- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.001
öyleyse aramıza hoşgeldinkonunun fikir babası maip.sağolsun bizi bu güzellikte buluşturdu her zaman bekleriz..güzel paylaşımlar dilerim
Selamlarrr. Yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum. Diğer arkadaşlarımada kucak dolusu sevgiler :) Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dimi ?
Benim keyfim yerinde çünkü bugun tam 5 tane kitap aldımAma hemen okuyamayacağım çünkü yapmam gereken işlerim var, ve elimdekide bitmedi henüz.
Selamlarrr. Yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum. Diğer arkadaşlarımada kucak dolusu sevgiler :) Umarım herkesin keyfi yerindedir. Dimi ?
Benim keyfim yerinde çünkü bugun tam 5 tane kitap aldımAma hemen okuyamayacağım çünkü yapmam gereken işlerim var, ve elimdekide bitmedi henüz.
J.D. Nasio- Aşk Acısı
Aşk acısını psikolojik olarak anlatan bir kitap, fena değildi.
neenone:12
hızına yetişemiyorummaşallah maşallah canım [/QUOT
Elimde bitmeyi bekleyen yaklaşık 150 kitap var.Sınavlar henüz başlamamışken bol bol okumak güzel oluyor.Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?