- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.481
MErhaba bende aranıza katılabilirmiyim :)
Iyi geceler kızlar yazdıklarını zi okuyorum hep çok faydalı bi topikbende size katilmak istiyorum yaşadığım şehirde yeni bi kütüphane açılmış gittim hemen üye oldum ilk kitabım ince memed elimde bi listem var okumam gereken ilk yuz kitap koydum adını gerçi benim kitapligim var ama bu kitaplar in hepsi yok bende kütüphane den temin edip okucam neyse ben kitabima basliyim görüşürüz hanımlar
merhaba kızlarhoşgeldiniz aramıza keyifli okumalar dilerim
hoşbuldukBen buraya bildirim yapmadım konu güncel değil sandım çok az yazan oldugu için.. Asıl ocak ayı kitap sayım ;
1-Aynı yıldızın altında
2-Abim deniz
3-Gündüz sefası
4-Gece yolu
5-Eğer yaşarsam
6-Papatya falı hep ayrılık diyor (şiir)
2015 Ocak-6
Devam eden kitap : Grinin elli tonu sanırım yarıda bırakıcam
canımcım bizim konumuzda paylaşım zorunlulugu yok.üyeler sürekli takiptedir.konu sürekli günceldir aslında.kişi kitap yorumlarını okur.isterse yorum bırakır.kitabı bitince yazar.bende listesini belli aralıklarla tutar eklerim.her ayın sonunda toplam okunan listeyi eklerim.ekimde de yıllık listelerimizi yaparım.konunun ilk mesajında görebilirsin
tesk ederım canım. kk dan bır arkadasın hedıyesi:)güzel kitap.
canımcım bizim konumuzda paylaşım zorunlulugu yok.üyeler sürekli takiptedir.konu sürekli günceldir aslında.kişi kitap yorumlarını okur.isterse yorum bırakır.kitabı bitince yazar.bende listesini belli aralıklarla tutar eklerim.her ayın sonunda toplam okunan listeyi eklerim.ekimde de yıllık listelerimizi yaparım.konunun ilk mesajında görebilirsin
kızlar adı aylin bitti :) Sırada zelişin gönderdigi moskof cariye hürrem var oldukça kalın bir kitap 824 sayfabakalım ne zamana biter. :)
kızlar adı aylin bitti :) Sırada zelişin gönderdigi moskof cariye hürrem var oldukça kalın bir kitap 824 sayfabakalım ne zamana biter. :)
elfmet'e katılıyorum ATALANTE. Hürrem buz üstünde kayar gibi ilerleyen bir kitap.Kalın ama akıcı bir kitap. Bazen 200 sayfalık bir kitabı 6 günde bitiremiyorsun. bu kitabı bir bakmıssın 4 günde bitirmişsin :))
keyifli okumalar.
mesela sen benim Tomris'im ol. ben senin Turgut'un, Cemal'in, Edip'in... bir şiir gelsin hiç gitmesin sonra. sen bir gül kocaman, hiç solmasın dudaklarında kalsın. çay da demleriz. ben demli severim ama kafiyesiz de yapamam bilirsin, açık olsun, seni mi kıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?