• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Mayıs:
1. Paula Hawkins- Trendeki Kız
Eskiden ayda en az 5-6 kitap okurken artık 1 kitap anca bitebiliyor ve benim daha da almak istediğim kitaplar var :)
2. Andy Weir- Marslı. Son zamanlarda okuduğum en güzel kitaplardandı bence. Çok sürükleyici ve etkileyiciydi. Beğendim gerçekten:)

Pembelii: 2

1- Kamber Akbalık - Kutsal Wc / Diyarbakir 5 Nolu Zindani

Devrimci onder Ibrahim Kaypakkaya'nin iskencede can verisinin 7 yil sonrasi... Hala devam eden insanlik disi iskenceler, olumler... Eli kanli bir devlet. Okurken hala "yok artik bu da abarti" dedigim ama gercekten daha gercek bir kitap.

NancyFr : 1

Ben de bir kitap kurdu olarak aranıza katılmak istiyorum
İstemek aramızda olman için gayet de yeterli. :KK19:
Hoşgeldin sefalar getirdin elysion. :KK9:
Keyifli okumalar dilerim.
book_reading.gif

O halde Mayıs ayı raporum gelsin :KK73:

1) J.D. Salinger- Çavdar Tarlasında Çocuklar

Ergenlik yıllarını hatırlatan, sorgulatan bir kitap

2) Paula Hawkins- Trendeki Kız

Bir solukta okudum, normalde gerilim kokan kitapları pek sevmem ama bu kitabı elimden bırakamadım.

3) Walter Mosley- Mavi Elbiseli Şeytan

Tek solukta biten bir kitap daha. Farklı bir anlatım, sıcak.

Elysion 3

Şimdilik :KK48:

Selam arkadaşlar,
Hepinize bol kitaplı günler dilerim.
Bir süredir paylaşım yapamadım kusuruma bakmayın, okuyamadım çünkü.
Mayıs ayı
1-Satışın Efendileri- ivan R.Misner& Don Morgan
Kitap dünyaca ünlü satışçılardan müthiş tiyolar ve gerçek olaylar ile ilgili bilgiler veriyor. Saglam stratejiler barındıriyor.
2- Annemi Bir Kez Daha Gorebilsem-Zana Munsen
Kitapta babaları tarafından memleketleri Yemen'e tatil amaçlı gönderilen ama aslında orada bir aileye satılmış olan iki kız kardeşin , ozellikle Zana'nın İngiltereye geri dönme mücadelesi anlatılıyor, öyleki Zana oğlunu geride bırakıp dönüyor İngiltereye.
Anlatım biraz yüzeysel geldi bana açıkçası, yaşananlar çok daha derindi. Yinede tavsiye ederim, bir çırpıda okunacak bir kitap anlatima rağmen, sonunu merak ediyorsunuz çünkü.
ellanazz-2

Kocan Kadar Konuş Diriliş \Şebnem Burcuoğlu
Bahse Varmısın \ Vefa Enver
Kişisel Gerilim \İdil Hazan Kohen
Kemikler Şehri \ Cassandra Clare

melikeeee ...4

Herkese iyi okumalar bende grubunuza katılabilir miyim kuralları var mıdır grubun ? Eskisi gibi okuyamıyorum tekrar kazanmak istiyorum bu alışkanlığımı kitapları çok seviyorum.

Ben de bir kitap kurdu olarak aranıza katılmak istiyorum

merhaba :21: aramıza hoşgeldiniz :KK68: keyifli okumalar dilerim :KK68:

1- Kamber Akbalık - Kutsal Wc / Diyarbakir 5 Nolu Zindani

Devrimci onder Ibrahim Kaypakkaya'nin iskencede can verisinin 7 yil sonrasi... Hala devam eden insanlik disi iskenceler, olumler... Eli kanli bir devlet. Okurken hala "yok artik bu da abarti" dedigim ama gercekten daha gercek bir kitap.

NancyFr : 1

merhaba

NancyFrancis misin sen yoksa başka biri mi?listede adını göremeyip bide NancyFrancis benzetince kitabını ekleyemedim :KK22:

mayıs ayı

ejderin büyüsü

kitabın sonundan serinin devamı gelecekmiş gibi geldi.su an yayınlanan son kitabı.seriyi hızlı okudum fakat bu kitabın başı biraz sıkıcıydı.zor ilerledim

PrensesPeri:1

Kocan Kadar Konuş Diriliş \Şebnem Burcuoğlu
Bahse Varmısın \ Vefa Enver
Kişisel Gerilim \İdil Hazan Kohen
Kemikler Şehri \ Cassandra Clare
Küller Şehri \ Cassandra Clare

melikeeee ...5

Back