- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.561
Filmini izlemiştim canım. Bu sebeple erteledim okumayı sanırım.sol ayağımın filmi de var izlemek istersen. mehmet kim acaba :)))))
ıtabın sonunda seni süprız bekliyor o zaman:)Dün Christy Brown-Sol Ayağım'ı bitirdim.
Kitap hakkındaki gorüşüm; bu kadar acıtasyon yapmadan ve gerçek anlatılabilirdi engelli birinin hayatı ve mücadelesi. Çok sevdim, daha önce neden okumadım diye düşündüm. Sol Ayağım 2 yide en kısa zamanda alıp okuyacağım.
Bugün Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi'ne başladım 70.sayfadayım çok iyi gidiyor meraklandırdı beni Mehmet kimdir? Neden adi bu kadar geciyor ama hakkında bilgi verilmiyor. Bakalım okuyup öğreneceğim.
Şubat ayı
ellanazz :4
Şimdilik
ben tercıhımı tess gerritsın çırak tan yana kullanıyorum ama cerrahı okumadıysan okuma bunuda.devamı nıtelıgınde.Eki Görüntüle 1424365 Elimdeki bitince hangisini okuyayım arkadaşlar? Tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
Okunacak kitaplarım bunlar hâlihazırda.
Peki teşekkür ederim. Okumadim henuz onuda alayim o halde zaten listemdeydi.ben tercıhımı tess gerritsın çırak tan yana kullanıyorum ama cerrahı okumadıysan okuma bunuda.devamı nıtelıgınde.
cerrah çok güzel bir gerilim kıtabıdır.:) ve serinin ilk kıtabı.Peki teşekkür ederim. Okumadim henuz onuda alayim o halde zaten listemdeydi.
Tess Gerritsen seriyi tamamliyorum zaten 4 tane eksiğim var şu an. Çerrah'ta listemdeydi zaten. Teşekkürler.cerrah çok güzel bir gerilim kıtabıdır.:) ve serinin ilk kıtabı.
:) sonund bi nebze şaşırabilirsin :)Filmini izlemiştim canım. Bu sebeple erteledim okumayı sanırım.
Mehmet Ahmet'in kardeşi ama şimdilik bu kadarını biliyorum
Aslında Ahmet'in gercekte Mehmet olduğunu ,hayal ürünü olabileceğini yada 2.kisilik gibi birşey olabilme ihtimalini düşünmüyorum dersem yalan olur.:) sonund bi nebze şaşırabilirsin :)
Dün Christy Brown-Sol Ayağım'ı bitirdim.
Kitap hakkındaki gorüşüm; bu kadar acıtasyon yapmadan ve gerçek anlatılabilirdi engelli birinin hayatı ve mücadelesi. Çok sevdim, daha önce neden okumadım diye düşündüm. Sol Ayağım 2 yide en kısa zamanda alıp okuyacağım.
Bugün Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi'ne başladım 70.sayfadayım çok iyi gidiyor meraklandırdı beni Mehmet kimdir? Neden adi bu kadar geciyor ama hakkında bilgi verilmiyor. Bakalım okuyup öğreneceğim.
Şubat ayı
ellanazz :4
Şimdilik
Aslında Ahmet'in gercekte Mehmet olduğunu ,hayal ürünü olabileceğini yada 2.kisilik gibi birşey olabilme ihtimalini düşünmüyorum dersem yalan olur.
Okuyup göreceğim artık.
Kesinlikle okumalısın. Kitabın en güzel yanı mucadele ve başarıya yoğunlasmış olması, kendine aciyan bir karakter yok orada. Çok etkileyiciydi.solayagım hakkındaki yorumun kitaba ilgimi çekti teşekkürler okunacaklar listeme aldım
mehmetin kim ?kitap okumanın en güzel yanıda o değil mi zaten.o heyecan merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?