner -Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım : çok ama çok beğendim. Şimdiye de okuduğum kitaplar arasında en faydalı bilgileri aldığım kitap oldu.. Görsel olarak da anlatımı harika. Bebeğin alt değişiminden ,banyosuna dek ayrıntılı resimlerle anlatmış mesela çok hoşuma gitti.
DonukPudra..............3

Iyi geceler herkese:KK54:

1. Agri Dagi Efsanesi - Yasar Kemal
2. Dogan Bey - Ragip Karadayi
3. Insan Isterse / Azmin Zaferi Oykuleri - Mümin Sekman
Bu kitaba daha cok hikaye kitabi gozuyle bakmistim ben. Hic kitabin icine bakmamistim okumaya baslamadan once. Yazar kisisel gelisim kitaplari yaziyor, biliyordum ama beklentim farkliydi iste. :110:Cok fazla anlatim bozuklugu vardi ayrica o_O

Kitap_asigi: 3

kızcelerrr..

buaralar okuyamaz oldum aneeeem zamanım iyice bereketsizleşti hiç bişeye yetemiyorum maalesef..
ama bugün yeni bir hayata merhaba dedim..

değişime devaaaö :))

kızcelerrr..

buaralar okuyamaz oldum aneeeem zamanım iyice bereketsizleşti hiç bişeye yetemiyorum maalesef..
ama bugün yeni bir hayata merhaba dedim..

değişime devaaaö :))
Sıkma canını kayacanscım keyifli yoğunluk günlerin sanırım. Yeni hayatın hayırlı olsun.
Gün gelir okuyamadıklarının acısını çıkarırsın. :KK19:

Insaallahh kuzmmm

Sn naparsi nnn
Ben de belli bir rutin içinde devam ediyorum işte.
Kitapla buluşabildiğim zamanlar rutin dışına çıktığımı hissediyorum.
Her kitap ayrı dünya sunuyor.
Bizim ve sevdiklerimizin beden ve ruh sağlıkları yerindeyse eğer, daha ne olsun
Şükürler olsun diyerek mutlulukla yol alıyoruz alabildiğimiz kadar.
Sağlık, huzur dolu günler diliyorum.
2014b66.gif

Back