- 22 Mart 2008
- 1.914
- 218
- 373
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
ya kızlar ben bu ara hiç okuyamıyorum elimde sinan yağmur aşkın gözyaşları var, ama önce kızımın ikinci yaşgününü kutladımardından ne yazıkki acı bir kayıp yaşadım anneannemi kaybettim
ya kızlar ben bu ara hiç okuyamıyorum elimde sinan yağmur aşkın gözyaşları var, ama önce kızımın ikinci yaşgününü kutladımardından ne yazıkki acı bir kayıp yaşadım anneannemi kaybettim
başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin.
canım saolasın dostlar saolsun
Merhaba topik çok güzel olmuş elinize sağlık. Ben bu ay iki kitap bitirdim ilki İskender Pala kitab-ı aşk ikincisi uçurtma avcısı ,uçurtma avcısını okumayan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel bir dostluk hikayesi.
günaydın kızlar
merhaba canım.senide listemize eklememizi istermisin?
merhaba prensesperi elbette isterim teşekkürler.Ben ev hanımıyım, evimin yakınında kitapçı yok işten güçten fırsat bulup çıkabildiğim zamanlar kitap alıp okumayı çok seviyorum.Okuyabildiğim zamanlarda sizinle paylaşmaya devam ederim. Elinize sağlık güzel bir konu açmışsınız.Şİmdi daha bir heveslendim kitap okumaya teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?