Kadınların Kitap Mekanı

nisan ayı

1)tek şişman beyniniz - kilo vermeyi konusunda motivasyonu yükseltici bir kitap.herşeyin beyinde bittiğini vurguluyor.

2) ejderin aşkı - 2. kez okuyuşum.ilk 2 kitabı okumuştum.serinin devamını okumadıgım için şimdi tüm seriyi tamamlamak için mecburen baştan başladm hızlı akıcı biraz fazla sex içerse de güzel seri

3) ejderin arzusu-bu kitaplar su gibi akıp geçiyor.2. kitapta tamam seriyi tamamlamaya 2 kitap kaldı

4) ejderin tutkusu-3 de tamamdır.son kitap artık mayısa biter

1- Faust - Johann Wolfgang Von Goethe
2- Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck
3- Yağmurcuk Kuşu/Kimsecik 1 - Yaşar Kemal
4- Kardak Kayalıkları - İlhan Vural

5- Ermiş - Halil Cibran
Çarpıcı öğretiler içeriyor. Bir kez okunup rafa kaldırılacak eserlerden değil.
Zaman zaman buğusunu hissetmek isteyeceğimiz başucu kitabı.

Kulitta . . 5

Mayıs:
1. Paula Hawkins- Trendeki Kız
Eskiden ayda en az 5-6 kitap okurken artık 1 kitap anca bitebiliyor ve benim daha da almak istediğim kitaplar var :)

Pembelii: 1

1.sisters kardeşler-patrick dewıtt: western tarzı, ironik usluba sahip hoş bir kitaptı.

lavin-1

1- Geber Anne - Sezgin Kaymaz
Parapsikoloji, gizem ilgi alanım olmadığı ve beğendiğimi söyleyemeyeceğim halde
kitap ilginç bir şekilde kendini okutuyor. Türden hoşlananlar okuyabilir.

kulitta . . 1

dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum
mayıs ayında fazla kitap okuyamayacağım çünkü haziranda önemli bir sınavım var derslere ağırlık vereceğim sınavdan sonra daha iyi performansla devam edeceğim

Herkese iyi okumalar bende grubunuza katılabilir miyim kuralları var mıdır grubun ? Eskisi gibi okuyamıyorum tekrar kazanmak istiyorum bu alışkanlığımı kitapları çok seviyorum.

Herkese iyi okumalar bende grubunuza katılabilir miyim kuralları var mıdır grubun ? Eskisi gibi okuyamıyorum tekrar kazanmak istiyorum bu alışkanlığımı kitapları çok seviyorum.
Katılımın bizi sevindirir TheBeyin.
Hoş geldin sefalar getirdin.
Topiğimizin kuralları aşağıda açıklamaya çalıştığım gibidir.
Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin ve kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına TheBeyin . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum.

Çok teşekkür ederim açıklama için :)Şu an okumakta olduğum bir kitabım var umudum ay sonu olmadan bitirebilmek. O zaman hosgeldim aranıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…