- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.381
benim de missss kokulularım geldi...
hepsini tek tek acıp kokladım
hafta sonuna cok güzel başlayacagım inşallah.
Tübitak Yayınlarının kitabını merak ettim, hangisi?
Hoş geldin LAydLiNe.Bana çok uzak gelen bir aradan sonra nihayet buradayım. Yeni yılın yeni ayın ve uzun zamanın ilk kitabını bitirdim.
Ocak Ayı
1- Mine Sota - Siz Adamı Ölmekten Güldürürsünüz
Çok özlemiştim sizi.
İmzna bittimEki Görüntüle 1362512 Eki Görüntüle 1362513 Eki Görüntüle 1362514 Merhaba bugün çok güzel karlı bir gün. Kitabımın ve manzaramın resmini yüklemek istedim. Kitap pancarların bir kaç kişinin camından içeri atılmasıyla başlıyor. İç içe hikayelerden oluşuyor. Kudra ve Alobar var ölümsüzlüğü arayan, muzip tanrı Pan var. Bir de günümüz parfümünde çığır açmak isteyen insanlar. Bütün hikayeyi ise pancar bağlıyor. Sonunu merakla bekliyor ve @Sephoraa 'ya selam ediyorum.
SevgiliPrensesPeri ben nickimi değiştirdim. Kırmızı balık kaç yerine La Lune yazabilir misin?
Cennetten bir köşe, oldukça huzurlu bir ortam.Eki Görüntüle 1362512 Eki Görüntüle 1362513 Eki Görüntüle 1362514 Merhaba bugün çok güzel karlı bir gün. Kitabımın ve manzaramın resmini yüklemek istedim. Kitap pancarların bir kaç kişinin camından içeri atılmasıyla başlıyor. İç içe hikayelerden oluşuyor. Kudra ve Alobar var ölümsüzlüğü arayan, muzip tanrı Pan var. Bir de günümüz parfümünde çığır açmak isteyen insanlar. Bütün hikayeyi ise pancar bağlıyor. Sonunu merakla bekliyor ve @Sephoraa 'ya selam ediyorum.
SevgiliPrensesPeri ben nickimi değiştirdim. Kırmızı balık kaç yerine La Lune yazabilir misin?
Soğuğun memleketinde, Erzurumdayım.Cennetten bir köşe, oldukça huzurlu bir ortam.
Keyfin bol olsun La Lune.
Hangi ildesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?