- 12 Aralık 2013
- 841
- 1.562
- 158
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.681
Çok teşekkür ederim.Amin inşallahBende seni tebrik ederim yeni farkına vardım hamileliğinin. Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
Oy oy oy! Topiğimizin yeni bebeği mi geliyoor İnşallah.Okuyan herkesi tebrik ederim ama okunan kitap sayısı gitgide düşüyor.
Kendi performansımı da hiç beğenmedim. Ama gebeliğimden dolayı şu aralar işten gidip uyku halindeyim inşallah 1 aya daha iyi toparlanacağım.
Bol okumalı bir ay olsun.
Sen de hamilesiiin Elfmet...Yine geç kaldım yazmaya ;(Mart ayı okumalarım
1- çi ____ Azra Kohen
2-aşkın gözyaşları 2____ Sinan Yağmur
3- bilinmeyen kadının mektubu ___ stefan zwing
4-Aşk ___ Elif Şafak
Bu ayda az kitap okudum. Hamilelik çok uyku ve yorgunluk hissi verdiğinden okuyamadım
Elfmet -----4
evet yeni kitap yurdu yoldaOy oy oy! Topiğimizin yeni bebeği mi geliyoor İnşallah.
Çizelgeni fark etmemişim. Hayırlı uğurlu olsun canım.
Sağlıkla evladına kavuşmanı diliyorum yüce Rabbimden.
Çok teşekkür ederim kulitta aminnnSen de hamilesiiin Elfmet...
Yaşasııın yeni kitap kurtları geliyooo!
Allah sağlıkla kavuştursun evladına.
Hayırlı uğurlu olsun İnşallah.
Okuyan herkesi tebrik ederim ama okunan kitap sayısı gitgide düşüyor.
Kendi performansımı da hiç beğenmedim. Ama gebeliğimden dolayı şu aralar işten gidip uyku halindeyim inşallah 1 aya daha iyi toparlanacağım.
Bol okumalı bir ay olsun.
ayys çok sevindim kızlar sizlereYine geç kaldım yazmaya ;(Mart ayı okumalarım
1- çi ____ Azra Kohen
2-aşkın gözyaşları 2____ Sinan Yağmur
3- bilinmeyen kadının mektubu ___ stefan zwing
4-Aşk ___ Elif Şafak
Bu ayda az kitap okudum. Hamilelik çok uyku ve yorgunluk hissi verdiğinden okuyamadım
Elfmet -----4
selamuzun zamandır giremiyordum sınavlardan dolayı buraya da hiç uğrayamadım boş durmadım tabi kitap okumaya devam ettim.
şimdi elimde iki tane kitap var sabahattin ali içimizdeki şeytan bir de kafka mileneya mektuplar.
inşallah bu ay fazla kitap bitiririm
kızlarında itirazı olmazsa liste ve dereceleri güncelleyeceğimliste için ayınbirini bekliyorum gelen yazan olur diye ama senin gecikme sebebin bebiş olunca güncellemeliyiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?